Żyje. Podejdę dziś do niego i o Tobie przypomnę.

Czyli otrzymałeś swoje wszystkie nagrody, a piszesz tutaj, bo upominasz się o jakąś rekompensatę, tak? Dobrze zrozumiałem? Ja nie wiem, czy Paweł dysponuje jakimiś kodami dodatkowymi.
Na opłacenie preordera są 44 dni od momentu złożenia zamówienia (chyba że podczas tych 44 dniach jest premiera - wtedy czas jest do premiery).
Też miałem obiecany gratis za opieszałość ludzi w Kompani Graczy, ale takowego nigdy nie otrzymałem. Nawet się nie upominam bo wiem że i tak tego nie dostanę. Gorzej, bo niektórzy klienci są faworyzowani i dostali obiecany upominek. Na przyszłość nie obiecujcie takich rzeczy jeśli nie możecie ich spełnić. Moje zaufanie do Muve drastycznie spadło.
Muve.pl i Kompania to byty co najwyżej równoległe. Będzie nowy program lojalnościowy, który powinien wszelkie złe wspomnienia wymazać.ganthi pisze:Też miałem obiecany gratis za opieszałość ludzi w Kompani Graczy, ale takowego nigdy nie otrzymałem. Nawet się nie upominam bo wiem że i tak tego nie dostanę. Gorzej, bo niektórzy klienci są faworyzowani i dostali obiecany upominek. Na przyszłość nie obiecujcie takich rzeczy jeśli nie możecie ich spełnić. Moje zaufanie do Muve drastycznie spadło.
Cytując Hemiqa, Paweł dżentelmeńsko zobowiązał się dać rekompensatę w zamian za te cyrki, które miały miejsce. Podobno chciał polepszyć wizerunek, ale tym, że nie odpisuje od lutego, raczej tego nie robi : (
Cześć Michał,
To jest tak, że musieliśmy podnieść cenę do 129,90 pln, bo okazało się, że gra będzie droższa.elano1000 pisze: Witam. Podczas konferencji Wiedźmina 3 i po pokazaniu zwiastuna i zawartości poszczególnych edycji wszedłem na waszą stronę, gdzie edycja standardowa na PC wynosiła 99 zł, a teraz wynosi 139 bodajże, ze steelbookiem który został później uwzględniony. Czyli jak rozumiem ta cena 129 zł już zostaje, a tamto było tymczasowe? http://muve.pl/pc/rpg/wiedzmin-3-dziki- ... zczegolowy