Okazyjne ceny filmów

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Na empik.com sporo filmów przecenionych nawet do 6,99 zł, a wśród nich perełka - Flash Gordon.

http://www.empik.com/flash-gordon-hodge ... 373,film-p
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

To o tym Flash'u było w filmie TED :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

W Delikatesy Centrum można znaleźć filmy DVD po 5 złoty:
O północy w Paryżu
Asterix i Obelix W służbie jej Królewskiej Mości (dubbing)
Układ Zamknięty
Facet (Nie)Potrzebny od zaraz

I 2 dwa inne jeszcze.

Na stronie głównej Centrum piszą niby, że trzeba zrobić zakupy za minimum 20 złoty (czy jakoś tak) by móc skorzystać z promocji ale w sklepie jakoś sprzedają te filmy bez problemu ;)
Kupiłem tak dzisiaj "O północy w Paryżu" bo to jedyny film Woodego Allena który naprawdę mi się podobał i ma świetny klimat. Normalnie nie lubię tego reżysera i scenarzystę i nie rozumiem czemu go tak (niemal) wszyscy uwielbiają i nazywają królem komedii (szczególnie, że "Zakochani w Rzymie" to był niesamowicie tragiczny film) ale "O północy..." ku mojemu zaskoczeniu okazał się naprawdę dobrym kinem :)

Dodatkowo wziąłem Asterixa i Obelixa. Nie oglądałem tej części (chyba...) a za taką cenę można spróbować czy będzie śmiesznie. Lubię Francuskie komedie więc... ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

jak dla mnie ten asterix jest straszny, te siłowe stylizowanie na język angielski mnie odrzuciło.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

W Media Markt Capitan Ameryka Winter Soldier na DVD za 15 złoty.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Daję nowy post by był widoczny :)

W Kaufland mają bardzo fajną promocję na filmy. Naprawdę ogromny wybór i wszystko po 5 złoty za sztukę. Można znaleźć tam zarówno klasyki (Polskie i zagraniczne) jak i te które nie zostały przejechane w zwykłym TV. Ja sam się skusiłem i kupiłem Kick-Ass 2, To już jest Koniec, Tajne przez Poufne i Anomalię. Zastanawiam się jeszcze nad 7 psychopatami, Psami z Bogusiem Lindą i Anną Kareniną ale kasy mi już szkoda :P
Jak wspominałem warto poszperać bo wybór (przynajmniej u mnie) był naprawdę duży a i nawet parę blu-ray się trafiło (niestety nic ciekawego).
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 489 razy
Podziękowania: 111 razy
Kontakt:

SKODR pisze: Daję nowy post by był widoczny :)

W Kaufland mają bardzo fajną promocję na filmy. Naprawdę ogromny wybór i wszystko po 5 złoty za sztukę. Można znaleźć tam zarówno klasyki (Polskie i zagraniczne) jak i te które nie zostały przejechane w zwykłym TV. Ja sam się skusiłem i kupiłem Kick-Ass 2, To już jest Koniec, Tajne przez Poufne i Anomalię. Zastanawiam się jeszcze nad 7 psychopatami, Psami z Bogusiem Lindą i Anną Kareniną ale kasy mi już szkoda :P
Jak wspominałem warto poszperać bo wybór (przynajmniej u mnie) był naprawdę duży a i nawet parę blu-ray się trafiło (niestety nic ciekawego).
W media jest podobnie, ale te chyba też są po 5 zł, ale też są ciekawe filmy za 10 zł jak: Sin-City, Od Zmierzchu do Świtu itp. Widziałem jeszcze Iron man 3 za 5 zł :)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

Filmy po 9.99 zł od jutra w Biedronce
http://www.biedronka.pl/pl/jesienny-festiwal-filmowy
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

Te filmy to będą na DVD czy na BD?
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

serafek5 pisze: Te filmy to będą na DVD czy na BD?
99,99% ze DVD :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

