SZUKANIE GIER ŁOWCY allegro/allegro lokalne

Okazyjne ceny gier z dystrybucji pudełkowej, wyprzedaże w Biedronce, tanie serie wydawnicze.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
LOTUS_ESPRIT_V6
Awatar użytkownika
LOTUS_ESPRIT_V6
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

:mrgreen: w tym temacie piszemy jakich gier PC szukamy na allegro/allegro lokalne które trudno znaleźć :mrgreen:

Ja np szukam
IndyCar Series 2003roku codemastersa
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 3 razy

Ja szukam najbardziej
Gothic Universe Złota kolekcja do max 150-200zł
Stunt gp Premierowe do 70 zł
Ogólnie gry z serii Platynowa kolekcja, Kolekcja klasyki itp.
LOTUS_ESPRIT_V6
Awatar użytkownika
LOTUS_ESPRIT_V6

Perfekcyjny pisze: 17 gru 2024, o 18:12 Ja szukam najbardziej
Gothic Universe Złota kolekcja do max 150-200zł
Ogólnie gry z serii Platynowa kolekcja, Kolekcja klasyki itp.
ja dorwałem stunta gp za 19zł w zestawie z innymi 3 grami z cd-action, zainstalował sie, mimo że porysowana płytka bardzo 3/6, co ciekawe już płytka sie nie skopiowała na dysk dla dodatkowej kopii ]:->
Załączniki
STUNTGP.JPG
STUNTGP.JPG (1.77 MiB) Przejrzano 3030 razy
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

Perfekcyjny pisze: 17 gru 2024, o 18:12 Gothic Universe Złota kolekcja do max 150-200zł
Stunt GP premierowy ostatnio w parę minut za 290 złotych się sprzedał, więc trochę mały masz budżet. Podobnie z Gothiciem Universe, który bez problemu się sprzedaje za 300-400 złotych.
Awatar użytkownika
Łowca

kowek pisze: 19 gru 2024, o 13:20
Perfekcyjny pisze: 17 gru 2024, o 18:12 Gothic Universe Złota kolekcja do max 150-200zł
Stunt GP premierowy ostatnio w parę minut za 290 złotych się sprzedał, więc trochę mały masz budżet. Podobnie z Gothiciem Universe, który bez problemu się sprzedaje za 300-400 złotych.
Tak, ale na pewno jak sam kolekcjonujesz gry to wiesz jakie potrafią być okazje. Stunt gp w tym roku widziałem 2-3x za 100 zł, była nawet jakiś czas. Nie poszło od razu. Gothic widziałem ponad rok temu za 130 zł, nie był w idealnym stanie ale był ok. Do tej pory żałuje że nie kupiłem, tym bardziej że wisiał dobre 3/4 dni.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Jesteś pewien że premierowy za 100 zł? Bo ja pisałem o wydaniu w dużym pudełku. A tego Gothic Universe za 130 zł to nie widziałem, a monitorowałem go od 2 lat :D
Awatar użytkownika
Łowca

Nie, zwykły dvd box mi chodzi. Widziałem tego bigboxa. Był był Gothic, może to było ponad 1,5 roku na olx.;)
LOTUS_ESPRIT_V6
Awatar użytkownika
LOTUS_ESPRIT_V6

Szukam też 4x4 Evolution 1 PC, wydałem pare lat temu, głupi byłem, i szukam perełki 4x4 Evolution 2 PC
Załączniki
sc7fd3.png
sc7fd3.png (878.56 KiB) Przejrzano 2562 razy
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 19 razy
Podziękowania: 35 razy
Kontakt:

Witam, do pełnej kolekcji Extra Klasykowej (wszystkie serie i wydania) brakuje mi jedynie tych:
EK.png
EK.png (18.01 KiB) Przejrzano 2455 razy
neXt, hit, z czarnym paskiem itd. już mam dawno całe. Jedynie co to właśnie z czerwonym paskiem dwóch gier (Gorasul oraz Screamer Rally), no i z tej najnowszej EK trochę brakuje, ale akurat tutaj nie mam parcie :mrgreen:
Jakby ktoś miał i chciał sprzedać po przyzwoitej cenie to polecam się :)
LOTUS_ESPRIT_V6
Awatar użytkownika
LOTUS_ESPRIT_V6

Jeszcze szukam hmm RED FACTION 2. Tylko by te gry miały najlepiej pudełko z tyłu po Polsku lub ostateczności Angielsku
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

ECLIPSE_GT pisze: 20 gru 2024, o 22:34 Jeszcze szukam hmm RED FACTION 2. Tylko by te gry miały najlepiej pudełko z tyłu po Polsku lub ostateczności Angielsku
Ja tam widzę dwie normalnie dostępne oferty w ludzkiej cenie.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Moje top 3 poszukiwań:
-trójkątne boxy Blair Witch (kupię za nieludzkie pieniądze. :mrgreen: )
-kolekcjonerka STALKER Cień Czarnobyla (puszka) lub Czyste Niebo (plecak)
-Divinity: Original Sin edycja kolekcjonerska

Reszty rzeczy nie będę rozpisywał, bo samych big boxów zostało mi do uzbierania 38 nie mówiąc o jakichś innych premierowych wydaniach w tekturce.

