Fatalna pomyłka na SteamGifts
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Fatalnie pomyliłem się gdy wysyłałem klucze do gier ponieważ wysłałem je nie tym co trzeba i teraz jedna osoba dostała 2 klucze a druga nic. Wiem że to mój błąd ale jest jakaś możliwość ogarnięcia tego? Znaczy poprosiłem już użytkownika aby wysłał klucz do innego tylko czy to cos da? Może ma ktoś propozycje jak naprawić ten błąd bo nie mam kompletnie pojęcia co teraz...
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
Dokładnie tak jak mówi Keth, wyślij szybko sam jeden z kluczy i może zadziała. Na pewno nie licz na to, że ktoś będzie pisał maila w Twoim imieniu, bo w końcu to nie jego interes. Sam zadziałaj i to szybko.
Przy okazji podepnę pytanie pod ten wątek. Czy w takim przypadku, gdyby ktoś nam ten drugi klucz zajumał, możemy skasować giveawaya? Czy prośba do supportu z wyjaśnieniem coś da? Grozi coś za skasowanie takiego zakończonego giveawaya? Ktoś wie?
Przy okazji podepnę pytanie pod ten wątek. Czy w takim przypadku, gdyby ktoś nam ten drugi klucz zajumał, możemy skasować giveawaya? Czy prośba do supportu z wyjaśnieniem coś da? Grozi coś za skasowanie takiego zakończonego giveawaya? Ktoś wie?
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Ja kiedyś poprosiłem o usunięcie zakończonego giva. Na GG skończyły się klucze do Cargo Commandera i nie miałem jak dać kod zwycięzcy. Support skasował go, ale został mi w historii jako usunięty: klik
- Kontakt:
To o mnie chodzi:) nie widzę problemu w przesłaniu dalej maila, ale dostałem jeden link. Czy zawiera on dwie gry, jeszcze go nie klikałem bo był w spamie i pierwsza była wiadomość od bloodiego:)
EDIT: Jest i drugi mail (nowe udziwnienie poczty, jakiś segregator go wciągnął). Jak mogę sprawdzić, który link zawiera jaką grę? Czy po kliku wystarczy tam wpisać maila drugiej osoby? Linki do Humble i nie chcę klikać, żeby obu nie zużyć (chyba, że to działa jakoś inaczej).
EDIT: Jest i drugi mail (nowe udziwnienie poczty, jakiś segregator go wciągnął). Jak mogę sprawdzić, który link zawiera jaką grę? Czy po kliku wystarczy tam wpisać maila drugiej osoby? Linki do Humble i nie chcę klikać, żeby obu nie zużyć (chyba, że to działa jakoś inaczej).
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Dalej osoba która dostanie coś innego będzie musiała zaznaczyć że nie dostał.Nie ma czegoś takiego jak ugadanie się,musisz wysłać to co wygrał.W każdym innym wypadku jeśli tamta osoba zaznaczy że otrzymał klucz,skończy się to na zawieszeniu konta.Łamanie regulaminu sg o nieaktywowaniu wygranej.
to kupic te gre co wygrał, bo znajac zycie to raczej cos z bundla było albo cos niedrogiego, jak chce sie byc fer.. ewentualnie olac i juz... A z tym zawieszaniem konta to sie nie zgodze, bo sam byłem swiadkiem, ze kolesie powygrywali u mnie gry, wysyłałem im klucze/gifty i za 10 minut oni wystawiali to co wygrali na steamgifts....
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Zaraportuj ich to dostaną zawieszenie konta,żaden moderator nie sprawdza każdego profilu po kolei.Poza tym jeśli to jest w grupie łowców to i tak skończyło by się to wyleceniem z niej za łamanie regulaminu.
- Kontakt:
heloł:)!!pelikulas pisze: to kupic te gre co wygrał, bo znajac zycie to raczej cos z bundla było albo cos niedrogiego, jak chce sie byc fer.. ewentualnie olac i juz... A z tym zawieszaniem konta to sie nie zgodze, bo sam byłem swiadkiem, ze kolesie powygrywali u mnie gry, wysyłałem im klucze/gifty i za 10 minut oni wystawiali to co wygrali na steamgifts....
Sprawa do załatwienia, tylko jak mam te gry rozróżnić po linku? Jak wcześniej pisałem, to ja otrzymałem oba maile. Zatem nie musi nic kupować.
- Kontakt:
O taką informację mi chodziło. Sprawa załatwiona:)
- Ci użytkownicy podziękowali andrzej009 za ten post:
- szala1981
- Kontakt:
ech nie mogłem odpowiedzieć wcześniej bo bylem w pracy... Ta sytuacja pokazała że są u nas bardzo uczciwe osoby
siedziałem w pracy i myślałem co to wyjdzie i właśnie tak jak pisaliście chciałem kupić już bo nie wypada nie dać
dziękuje za pomoc
Jeszcze raz chciałem podziękować użytkownikowi andrzej009 za to co zrobił.

Jeszcze raz chciałem podziękować użytkownikowi andrzej009 za to co zrobił.
Może warto postawę andrzej009 odpowiednio zaznaczyć, np. reputacją.