Steamlessness Companion

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Oil Rush, Magicka, Postal, Max Payne 3 pokazuje osiągnięcia które zostały już zdobyte na zielono po tej zmianie.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Dziś coś w ogóle nie mogę uzyskać listy gier (czekam tą minutkę a nawet dłużej). Zwykle gdzieś po 3 próbach się wyświetlała ale patrzyłem koło 7:00 i teraz od 10:00 i nie idzie jej uzyskać.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

U mnie tak samo nie da się jej uzyskać.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Jak są problemy z limitami transferu, to mogę użyczyć swojego serwera i subdomenę. Tylko nie bardzo domena będzie pasować ;) Zawsze można wziąć domenę za parę złotych i podpiąć.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Czyżby problem z najnowszą aktualizacją klienta Playfire?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

Pal sześć, że nie wczytuje. Najgorzej, że nie pokazuje listy osiągnięć.
g-t
Awatar użytkownika
g-t
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Kontakt:

Chyba coś się źle eskejpuje.
Jak wklejam http://steamcommunity.com/id/g__t/ to dostaję cannot resolve custom url. Może "_" ?
Dopiero http://steamlessness.appspot.com/?someS ... 8029314858 działa jak trzeba.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

A dzisiaj tak jakby pokazywało mi stan osiągnięć z wczoraj.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Mam to samo jakby nie synchronizowało, ale to i tak lepsze rozwiązanie niż kompletny brak listy.
Nawiasem mówiąc znalazłem na zielono wyświetlony tytuł Martial Arts: Capoeira a go nie posiadam (jest zaraz pod dostępnymi aczikami z mafii II) http://steamlessness.appspot.com/?someS ... =PiccoloPL
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

No tak, a pod Final Slam 2 jest id gry Martial Arts: Capoeira
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

pierwsze odpalenie w GTA 3, VC i SA pokazuje na zielono a powinno u mnie na czerwono, (chociaż playfire nie wszystkie mi jeszcze zaliczył :<)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

@g-t Nie byłem przygotowany na podkreślenia w nazwie profilu. Poprawiłem ale jutro gram nową wersję

@ludwik Jest trochę zamieszanie z wersjami PC i Mac. Steam ma to źle zmapowane, Playfire też chyba nie do końca poprawnie uznaje. Na razie nie jestem w stanie nic z tym zrobić :/

@DirtyMac Odkręciłem mapowanie, powinno być teraz ok

Dzisaj wgrałem nową wersję, powinno być lepiej z wykrywaniem. Dodatkowo, jak coś nie będzie pasować to znaczy że gra ma wiele wersji. Po najechaniu na nazwę gry powinno pojawić się ostrzeżenie, że gra ma wiele AppID. Nowa wersja poprawia sporo błędów ale nadal mogą być nieścisłości.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 0
Kontakt:

kiedyś pokazywało gry współdzielone, teraz już nie. Chyba playfire też liczy za granie/odpalenie gry z katalogu wpółdzielonych.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Steamlessness Companion dla gry Tiny Big: Grandpa's Leftovers pokazuje cenę 0.99, podczas gry gra nawet po przecenie kosztuje 3,39 euro. Podobnie jest z wieloma innymi tytułami w promocji.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Właśnie wgrałem nową wersją. Tym razem eksperymentuję z afiliacją GMG. Zobaczymy co z tego wyjdzie. W związku z tym dodałem ikonki do steam'a i sklepu GMG. Myślę teraz jak rozwiązać problem różnych cen i chyba najlepiej będzie wogóle usunąć cenę z tabelki :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Mi działa jak należy. Podawanie cen większego sensu dla mnie i tak nie miało, ale ułatwiało identyfikowanie darmówek. Dasz radę coś podziałać by nadal można je było łatwo i szybko znaleźć jeśli usuniesz ceny?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

jest jakis bład z achievem "Doctor Doctor, Give Me The News" w Surgeon Simulator 2013, poniewaz mam juz zrobiony ten achiev dawno temu, a teraz pokazuje mi go na zielono ze niby moge go wykonac
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 38 razy
Kontakt:

Myślę teraz jak rozwiązać problem różnych cen
ssać region z profilu zalogowanego na stronie i dopasowywać walutę wg regionów steama?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Wczesniejsza wersja pokazywala achievement "F in Chemistry" z gry Payday 2 jako zaliczony (i slusznie).
Terazniejsza pokazuje blednie, ze moge zdobyc to osiagniecie :)

Ceny moim zdaniem mozna usunac. Moze, ze ukazanie ceny po najechniu na ikonke steam/gmg ? Osobiscie odkad f2p zaznacza na zielono nie sprawdzalem cen.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

@Groszek @Hubsi - wystarczy dać resync i wszystko gra. Czasami steam sypie błędem jak pobieram osiągnięcia użytkownika i wtedy domyślnie uznaję, że osiągnięcie jest nieodblokowane. Można to poznać po tym, że po najechaniu na nazwę osiągnięcia nie ma opisu tylko słowo 'null'. No i brakuje procentowych statystyk.
Zablokowany