Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Note: not all bundles will be repeats!

So both new and old Humble Bundlers will be able to find something sweet in the next 14 days!

Every 24 hours beginning May 13 at 11 a.m. Pacific Time, we will feature a brand new daily bundle. Expect some unique bundles curated specifically for this event. You will also see special deals on games packaged with great extras. We are also opening up the vault and bringing back some bundles for one-night-only reunion shows and kicking off this festival with one of our favorites
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

To z pewnością będą ciekawe 2 tygodnie :)
Powtórek nie kupię co prawda, bo większość z HIB mam, ale może te nowe będą ciekawe.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 19 razy
Kontakt:

Zapowiada się ciekawie :D Czuje jakieś epickie bundle!
Awatar użytkownika
Robin Hood
Discord: Danteveli#6257
Podziękował: 0
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Bundle mam wszystkie jakie Humble zapodało w swojej historii ale to całkiem fajny prezent dla tych, którzy coś przegapili.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

remike pisze: Note: not all bundles will be repeats!

So both new and old Humble Bundlers will be able to find something sweet in the next 14 days!

Every 24 hours beginning May 13 at 11 a.m. Pacific Time, we will feature a brand new daily bundle. Expect some unique bundles curated specifically for this event. You will also see special deals on games packaged with great extras. We are also opening up the vault and bringing back some bundles for one-night-only reunion shows and kicking off this festival with one of our favorites
Czy ja tu widzę Banner Saga?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Jest Banner Saga ale pewnie będzie w za jakieś 15- 20$ bo nie wyobrażam sobie by w progu 1$ pojawił się ten tytuł podczas jednodniowego bundla.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

jak dzisiaj zapłacę te 0.01 to ile mam czasu na dokonanie dopłaty?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

qqmor3 pisze: jak dzisiaj zapłacę te 0.01 to ile mam czasu na dokonanie dopłaty?
Z tego co obczaiłem to miesiąc
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 78 razy
Kontakt:

NinjaBeq pisze:
qqmor3 pisze: jak dzisiaj zapłacę te 0.01 to ile mam czasu na dokonanie dopłaty?
TO chyba nie jest jakoś ściśle określone. Dawniej to było nieraz nawet kilka miesiecy. Chyba, że ostatnio się coś zmieniło. Ale nie można też zapominać, że te bundle są nietypowe dzienne, więc też i czas na dopłaty może być inny niż zazwyczaj. Na wszelki wypadek jeśli miałbym odkładać to w czasie, to do zakończenia całej akcji.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

boskiapollo pisze:
NinjaBeq pisze:
TO chyba nie jest jakoś ściśle określone. Dawniej to było nieraz nawet kilka miesiecy. Chyba, że ostatnio się coś zmieniło. Ale nie można też zapominać, że te bundle są nietypowe dzienne, więc też i czas na dopłaty może być inny niż zazwyczaj. Na wszelki wypadek jeśli miałbym odkładać to w czasie, to do zakończenia całej akcji.
ok dzięki za odpowiedz :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Jakiegoś bundla z Universe Sandbox może bym przygarnął ;)
g-t
Awatar użytkownika
g-t
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

I po co ja ciułałem klucze z Deep Silver HB na pchlim targu ? Ale pomysł zaiste zacny. Fajnie jakby wrzucili powtórki niektórych weekly (telltale).
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Jak można dopłacić w humble bundle?(interesuje mnie obecny bundle z saints row, chciałbym dopłacić za tydzień czy jest taka możliwość?)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Kontakt:

dantevelibc pisze: Bundle mam wszystkie jakie Humble zapodało w swojej historii ale to całkiem fajny prezent dla tych, którzy coś przegapili.
Czyli dla kogoś takiego jak ja :] już szykuję ciężko zarobioną kasę ]:->
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

michal7123 pisze: Jak można dopłacić w humble bundle?(interesuje mnie obecny bundle z saints row, chciałbym dopłacić za tydzień czy jest taka możliwość?)
Po kupieniu bundla na stronie z kluczami masz opcję pay more, tam możesz dopłacić do wyższego progu.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 24 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Widzę że weekly z telltale cieszy się tu największym marzeniem wśród łowców, dobrze że ja wtedy akurat kupiłem bta, choć szanse że się pojawi są niewielkie moim zdaniem, ale poczekamy zobaczymy.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Szkoda że do Risen'a 2 nie dodali DLC. Dla nich samych bym ten 1$ zapłacił. No ale nic. Czekamy na nowe bundle. Może coś ciekawego wpadnie, czego się jeszcze nie ma.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Kupione. Wiecie moze jak tam z optymalizacja sr3 ? S2 kapke mi scinal i nie wiem czy instalowac :/
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

segrand pisze: Szkoda że do Risen'a 2 nie dodali DLC. Dla nich samych bym ten 1$ zapłacił. No ale nic. Czekamy na nowe bundle. Może coś ciekawego wpadnie, czego się jeszcze nie ma.
To samo mówiłem jak ten bundle był pierwszy raz do nabycia. Mogli też dodać DLC do Sacred: Citadel. No ale cóż. Jest jak jest :)
smyczy pisze: Kupione. Wiecie moze jak tam z optymalizacja sr3 ? S2 kapke mi scinal i nie wiem czy instalowac :/
Mój PC nie spełnia wymagań na Saints Row 2 a przeszedłem całość bez ani jednego zacięcia. Tyle że na najniższych możliwych ustawieniach...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Ale jak to jest z Sr3? Jak 2 scina to 3 tez bedzie?
ODPOWIEDZ