To niech się na stronie zdecydują :P.
Awatar użytkownika
Zbanowany

serafek5 pisze: To niech się na stronie zdecydują :P.
Nie widze nigdzie zeby pisalo czy dvd czy BD, to ze okladki są jakby BD bez znaczku po srodku o niczym nie swiadczy :P
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Opakowania jak z bluray, a na każdej okładce napis dvd... Może sie kiedys doczekamy filmów br za dyszke :D
Awatar użytkownika
Zbanowany

Greg pisze: Opakowania jak z bluray, a na każdej okładce napis dvd... Może sie kiedys doczekamy filmów br za dyszke :D
Pojde moze jutro czy w ogole w tym tyg do biedronki to zobacze co u mnie bedzie, pewnie nic :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Jak kogoś to interesuje to są to filmy DVD, promocja nazywa się Festiwal Filmów DVD. Oprócz tego co jest na stronie/w gazetce znaleźć można sporo filmów dla dzieci, filmów edukacyjnych oraz filmów dokumentalnych.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Byłem dzisiaj w dwóch Biedronkach pooglądać co tam za filmasz jest i zaskakująco mało tych filmów jak na festiwal filmowy :P Ledwo parę opakowań.
Poszedłem szukać "Głupi i Głupszy Bardziej", w jednej nie było nic ciekawego a w drugiej za to ku mojemu zdziwieniu Brud leżał*, mówię tu oczywiście o filmie z Jamesem McAvoyem. Było tylko jedno opakowanie a jako fan Jamesa wziąłem bez wahania :) W domu okazało się, że z kartonowej obwoluty nie można wyjąć pudełka z DVD i się w cholerę namęczyłem (i kawałeczek pudełka rozdarłem) zanim wyjąłem pudełko od tyłu :P Nie spodziewałem się znaleźć tego filmu w takiej cenie na DVD więc miła niespodzianka.
Niestety nie znalazłem Głupiego i głupszego bardziej ale da się przeżyć ;)
Było też kilka innych filmów np. "Jak nie umrzeć z miłości", jakiś o templariuszach (ponoć zrobiony z rozmachem jeżeli wierzyć dystrybutorowi) i kilka innych których tytułów nie pamiętam.

* Nigdy mi się ten żart nie znudzi :P
Awatar użytkownika
Zbanowany

Ja tez nie znalazlem glupiego i glupszego, ale znalazlem filmy, ktorych nie bylo na rozpisce. Duzo było bajek dla dzieci i jakichs romansidel... pare tytulow kupilem, a ze oglądam wszystko jak leci, to nie moge marudzic, bo pierwszy raz jak wszedlem i patrze tam gdzie zawsze byly gry lub filmy to stoją ksiażki i sobie mysle, co do k*rwy? Ale z drugiej strony byly filmy, tj za ksiazkami, wiec nie jest źle jak na zakupy w 1 biedronce.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

"Jeśli nie masz pomysłu na piątkowy wieczór, możesz wypożyczyć film w serwisie VOD.pl. Około 100 tytułów można wypożyczyć za dokładnie złotówkę. W tej cenie znajdziemy m.in. komiksowe superprodukcje „Ant-Man” i „Avengers. Czas Ultrona” ze studia Disneya, animowane filmy „Zaplątani” i „Asteriks i Obeliks. Osiedle bogów”, komedię „Dumni i wściekli” oraz nominowany do Złotej Palmy na festiwalu w Cannes dramat „Sils Maria” z Juliette Binoche i Kristen Stewart."
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

W MediaMarkt wyprzedaż filmów. BluRay po 20 złoty i DVD po 10. Warto sprawdzić bo przy tych wszystkich Zmierzchach leżą takie tytuły jak John Wick w obydwu wersjach (BR i DVD). Zastanawiam się nad kupnem tego filmu ale nie wiem czy brać BR czy DVD :P
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

@SKODR - jakbyś znalazł u siebie filmy oparte na komiksach Marvela albo DC to daj znać, to podjadę i u siebie sprawdzę ;)
ODPOWIEDZ