Witam ,otóż koledzy postanowili iż kupimy sobie gre Rust .Z początku byłem niepewny co do tej gry jednak po obejrzeniu kilku filmików gra mnie przekonała.
I moje pytanie brzmi następująco ; Gdzie jest aktualnie najtaniej kupić Rust ? lub Kiedy będzie możliwa jakaś niezła przecena.
Na alledrogo jest po 43 zł ,jednak zastanawiam się ,czy jest jeszcze gdzieś jakaś tańsza oferta .
Z góry dzięki za pomoc .
Pozdrawiam
AugPL
Rust - Czyli gdzie jest/był najtaniej
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 13 razy
- Kontakt:
35 zł najtaniej. Promocji żadnych nie było. Pisz na steamie najlepiej to wyjaśnie Ci jak kupić i gdzie
(wszystko legalnie). Gra jest świetna i na pewno warta takiej kasy:)

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
No to nie mam zdrowych zmysłówRoyKeane pisze:Nikt o zdrowych zmysłach nie kupuje kluczy na rynku Steam, no chyba, że za pieniądze z kart.