Note: not all bundles will be repeats!
So both new and old Humble Bundlers will be able to find something sweet in the next 14 days!
Every 24 hours beginning May 13 at 11 a.m. Pacific Time, we will feature a brand new daily bundle. Expect some unique bundles curated specifically for this event. You will also see special deals on games packaged with great extras. We are also opening up the vault and bringing back some bundles for one-night-only reunion shows and kicking off this festival with one of our favorites
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Czy ja tu widzę Banner Saga?remike pisze: Note: not all bundles will be repeats!
So both new and old Humble Bundlers will be able to find something sweet in the next 14 days!
Every 24 hours beginning May 13 at 11 a.m. Pacific Time, we will feature a brand new daily bundle. Expect some unique bundles curated specifically for this event. You will also see special deals on games packaged with great extras. We are also opening up the vault and bringing back some bundles for one-night-only reunion shows and kicking off this festival with one of our favorites
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
TO chyba nie jest jakoś ściśle określone. Dawniej to było nieraz nawet kilka miesiecy. Chyba, że ostatnio się coś zmieniło. Ale nie można też zapominać, że te bundle są nietypowe dzienne, więc też i czas na dopłaty może być inny niż zazwyczaj. Na wszelki wypadek jeśli miałbym odkładać to w czasie, to do zakończenia całej akcji.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
ok dzięki za odpowiedzboskiapollo pisze:TO chyba nie jest jakoś ściśle określone. Dawniej to było nieraz nawet kilka miesiecy. Chyba, że ostatnio się coś zmieniło. Ale nie można też zapominać, że te bundle są nietypowe dzienne, więc też i czas na dopłaty może być inny niż zazwyczaj. Na wszelki wypadek jeśli miałbym odkładać to w czasie, to do zakończenia całej akcji.

- Podziękował: 24 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
Widzę że weekly z telltale cieszy się tu największym marzeniem wśród łowców, dobrze że ja wtedy akurat kupiłem bta, choć szanse że się pojawi są niewielkie moim zdaniem, ale poczekamy zobaczymy.
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
To samo mówiłem jak ten bundle był pierwszy raz do nabycia. Mogli też dodać DLC do Sacred: Citadel. No ale cóż. Jest jak jest

Mój PC nie spełnia wymagań na Saints Row 2 a przeszedłem całość bez ani jednego zacięcia. Tyle że na najniższych możliwych ustawieniach...