Dark Gates - Polskie RPG/Rougelike 80% taniej

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Obrazek
Hej,

Dark Gates to klasyczna gra RPG/Rougelike , która przypomina papierowe gry RPG z lat 80. W grze zbierasz drużynę sześciu bohaterów i wkraczasz do labiryntu aby zgładzić tytułowe czarne wrota. Zadanie nie jest łatwe, a labirynt przy każdej grze jest inny. Masz odwagę aby sprawdzić siebie ?

Do każdej gry dołączony jest darmowy, w pełni profesjonalnie wykonany komiks o historii kilku bohaterów z gry.
Gra również stara się dostać na Steam : http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =207287343
Jeśli kupisz grę teraz, klucz na Steam cię nie ominie.

Pozdrawiam
Autor :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Może niezbyt oryginalna, ale wygląda jak całkiem dobrze zrobiona kopia-kopii-kopii rogalików w podziemiach. A jako że rodzimych twórców trzeba wspierać, to pewnie wysupłam drobniaki z konta ;)
PS: Po dziesiątym oczywiście, bo SSS ogolocil mnie z pieniędzy :)

Pozdrawiam
Potencjalny przyszły gracz
Awatar użytkownika
Łowca

Hej, Dzięki za wsparcie. Chciałbym zapewnić, że losowa generacja labiryntu w takiej formie jest tylko w DarkGates ;) Jest pełno rogalików to racja, ale Dark Gates jest tylko jedne.

Dzięki jeszcze raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Wszystkie roguelike są oparte na tym samym schemacie (tj. losowych planszach) a mimo to niezmiennie są chyba moim ulubionym typem gier. Tyle godzin ile spędziłem przy Spelunky czy Rogue Legacy nie zapewniła mi chyba żadna gra - taki urok losowych poziomów :) Mam nadzieje, że i przy Dark Gates spedze trochę czasu. No i oczywiście łapka w Greenlight, bo co to za granie jeśli się nie ma komu pochwalic grą? ;) Cieszę się też że niezależni developerzy, na Pańskim przykładzie, korzystają z marketingowych możliwości oferowanych przez internetowe fora, miłe są takie wyjścia "do ludzi".

Pozdrawiam raz jeszcze i już więcej się nie wtrącam :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Mnie ciekawi, czy na Steam beda osiagniecia ;P
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

@up I karty :P Nie zapominaj o kartach :P
Awatar użytkownika
Łowca

PostScript pisze: Mnie ciekawi, czy na Steam beda osiagniecia ;P
Nie widzę przeszkód aby były karty i osiągnięcia. Niestety z braku czasu, będę się tym dopiero zajmował jak gra dostanie zielone światło.

Pozdrawiam i dzięki za miłe słowa.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Dark Gates było też w bundlu Games Rage 2. Jak chcecie dowiedzieć się co Klaymen sądził o tej grze to możecie obejrzeć te archiwalne wydanie Zbundlowanych :E

Awatar użytkownika
Łowca

Jerry pisze: Dark Gates było też w bundlu Games Rage 2. Jak chcecie dowiedzieć się co Klaymen sądził o tej grze to możecie obejrzeć te archiwalne wydanie Zbundlowanych :E
Ha, nie widziałem tego filmiku, dzięki. Racja Dark Gates jest jeszcze nie skończone ale filmik jest już nie aktualny bo właśnie walka jest bardziej różnorodna z dodatkowymi czynnikami w obecnej wersji. Pomimo to fajnie jest słuchać obiektywne komentarze.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Wsparłem zarówno Greenlight jak i zakupem na stronie ;-) Trzeba swoich wspierać :)
Awatar użytkownika
Łowca

Kane pisze: Wsparłem zarówno Greenlight jak i zakupem na stronie ;-) Trzeba swoich wspierać :)
Dzięki serdeczne. Czytałeś komiks może ? opinie ?
Ostatnio zmieniony 7 lip 2014, o 23:52 przez braqoon, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Macie też głos ode mnie - życzę powodzenia!
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Ja też bym zagłosował, ale wchodzę i patrzę że już wcześniej zagłosowałem. Musieli(ście) was (się) już gdzieś reklamować :)
Awatar użytkownika
Łowca

szala1981 pisze: Macie też głos ode mnie - życzę powodzenia!
Dzieki
pst
Awatar użytkownika
pst
Robin Hood
Podziękował: 124 razy
Podziękowania: 40 razy
Kontakt:

Witam, podeślij stronę gdzie mozna kupić gre, najlepiej bezpośrednio od Ciebie. Chyba, ze bedzie niebawem dostępna na steamie?
Awatar użytkownika
Łowca

pst pisze: Witam, podeślij stronę gdzie mozna kupić gre, najlepiej bezpośrednio od Ciebie. Chyba, ze bedzie niebawem dostępna na steamie?
Jeśli kupisz na Desura czy GamersGate klucz na steam też będzie. Direct Download proszę bardzo : http://darkgates.dfourgames.com/ (To też jest przez Desurę, ale nie trzeba się logować czy konta tworzyć)
ODPOWIEDZ