Przeciez dopiero sie ukazal nowy numer. Nic nie wskazuje na to, zeby kolejny mial sie nie ukazac.
Nowe czasopismo - Gramy
Poszukam może też w okolicy znajdę 

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
U mnie ewidentnie działa.compas1010 pisze: Podeślij linka, bo ten:
https://www.facebook.com/gramymagazyn
ewidentnie nie działa.

Spoiler:pokaż
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Strasznie słabo z ich strony. Tzn. sam upadek był do przewidzenia, ale usunięcie strony (zarówno egramy.pl jak i fanpage'a) bez jakiegokolwiek powiadomienia o zaprzestaniu działalności to już kompletny brak profesjonalizmu. Serio, tak trudno było napisać chociaż jednozdaniowy wpis na fb? Wiem, że za niego nikt by już kasy nie dostał, ale naprawdę każdy ze związanych redaktorów miał to w tylnej części ciała? Ja sam chciałem nabyć czwarty numer z ich strony, ale to odwlekałem, no i takie są skutki.
Swoją drogą, ciekawe, czy oddali pieniądze za prenumeraty (bodajże na 6 numerów były - a, zakładam, że w ogóle ktoś zamówił
).
Swoją drogą, ciekawe, czy oddali pieniądze za prenumeraty (bodajże na 6 numerów były - a, zakładam, że w ogóle ktoś zamówił

- Podziękował: 46 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Co do zakupu numerow Gramy, to na Allegro widzialem, ze bez problemu mozna dorwac nowe egzemplarze.
Natomiast zwrotu kasy za prenumerate bym sie absolutnie nie spodziewal. Przez lata widzialem chyba jeden taki przypadek (o ile sie nie myle SFFiH). Normalnie praktyka jest, ze redakcja sie zwija i przestaje odpisywac na maile. Dlatego nigdy nie kupuje prenumerat nowych czasopism.
Natomiast zwrotu kasy za prenumerate bym sie absolutnie nie spodziewal. Przez lata widzialem chyba jeden taki przypadek (o ile sie nie myle SFFiH). Normalnie praktyka jest, ze redakcja sie zwija i przestaje odpisywac na maile. Dlatego nigdy nie kupuje prenumerat nowych czasopism.
- Podziękował: 118 razy
- Podziękowania: 81 razy
- Kontakt:
Jak zamykali SS to było tak samo.PostScript pisze: Co do zakupu numerow Gramy, to na Allegro widzialem, ze bez problemu mozna dorwac nowe egzemplarze.
Yyy. Już nie ma tego kickstartera (wspierama.to) - ktoś zna może ploteczki, co się podziało? Zwinęli stronę po założonym terminie robienia zbiórki, czy jeszcze przed nim?
Kurczę, mimo że dobre pisanie o gamingu bym poczytał, to nie wierzę, żeby pismo się mogło utrzymać na rynku, więc nie dałbym im na rozruch. Smutno mi, panie.
Kurczę, mimo że dobre pisanie o gamingu bym poczytał, to nie wierzę, żeby pismo się mogło utrzymać na rynku, więc nie dałbym im na rozruch. Smutno mi, panie.