[PC] Sniper Elite Nazi Zombie Army
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Właśnie dziś się zaopatrzyłem i chętnie zagram, bo singiel na razie taki se ;> Szybko się nudzi, chyba, że potem się rozkręca ;>
Tylko, że mi pasowałoby wieczorkiem, bo za dnia dzieciaki kręcą się w okolicy mojej osoby i nie mogę na ich oczach demolować nazistów, nawet jeśli na to zasługują ;>
Jeszcze kilka osób zakupiło tę grę, więc jest szansa na jakiegoś konkretnego coopa
Pozdrawiam!
Tylko, że mi pasowałoby wieczorkiem, bo za dnia dzieciaki kręcą się w okolicy mojej osoby i nie mogę na ich oczach demolować nazistów, nawet jeśli na to zasługują ;>
Jeszcze kilka osób zakupiło tę grę, więc jest szansa na jakiegoś konkretnego coopa

Pozdrawiam!
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Max w 4 osoby , tylko wiesz że możesz grać nazistą i mordować nazistówTomHa pisze: Właśnie dziś się zaopatrzyłem i chętnie zagram, bo singiel na razie taki se ;> Szybko się nudzi, chyba, że potem się rozkręca ;>
Pozdrawiam!