Kultura na widoku - gry ZA DARMO
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 97 razy
- Podziękowania: 79 razy
- Kontakt:
A ja ponarzekam bo na wszystkie gry podałem mail-a , a dostałem tylko kod do Nihilumbry. Uprzedzając nic nie było w spamie. żal mi takich akcji co nie działają.
Szkoda, bo mi kod nie przyszedł. Gry są za darmo już gdzieś od 12, miałem nawet tutaj o tym pisać, ale stwierdziłem, że nie będę robił zamieszania, skoro kody i tak nie przychodzą. Jednak z tego co widzę, to tylko mi nie przyszedł mail, a nie mogę się zapisać drugi raz. W sumie to może i dobrze, bo To the Moon i Mad Riders mam już i tak na Steamie, więc wziąłbym te gry tylko dla samego ich posiadania w innym serwisie.
Do mnie przyszły dwa maile z trzech, po chwili refleksji zdecydowałam, że jednak odpuszczę sobie rejestrację w kolejnym serwisie.
To the moon: D57-F94-535A
Mad riders: 645-6AD-4B0B
Może ktoś skorzysta
To the moon: D57-F94-535A
Mad riders: 645-6AD-4B0B
Może ktoś skorzysta

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
przy okazji uzupełnień doszedł darmowy Call of Juarez Wild West Pack
http://kulturanawidoku.pl/produkt/call- ... -west-pack
http://kulturanawidoku.pl/produkt/call- ... -west-pack
- Podziękował: 97 razy
- Podziękowania: 79 razy
- Kontakt:
Prawda reszta kodów już nie działa , a w przypadku To the Moon nie może mi się załadować stronka boxofstore.
Ciężko było , ale udało mi się aktywować To the Moon.
Ciężko było , ale udało mi się aktywować To the Moon.
Panowie, ktoś z Was miał problem może ze Stalkerem? Kod i tak dalej - wszystko cacy, pobrałem sobie, doszło do 100%, siadam do kompa - w Muve downloaderze status "nie pobrano", folderu, skrótów brak, a z poziomu wyszukiwarki znajduję część plików samej gry.