Dobre pytanie, bo chciałbym kupić

UP mam nadzieję, że dobrze prawisz przyjacielu, bo kupuję na Twoją odpowiedzialność

U nas już raczej tej kolekcjonerki nie będzie. Przynajmniej się nie zapowiada, by miała wrócić.
Dzięki za feedback. Co do punktów to przyznajemy je za digital jak za pudełko, chyba że gra była kupiona w dużej przecenie (np. w Wiosnobraniu) wtedy naliczamy 100 pkt. za całą grę oraz 50 pkt. za dodatki.Ereshlifei pisze: Zdaje, sie ze jakis czas temu było, ze Muve chcialoby poznac komentarze o KG? Wiec gracz pecetowy kupujacy gry cyfrowo/digital w PL i zagranica a KG oparte głównie o pudelkowe gry maja nie po drodze, czasami sie spotkaja bo bedzie promo-branie na Muve, ale ile pkt mozna zdobyc za np. skyrim digital kupione tylko na muve- nie ma zadnej informacji ile pkt mozna oczekiwac za rejestracje tej gry w KG czy to bedzie 30 czy wiecej bo to gra od Cenegi, ale niepudelkowa? Same pytania, odpowiedziec samemu na nie prawidlowo trudno.
Problem 1 "świata") nie wiadomo ile jest za gry digital przed "rejestracja" ( http://kompania.cenega.pl/punkty.php widze prawie kazdy tytul podwojny z rozna iloscia pkt nic o digital?)
problem 2) moze jakis automat na rejestracje gier digital skoro KG i Muve sa "blisko" siebie
A nawet jak taki gracz zbierze odpowiednia ilosc pkt to na co ją wyda na : gadzety (moga go zainteresowac lub nie) albo na znizki na gry pudelkowe (ktorej nie wykorzysta, bo*) i cena gry z znizka bedzie wyzsza niz cena gry digital w promocjach.(szczegolnie jak nie kupuje na premiere tylko np. 6m pozniej, wiec znizka jest malo atrakcyjna)
*bo znizka dziala na gry od Cenegi czyli jest zalezna od gier, a z duzych wydawcow u C. to kojarze tylko Squre enix, Betsheda i 1C. Pierwsza firma SE "szybko" przecenia gry. Z Bets. to sa zregionalizowane klucze i zwiazany z tym czasami brak polonizacji, ale sa na to "metody" - niezbyt kulturalne i niegrzeczne:P, a 1C nie sledze, ale nie co sie rozpisywac wiecej, skoro bez ceny sugerowanej nie mozna tej znizki uzyc i jej "zasady" maja ulec zmianie.
wiec zbytniej motywacji nabywca digitalowy nie ma by zbierac pkt KG, a ciezko na sile kupic pudelko PG czy z PKK, gdy za mniejsza/podobna kwote moze miec wiecej gier w tym ta szukana. KG to "dodatek" dla nabywcow pudelkowych gier PC i konsolowych, ale chcialbym zobaczyc mine, kogos kto kupi drogo pudelko np. w salonie jakiejs sieciowki by przy zalozeniu konta steam ujrzec reklame "dzis promo 75%" na ta wlasnie gre, ktora kupil + plyta niezbyt przydatna, bo iles gb trzeba dosciagnac"![]()
bez odbioru.
Napisz na pomoc@muve.pl, podeślą Ci odpowiedni numer.
W jaki sposób otrzymać punkty za zakupy digital? Nie otrzymujemy kodu do KG jak w wersji pudełkowej a automatycznie też nie są przyznawane przez muve.pl. Mam sporo zakupów digital i nie mam z muve żadnych punktów KG. Druga sprawa to, dlaczego na muve.pl nie ma oznaczonych produktów, które można nabyć ze zniżką z punktów KG?
A na powrót jakiejś innej kolekcjonerki na PC się zapowiada? Widzę tu najtańsze ceny a ja skąpy jestem to wolę dopytać :p