Kody do gier/gifty do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Dodatek - Two Worlds II: Pirates of The Flying Fortress
W miejscu ? jest brakująca ta sama litera do odgadnięcia
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Dzięki!ProCurator pisze: Dodatek - Two Worlds II: Pirates of The Flying Fortress
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Nie do końca dotyczące gier, ale myślę, że nikt się nie obrazi 
Kod z batoniku Lion na 100MB internetu w Orange przez 24h.
QXA7Y2EUU8
Trzeba wysłać bezpłatnego SMSa na numer 80408 (jak ktoś mi nie wierzy to pewnie można sprawdzić ten numer na jakiejś stronie promocji w internecie)

Kod z batoniku Lion na 100MB internetu w Orange przez 24h.
QXA7Y2EUU8
Trzeba wysłać bezpłatnego SMSa na numer 80408 (jak ktoś mi nie wierzy to pewnie można sprawdzić ten numer na jakiejś stronie promocji w internecie)
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
Udało mi się go wcześniej znaleźć na forum, a potem odkryłem, że mam go na swoim koncie alienware arena, więc oddaje co zabrałem 

Spoiler:pokaż
- Ci użytkownicy podziękowali boskiapollo za ten post:
- Jerry
- Podziękował: 64 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Z mejla od Guns of Icarus OnlineAny player who signs into Guns of Icarus before next Monday will receive a free Revolutionary costume, both male and female. If you already bought the Revolutionary Costume, please send an email to GreyT@musegames.com and request any other item we sell in the store.
Thank you for your patience!