Naprawdę warte przeczytania.
Z audiobooków bardzo fajnie słucha się różnych części Jakuba Wędrowycza(pierwsza część - Kroniki Jakuba Wędrowycza) Pilipiuka.
Jakis link? Bo nigdzie nie moge znalezc.oLiardi pisze: Nie do końca zgodnie z tym wątkiem, ale z tego co widzę to sporo osób tutaj czyta sf/f.
Solaris zaczyna wydawać swoje książki na czytniki (w końcu!), a mają w swojej ofercie mnóstwo perełek z lat 70 tych i dalej z tych gatunków literackich oraz bardzo dobre antologie (rakietowe szlaki). Cena 9,90
Po prostu spadła podaż ze 100 sztuk na 90Wkrótce mobi, ale widzimy, że maleje zainteresowanie tym formatem.
(...) skład książki wygląda kiepsko, a chcemy, żeby czytelnicy mieli w czytnikach składy najbardziej zbliżone do książkowych. (...) Ale jesteśmy otwarci na propozycje, nie spodziewamy się w tym segmencie jakichś kokosów, traktujemy pikselowe książki jako uzupełnienie papierowych. Ja osobiście tym się nie zajmuję, ale jeśli macie rozsądne propozycje techniczne, to przekażę dalej.
Martina kupilem w ravelo ok. 11:00. Zamowienie nadal ma stan 'w realizacji'. Recznie to przepisuja czy jak? Kolejny sklep rodem z ubieglej epoki.oLiardi pisze: To prawda, ale pomijając wygląd i dosyć niewygodną stronę to sklep jest godny pochwały. Jako jedyni mają w sprzedaży klasyczną polską fantastykę oraz bardzo miłą i fachową obsługę. Miałem kiedyś problem z dostaniem pewnego tytułu i tylko u nich udało mi się zdobyć. Czekałem miesiąc ale i tak było warto
A dla miłośników Martina i Kinga promocja na ich nowe książki (9,90pln) http://www.ravelo.pl/superpromocja-ebooki?id=3710
Z tego co ludzie piszą w opiniach o ravelo to jest to, niestety, norma, rekordziści czekają po 2-3 godziny. Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje skoro inne sklepy potrafią zaksięgować pieniądze, przygotować znak wodny w ebooku i udostępnić w 2 góra 5 minut( i to jak serwery nie wyrabiają).keiran pisze:Martina kupilem w ravelo ok. 11:00. Zamowienie nadal ma stan 'w realizacji'. Recznie to przepisuja czy jak? Kolejny sklep rodem z ubieglej epoki.oLiardi pisze: To prawda, ale pomijając wygląd i dosyć niewygodną stronę to sklep jest godny pochwały. Jako jedyni mają w sprzedaży klasyczną polską fantastykę oraz bardzo miłą i fachową obsługę. Miałem kiedyś problem z dostaniem pewnego tytułu i tylko u nich udało mi się zdobyć. Czekałem miesiąc ale i tak było warto
A dla miłośników Martina i Kinga promocja na ich nowe książki (9,90pln) http://www.ravelo.pl/superpromocja-ebooki?id=3710
Zreszta w ogole mieszanie w jednym sklepie e-bookow i towarow fizycznych jest bardzo karkolomne.