Oddam:
2x Pixel Piracy - 25% ZNIŻKI (Ważne do Wed Apr 15 2015 19:00:00 GMT+0200 (Środkowoeuropejski czas letni))
Jak kto śchce to pisać na steama.
Zniżki do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
69R-DT8-5N7X-HPBF
10zł zniżki na gram.pl - warunkiem jest jednak koszyk o wartości 100zł. Może komuś się przyda
Przy finalizacji zamówienia wystarczy kliknąć na "mam kod promocyjny" i wkleić powyższy kod
10zł zniżki na gram.pl - warunkiem jest jednak koszyk o wartości 100zł. Może komuś się przyda

Przy finalizacji zamówienia wystarczy kliknąć na "mam kod promocyjny" i wkleić powyższy kod
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Mam do oddania taką: http://scr.hu/1ojf/80uax zniżkę. Jeżeli ktoś jest chętny to zapraszam na PW albo do dodania mnie na steamie. : >
- Kontakt:
Dziękuję za XYAC-HP4R-NJF5Szyderca pisze: Mam 5 kodów rabatowych o wartości 1,1 euro. Do wykorzystania na dowolne gry, pakiety, bonuspacki, na G2A.com
https://www.g2a.com/
1,1 EURO to nie za wiele, ale zawsze coś.
Kody wygenerowałem zgodnie z projektem G2A Goldmine
KODY RABATOWE:
VV18-VW4C-XWYB
T1KQ-BEPY-CF1J
HABV-ETUF-VY5E
XYAC-HP4R-NJF5
RZBM-DZJE-6F7J

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 422 razy
- Kontakt:
Żaden kod nie zadziałał. Mam do oddania rabaty na steam:
Jagged Alliance 2 -Wildfire -75% do Jutra, godzina 12.28
Mutant Mudds Deluxe -50% do 16 czerwca
Fall Weiss -50% do 16 czerwca
3x Toki Tori 2+ -10% do 11 lipca
5x Pixel Piracy -25% do 15 kwietnia 2015
Jagged Alliance 2 -Wildfire -75% do Jutra, godzina 12.28
Mutant Mudds Deluxe -50% do 16 czerwca
Fall Weiss -50% do 16 czerwca
3x Toki Tori 2+ -10% do 11 lipca
5x Pixel Piracy -25% do 15 kwietnia 2015
To i ja dodam 5 zniżek na 5% wartości gry do https://www.g2a.com/
SODJ-C3TT-RCZ7
EICZ-WCAP-EUJH
QYSP-PYWQ-8TXL
DCU4-CYE6-0OZK
JDTC-YIYB-GRBJ
SODJ-C3TT-RCZ7
EICZ-WCAP-EUJH
QYSP-PYWQ-8TXL
DCU4-CYE6-0OZK
JDTC-YIYB-GRBJ
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Witam do oddania mam zniżki na G2A.com. Te zniżki działają tylko na produktu z sklepu G2A.com!!! Nie działają na produkty wystawione przez użytkowników!!!
www.g2a.com
Kod o wartości 1,1 EURO:
VV18-VW4C-XWYB
RZBM-DZJE-6F7J
T1KQ-BEPY-CF1J
XYAC-HP4R-NJF5
Kod zniżkowy na 5%
QQD4-JYRY-GSLD
TAO6-4E8C-BOSE
J1TR-QA9R-DMSP
2UXM-HM4Q-CIN6
NLYO-0HJA-8CRP
Proszę o poinformowanie mnie czy kody działają. Przy jednej transakcji można użyć tylko jednego kodu
Pozdrawiam.
www.g2a.com
Kod o wartości 1,1 EURO:
VV18-VW4C-XWYB
RZBM-DZJE-6F7J
T1KQ-BEPY-CF1J
XYAC-HP4R-NJF5
Kod zniżkowy na 5%
QQD4-JYRY-GSLD
TAO6-4E8C-BOSE
J1TR-QA9R-DMSP
2UXM-HM4Q-CIN6
NLYO-0HJA-8CRP
Proszę o poinformowanie mnie czy kody działają. Przy jednej transakcji można użyć tylko jednego kodu
Pozdrawiam.
ja też mam 2 karty zniżkowe 25% na Pixel Piracy. Jak ktoś chce - pisać na steam
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
ostatni kod zniżkowy o wartości 1,1 Euro na G2A.com.
Można użyć tylko na produkty sprzedawane przez G2A. Nie działa na produkty wystawione przez użytkowników.
Jeszcze mam kody na 5% zniżki, ale tego nikt nie chce, są kilka postów wyżej ;p
Za jakiś czas znów wrzucę parę kodów o podobnej wartości
VV18-VW4C-XWYB
Można użyć tylko na produkty sprzedawane przez G2A. Nie działa na produkty wystawione przez użytkowników.
Jeszcze mam kody na 5% zniżki, ale tego nikt nie chce, są kilka postów wyżej ;p
Za jakiś czas znów wrzucę parę kodów o podobnej wartości
VV18-VW4C-XWYB
- Kontakt:
http://steamcommunity.com/id/mlodsza/inventory/#753_3 , zapraszam po zniżki jakie kogo interesują
pozdrawiam