Steamgifts - Your account could not be verified.

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

Witam, przy próbie rejestracji na steamgifts wyświetla się taki komunikat:

Error: We require all registered users to have at least $100.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site, which might result in cheating. Games which were previously available in bundles are excluded from this calculation. Currently your account is valued at $64.98.

Jeśli chodzi o to że moje konto jest za mało warte, to ja bardzo przepraszam, ale nie zamierzam wydawać pieniędzy tylko po to aby móc się zalogować do strony, która nie jest mi aż tak bardzo potrzebna.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 34 razy
Kontakt:

Więc po co ten temat?
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Klaymen pisze: Więc po co ten temat?

Chciałem się upewnić czy o to chodzi, ponieważ mój angielski jest na bardzo słabym poziomie.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 34 razy
Kontakt:

Niski poziom czy nie, to dobrze zrozumiałeś. Inna sprawa, że kupując jednego bundla, przebiłbyś magiczną granicę 100 dolarów ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

To zabezpieczenie, by na stronę nie przybywały juniory z kilkoma grami z bundla (często pewnie jako multikonta) i liczowały w każdym givie. 100$ to raptem 5-10 gier, co przy tych wszystkich wyprzedażach jest do osiągnięcia minimalnym kosztem.

@up
o ile się nie mylę, gry z listy zbundlowanych nie wliczają się w to.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Angrenbor pisze: o ile się nie mylę, gry z listy zbundlowanych nie wliczają się w to.
Nie mylisz się
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz

To chyba niedługo tylko gry Valve'a, Activision i Bethesdy będą się liczyły :E
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

caezar25 pisze: To chyba niedługo tylko gry Valve'a, Activision i Bethesdy będą się liczyły :E

Gry zbundlowane to ułamek gier na steam, i na pewno nie doczekasz dnia gdzie nie bundlowe gry będą tylko wyżej wymienionych wydawców :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Ja miałem taki sam problem . Ale jednak opłacalny.Zakupiłem 5fajnych bundli i wartość konta teraz jaką posiadam to 586€ dzielimy to na 20% z tych bundli i mamy ponad sto procent wymaganej kwoty.Ja tak zrobiłem i już wygrałem grę hitman absolusion ok 2tyg temu.Kupuj tak albo jak radzą ci wyżej koledzy.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Z tego co wiem to gry z free weekendu zalicza wiec powinno cie teraz zarejestrowac
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Juz sprawdzone, dzieki za pomoc.
Awatar użytkownika
Łowca

moje też jest warte mniej więcej tyle

Currently your account is valued at $69.97.

Czyli jeżeli nie mam zamiaru specjalnie kupować gier tylko żeby dostać jakąś tam minimalną szansę na wygranie na steamgifts to muszę się "czaić" na jakieś gry z free weekendu?

Chyba że znacie jeszcze jakieś strony gdzie jakiąś grę można otrzymać z giveawaya
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Osobiście polecam: http://gameminer.ru/ i http://www.galagiveaways.com/ ( sprawdzone )
Awatar użytkownika
Łowca

Szajba pisze: Osobiście polecam: http://gameminer.ru/ i http://www.galagiveaways.com/ ( sprawdzone )
gameminer wygląda tak ciekawie jak steamgifts, ale oczywiscie potrzeba zaproszenia
Awatar użytkownika
Łowca

Jestem zielony. Czyli jeżeli będę miał gry na koncie z free weekendu to moje konto będzie więcej warte?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

@dedal tak, przynajmniej było tak z rok temu.
Zablokowany