Nowe czasopismo - Gramy
- Podziękował: 46 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Ja w kiosku kupilem tylko pierwszy numer. Potem, jak pomyslalem, ze znow bede musial chodzic po calym miescie i pytac o czasopismo, o ktorym kioskarze nawet nie slyszeli, zamowilem przez strone. Dostawa chyba po trzech dniach byla.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Przepraszam, ale jak macie czasopisma w domu to moglibyście sprawdzić i podać mi jakiś nr telefonu do nich? Zamówiłem dwa numery pierwsze, cisza, nic, chciałbym zadzwonić i prosić o zwrot pieniędzy, bo widzę, że to jednak koniec chyba. Pozdrawiam i z góry dziękuję.
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Google Panie
http://www.otoiluzja.pl/?kontakt,2
tu te same dane i nr telefonu. GG też jest. Pytanie czy aktualne dane.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Pisałem wczoraj do nich o anulowanie zamówienia i zwrot kasy, a dzisiaj email przychodzi...
Nie wiem czy to znaczy, że wysłane czy co? Na email oczywiście odpowiedzi nie otrzymałem.Zamówienie #1551 złożone 15 maja 2014. Status zamówienia: zakończone.
- Kontakt:
Ja mialem takiego maila, gdy u nich zamawialem:
Twoje zamówienie jest zakończone
GRAMY! - Twoje zamówienie zostało zakończone. Poniżej znajdują się szczegóły zamówienia:
Zamówienie: #1421
blablabla
a po trzech dniach koperta z gazetami.
EDIT: przy czym moje zamowienie z konca lutego ma numer 1421, a Twoje teraz 1551. Fiu fiu...
Twoje zamówienie jest zakończone
GRAMY! - Twoje zamówienie zostało zakończone. Poniżej znajdują się szczegóły zamówienia:
Zamówienie: #1421
blablabla
a po trzech dniach koperta z gazetami.
EDIT: przy czym moje zamowienie z konca lutego ma numer 1421, a Twoje teraz 1551. Fiu fiu...

Już myślałem, że pismo zdechło, ale na szczęście jeszcze nie.
Trzeba zamówić nowy numer.
Sądzę, że pod względem merytorycznym jest to najlepsze, co ukazuje się w drukowanej formie w naszym kraju. Osobiście odrzuca mnie w jakiś sposób to, jak podchodzą do klienta, bo wydaje się to wszystko takie nieprofesjonalne i jakby robione z doskoku (tzn ja wiem, że tak jest, ale wolałbym nie wiedzieć
) Ciekaw jestem, ile jeszcze pociągną i mimo wszystko im kibicuję.

Sądzę, że pod względem merytorycznym jest to najlepsze, co ukazuje się w drukowanej formie w naszym kraju. Osobiście odrzuca mnie w jakiś sposób to, jak podchodzą do klienta, bo wydaje się to wszystko takie nieprofesjonalne i jakby robione z doskoku (tzn ja wiem, że tak jest, ale wolałbym nie wiedzieć

- Kontakt:
Czwarty numer, a wciaz brakuje chocby jednego redaktora, ktory przeczytalby wszystkie teksty i doprowadzil do ladu, zanim pojda do druku. Poza tym bawi mnie dopisek pod kazdym tekstem, ze to tylko prywatna opinia autora i nie odzwierciedla stanowiska redakcji. O RLY???
Numer chyba najslabszy z dotychczasowych, choc kilka tekstow jest bardzo ciekawych.
Numer chyba najslabszy z dotychczasowych, choc kilka tekstow jest bardzo ciekawych.
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Nie chciałem tego pisać pierwszy, ale dobrze, że ktoś też ma taką samą opinię. Podobno w którymś numerze ktoś im zwrócił uwagę, że mają sporo błędów, to podobno ten ktoś miał być ich korektorem, ale albo to było kłamstwo, albo też się nie sprawdza. Co do tekstów pod względem merytorycznym, to aż spojrzałem na okładkę czy to na pewno jest numer z czerwca. Wiadomo, że teksty oddaje się odpowiednio wcześniej, ale mogliby przynajmniej robić małe ramki korygujące (np. tekst o wykopaniu E.T., bo wg ich pisma to nadal jest plotka), chyba że do drukarni też oddają parę miesięcy wcześniej. Oprócz tych błędów nadal można sobie pismo poczytać, ale jednak trochę to razi.