Dołącz do forumowej grupy giveawayowej
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Nie wiem czy mogę tutaj zadać pytanie. Z góry przepraszam jeśli nie. A więc nie mogę założyć konta na steamgifts iż się nie da, jedyne co można zrobić to powiązać z kontem steam no i jak wchodzę w tą stronę to wyskakuje mi komunikat na czerwono " Your account could not be verified." Coś takiego właśnie i nie wiem co zrobić. Moje konto forumowe jakby co jest już powiązane ze steam. Jakaś rada? Bardzo chciałbym dołączyć do waszej grupy.
Huhpro pisze: Nie wiem czy mogę tutaj zadać pytanie. Z góry przepraszam jeśli nie. A więc nie mogę założyć konta na steamgifts iż się nie da, jedyne co można zrobić to powiązać z kontem steam no i jak wchodzę w tą stronę to wyskakuje mi komunikat na czerwono " Your account could not be verified." Coś takiego właśnie i nie wiem co zrobić. Moje konto forumowe jakby co jest już powiązane ze steam. Jakaś rada? Bardzo chciałbym dołączyć do waszej grupy.
Dobra juz wiem o co chodzi ale mam jeszcze problem z steamem. Da się jakoś jeszcze raz wysłać link aktywacyjny steam na e mail? Bo szukałem i bez skutków.
Proszę o dodanie do grupy :3
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
brak konta na sg
Serio nie ma w regulaminie nic o multikontach? Dzięki, przekażę dalej, zaraz to zmienimy.xRiCHiTV pisze: Witam. Jestem nowy na stronie i chciałbym poprosić o wstęp do grupy. Po przeczytaniu regulaminu okazało się, że spełniam wszystkie wymagania. Posiadam konto na SteamGifts oraz Steam. Pozdrawiam!
Już poprawione, przepraszam za nieogarnięcie 
Poproszę o dołączenie
(Z tym, że na SG mój nick to Takahiro)

Poproszę o dołączenie

(Z tym, że na SG mój nick to Takahiro)
Ostatnio zmieniony 10 cze 2014, o 09:27 przez Forwyn, łącznie zmieniany 1 raz.
@Leonsky71
Przecież już raz się z tobą pożeganałem. Jeśli nie zrozumiałeś, to nie chcemy cię tutaj
Przecież już raz się z tobą pożeganałem. Jeśli nie zrozumiałeś, to nie chcemy cię tutaj