Okazyjne ceny gier na urządzenia przenośne z systemem iOS, Android lub Windows Phone.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
kupowałem już na amazonie i było oki, teraz patrzę miałem wpisany też adres polski, wykasowałem go, lecz dalej mam "We're sorry
You are not eligible to purchase this app due to geographical restrictions. (Why?)"
Domen122 pisze: usunąłem gta kupiłem znowu i nie dało mi monet :/ czyżby się kapnęli ?
Tak, kapnęli się i dlatego promocja jest teraz na stronie głównej. Inaczej polaczki-cebulaczki pewne zawzięte typy natrzepaliby tych coinsów jak węgiel podczas pamiętnej Zimowej Wyprzedaży Steama.
Jakoś nie pamiętam by przy darmowych 5 funtach na GMG były jakieś rozterki moralne przed podawaniem tej informacji... Ja tam z obu 'promocji' skorzystałem i nie żałuję.
Domen122 pisze: usunąłem gta kupiłem znowu i nie dało mi monet :/ czyżby się kapnęli ?
Tak, kapnęli się i dlatego promocja jest teraz na stronie głównej. Inaczej polaczki-cebulaczki pewne zawzięte typy natrzepaliby tych coinsów jak węgiel podczas pamiętnej Zimowej Wyprzedaży Steama.
a o węglu nic nie wiem nie korzystałem wtedy ze steama tzn konto miałem ale gdzieś sobie leżało
POLSKA KRAJ CEBULI