Beyond, Heavy Rain, Fahrenheit, Omikron - gry Quantic Dream

dKc
Awatar użytkownika
dKc
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Nie mam zdania, ale kupię Heavy Rain.
9 post.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Orientuje się ktoś czy da się bez problemu w polskiej wersji Beyond: Two Souls zmienić ścieżkę dźwiękową i napisy na angielskie?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

nigihayami pisze: Orientuje się ktoś czy da się bez problemu w polskiej wersji Beyond: Two Souls zmienić ścieżkę dźwiękową i napisy na angielskie?
Tak, da się.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Takie pytanie od osób lubujących się w tym typie gier. Czy warto kupować Beyond gdyż już właściwie jestem bardzo zmieszany recenzjami tej gry ?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy

Letix pisze: Takie pytanie od osób lubujących się w tym typie gier. Czy warto kupować Beyond gdyż już właściwie jestem bardzo zmieszany recenzjami tej gry ?
Dla mnie absolutne cudo. Jedna z najlepszych gier, jakie odpalałem na PS3. Nie mogłem się oderwać dopóki nie skończyłem. Jedna z tych perełek dla których cieszę się, że kupiłem konsolę.
Kwestia tego, co kto lubi. Jak ja byłem mały, marzyłem o interaktywnym filmie - takim, w którym można poruszać kamerą i mieć wpływ na decyzje bohaterów i rozwój fabuły. Produkcje QD i Telltale mi to wreszcie umożliwiły.
Jak dla mnie gra bije na głowę Heavy Rain, głównie za sprawą znacznie polepszonego sterowania, lepszej obsady aktorskiej, sympatycznej głównej bohaterki, ciekawie opracowanego sjużetu i różnorodności poszczególnych epizodów.
Jeżeli lubisz gatunek - bierz koniecznie.

Niepokoi cię coś szczególnie? Jak podasz jakieś argumenty przeciw (które do tej pory wyczytałeś), mogę ci opisać, jak to wygląda w grze.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Sprawdzić demo bo o ile Fahrenheit i Heavy Rain miały swoje wady to nie uważam czas spędzony z tymi tytułami za stracony. Jednak demo Beyond mnie odrzuciło nie przez samo wykonanie co nacisk na sceny akcji.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy

PiccoloPL pisze: Sprawdzić demo bo o ile Fahrenheit i Heavy Rain miały swoje wady to nie uważam czas spędzony z tymi tytułami za stracony. Jednak demo Beyond mnie odrzuciło nie przez samo wykonanie co nacisk na sceny akcji.
No tak, scen akcji jest sporo, ale co innego mieli dać do demka? Mi się bardzo podoba jak Beyond momentami grała na emocjach - ale tego w demku nie dało się pokazać. Fahrenheita i HR też uważam za świetne gry, ale HR - po tych wszystkich pochwałach - trochę mnie zawiódł.
ODPOWIEDZ