Xbox live GOLD na 7 dni za darmo.

Promocje na gry na konsole Xbox, Playstation, Nintendo. Okazyjne ceny konsol oraz sprzętu elektronicznego.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Żeby nie było ze chcę kogoś oszukać, to nie ja rozdaje kody tylko firm Skittles (ta od cukierków).
Teraz szybki poradnik jak zgarnąć Xbox live gold na 7 dni.

Nie zrażajcie się tym że dałem link przez skracacz Adfly, za takie coś to przynajmniej tak mi się odwdzięczycie (musicie kliknąć w link zaczekać 5s i przenosi Was na stronę akcji)

remike: Zrażamy się, że dałeś link przez Adfly, bo zabraniamy wklejania prywatnych refów na naszym forum. Poprawny link: http://ssl.skittles.com/default.aspx

W prawym górnym rogu na stronie akcji dokładne miejsce macie na poniższym obrazku, wpisujecie kod M95MN po czym klikacie enter.

Obrazek

Rejestrujecie się, nie koniecznie podając prawdziwe dane, ważne aby w miejscu które widzicie na poniższym obrazku zaznaczyć opcję NO.

Obrazek

Akceptujemy regulamin, przepisujemy kod captcha i klikacie SUBMIT po czym czekacie na e-mail z kodem.
To byłoby na tyle, pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 489 razy
Podziękowania: 111 razy
Kontakt:

dzięki wysyła mi się juz kodzik na maila :)
Dżony pisze:
Nie zrażajcie się tym że dałem link przez skracacz Adfly, za takie coś to przynajmniej tak mi się odwdzięczycie (musicie kliknąć w link zaczekać 5s i przenosi Was na stronę akcji)

remike: Zrażamy się, że dałeś link przez Adfly, bo zabraniamy wklejania prywatnych refów na naszych forum. Poprawny link: http://ssl.skittles.com/default.aspx
tak btw ja dostałem za to kiedys bana ;),zatem się pilnuj ;P
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 44 razy
Kontakt:

Jak długo jest ważny taki kod ?, bo mam już wykupionego golda na ten miesiąc.
ODPOWIEDZ