I cały czas szukam tanich gier Premium Games w pudełku blu-ray: Kane & Lynch - Wydanie Kompletne; Saints Row IV - Game of the Century Edition. Już dłuższy czas nie widziałem ani jednej oferty, czy to naprawdę takie rarytasy?
LOTUS_ESPRIT_V6
Awatar użytkownika
LOTUS_ESPRIT_V6

blair witch jedynie na allegro często sie powtarza z cd-action część pierwsza: Rustin Parr, i na allegro lokalnym jest część druga: Legenda Coffin Rock sama płyta, za 29zł z 35zł promocja
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Mam to wydanie, bo sam je kupowałem... w 2002 roku. Komplet z "gra za dychę" też posiadam, nawet w folii (2 i 3). :D Mam też amerykańskie big boxy 1 & 2 (też nówki). Dlatego jedyne czego mi potrzeba do szczęścia to trójkąty... ;>
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 10 razy

Szukam z extra klasyki pierwszej z czerwonym paskiem:
Heroes of Might and Magic III: The Shadow of Death

ogłoszeń brak

i z najnowszej extra klasyki cdp w papierowych obwolutach:
Styx: Shards of Darkness
Talisman: The Horus Heresy
Technomancer
The Dwarves
Wargame: Red Dragon
Warhammer: The End Times - Vermintide
Yesterday Origins
Metal Gear Solid Ground Zeros
Painkiller Collection
Saga Gothic
Silence
Tropico 5

Okazuje się że zbieranie tanich serii robi się ani tanie ani proste :]
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 70 razy
Podziękowania: 67 razy

painkiller w książce mam
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Urszizu pisze: 22 gru 2024, o 11:52 Szukam z extra klasyki pierwszej z czerwonym paskiem:

ogłoszeń brak

Technomancer
The Dwarves
Yesterday Origins
Painkiller Collection
Saga Gothic
Silence
Tropico 5

Z Najnowszej EK mam wrazenie ze The Dwarves, Yesterday i Silence jest niezdobywalne... xD
Reszte mam lub widziałem. Talisman jest na 100% ale rzadki. a co do starszych EK a szczegolnie z czerwonym paskiem to jest utrapienie. Gorasul mi przemknal przed nosem ostatnio za 40zł.. :C A brakuje mi tylko Gorasul i Screamer Rally i bede miec wszystko (po za wlasnie ta najnowsza EK)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 10 razy

Drzazga pisze: 25 gru 2024, o 13:05
Urszizu pisze: 22 gru 2024, o 11:52 Szukam z extra klasyki pierwszej z czerwonym paskiem:

ogłoszeń brak

Technomancer
The Dwarves
Yesterday Origins
Painkiller Collection
Saga Gothic
Silence
Tropico 5

Z Najnowszej EK mam wrazenie ze The Dwarves, Yesterday i Silence jest niezdobywalne... xD
Reszte mam lub widziałem. Talisman jest na 100% ale rzadki. a co do starszych EK a szczegolnie z czerwonym paskiem to jest utrapienie. Gorasul mi przemknal przed nosem ostatnio za 40zł.. :C A brakuje mi tylko Gorasul i Screamer Rally i bede miec wszystko (po za wlasnie ta najnowsza EK)
Screamer Rally widziałem wczoraj na olx za 200 zł. Jak dla mnie za drogo nawet jak to jeden z ostatnich tytułów do kolekcji. Za Shadow of death jeszcze bym tyle dał bo sie nie pojawia w ogóle. Myślę że trafisz egzemplarz dla siebie na pewno, tylko kwestia czasu.
A z tej najnowszej EK to troche zły jestem na siebie bo kiedy już zaczynałem zbierać EK jako taką to jeszcze były one w sklepach w promocjach za 20-40 zł ale wtedy nie miałem na to środków.
Jak uda mi się uzbierać EK to będę juz trochę spełnionym kolekcjonerem amatorem.
Co potem ? Topseller a może Bestseller, może Gamebook jest tego tyle że hej...
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Urszizu pisze: 25 gru 2024, o 14:47
Drzazga pisze: 25 gru 2024, o 13:05

ogłoszeń brak

Technomancer
The Dwarves
Yesterday Origins
Painkiller Collection
Saga Gothic
Silence
Tropico 5

Screamer Rally widziałem wczoraj na olx za 200 zł. Jak dla mnie za drogo nawet jak to jeden z ostatnich tytułów do kolekcji. Za Shadow of death jeszcze bym tyle dał bo sie nie pojawia w ogóle. Myślę że trafisz egzemplarz dla siebie na pewno, tylko kwestia czasu.
A z tej najnowszej EK to troche zły jestem na siebie bo kiedy już zaczynałem zbierać EK jako taką to jeszcze były one w sklepach w promocjach za 20-40 zł ale wtedy nie miałem na to środków.
Jak uda mi się uzbierać EK to będę juz trochę spełnionym kolekcjonerem amatorem.
Co potem ? Topseller a może Bestseller, może Gamebook jest tego tyle że hej...
Ja EK chce dokończyć. PowerPlay juz sie nic nowego nie pojawia wiec raczej tez 100%. Platynowa też 100%, Kolekcja klasyki 100%, Zostaje jeszcze złota kolekcja i gamebooki ale tu parcia nie mam :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Perfekcyjny pisze: 17 gru 2024, o 18:12 Stunt gp Premierowe do 70 zł
No i od paru dni jest za 78 zł i dlaczego nie bierzesz? :mrgreen:
ODPOWIEDZ