Ja np szukam
IndyCar Series 2003roku codemastersa
ja dorwałem stunta gp za 19zł w zestawie z innymi 3 grami z cd-action, zainstalował sie, mimo że porysowana płytka bardzo 3/6, co ciekawe już płytka sie nie skopiowała na dysk dla dodatkowej kopiiPerfekcyjny pisze: 17 gru 2024, o 18:12 Ja szukam najbardziej
Gothic Universe Złota kolekcja do max 150-200zł
Stunt gp Premierowe do 70 zł
Ogólnie gry z serii Platynowa kolekcja, Kolekcja klasyki itp.
Stunt GP premierowy ostatnio w parę minut za 290 złotych się sprzedał, więc trochę mały masz budżet. Podobnie z Gothiciem Universe, który bez problemu się sprzedaje za 300-400 złotych.Perfekcyjny pisze: 17 gru 2024, o 18:12 Gothic Universe Złota kolekcja do max 150-200zł
Tak, ale na pewno jak sam kolekcjonujesz gry to wiesz jakie potrafią być okazje. Stunt gp w tym roku widziałem 2-3x za 100 zł, była nawet jakiś czas. Nie poszło od razu. Gothic widziałem ponad rok temu za 130 zł, nie był w idealnym stanie ale był ok. Do tej pory żałuje że nie kupiłem, tym bardziej że wisiał dobre 3/4 dni.kowek pisze: 19 gru 2024, o 13:20Stunt GP premierowy ostatnio w parę minut za 290 złotych się sprzedał, więc trochę mały masz budżet. Podobnie z Gothiciem Universe, który bez problemu się sprzedaje za 300-400 złotych.Perfekcyjny pisze: 17 gru 2024, o 18:12 Gothic Universe Złota kolekcja do max 150-200zł
Ja tam widzę dwie normalnie dostępne oferty w ludzkiej cenie.ECLIPSE_GT pisze: 20 gru 2024, o 22:34 Jeszcze szukam hmm RED FACTION 2. Tylko by te gry miały najlepiej pudełko z tyłu po Polsku lub ostateczności Angielsku
Z Najnowszej EK mam wrazenie ze The Dwarves, Yesterday i Silence jest niezdobywalne... xDUrszizu pisze: 22 gru 2024, o 11:52 Szukam z extra klasyki pierwszej z czerwonym paskiem:
Heroes of Might and Magic III: The Shadow of Death
ogłoszeń brak
i z najnowszej extra klasyki cdp w papierowych obwolutach:
Styx: Shards of Darkness
Talisman: The Horus Heresy
Technomancer
The Dwarves
Wargame: Red Dragon
Warhammer: The End Times - Vermintide
Yesterday Origins
Metal Gear Solid Ground Zeros
Painkiller Collection
Saga Gothic
Silence
Tropico 5
Okazuje się że zbieranie tanich serii robi się ani tanie ani proste :]
Screamer Rally widziałem wczoraj na olx za 200 zł. Jak dla mnie za drogo nawet jak to jeden z ostatnich tytułów do kolekcji. Za Shadow of death jeszcze bym tyle dał bo sie nie pojawia w ogóle. Myślę że trafisz egzemplarz dla siebie na pewno, tylko kwestia czasu.Drzazga pisze: 25 gru 2024, o 13:05Z Najnowszej EK mam wrazenie ze The Dwarves, Yesterday i Silence jest niezdobywalne... xDUrszizu pisze: 22 gru 2024, o 11:52 Szukam z extra klasyki pierwszej z czerwonym paskiem:
ogłoszeń brak
Technomancer
The Dwarves
Yesterday Origins
Painkiller Collection
Saga Gothic
Silence
Tropico 5
Reszte mam lub widziałem. Talisman jest na 100% ale rzadki. a co do starszych EK a szczegolnie z czerwonym paskiem to jest utrapienie. Gorasul mi przemknal przed nosem ostatnio za 40zł.. :C A brakuje mi tylko Gorasul i Screamer Rally i bede miec wszystko (po za wlasnie ta najnowsza EK)
Ja EK chce dokończyć. PowerPlay juz sie nic nowego nie pojawia wiec raczej tez 100%. Platynowa też 100%, Kolekcja klasyki 100%, Zostaje jeszcze złota kolekcja i gamebooki ale tu parcia nie mamUrszizu pisze: 25 gru 2024, o 14:47Screamer Rally widziałem wczoraj na olx za 200 zł. Jak dla mnie za drogo nawet jak to jeden z ostatnich tytułów do kolekcji. Za Shadow of death jeszcze bym tyle dał bo sie nie pojawia w ogóle. Myślę że trafisz egzemplarz dla siebie na pewno, tylko kwestia czasu.Drzazga pisze: 25 gru 2024, o 13:05Z Najnowszej EK mam wrazenie ze The Dwarves, Yesterday i Silence jest niezdobywalne... xDUrszizu pisze: 22 gru 2024, o 11:52 Szukam z extra klasyki pierwszej z czerwonym paskiem:
ogłoszeń brak
Technomancer
The Dwarves
Yesterday Origins
Painkiller Collection
Saga Gothic
Silence
Tropico 5
Reszte mam lub widziałem. Talisman jest na 100% ale rzadki. a co do starszych EK a szczegolnie z czerwonym paskiem to jest utrapienie. Gorasul mi przemknal przed nosem ostatnio za 40zł.. :C A brakuje mi tylko Gorasul i Screamer Rally i bede miec wszystko (po za wlasnie ta najnowsza EK)
A z tej najnowszej EK to troche zły jestem na siebie bo kiedy już zaczynałem zbierać EK jako taką to jeszcze były one w sklepach w promocjach za 20-40 zł ale wtedy nie miałem na to środków.
Jak uda mi się uzbierać EK to będę juz trochę spełnionym kolekcjonerem amatorem.
Co potem ? Topseller a może Bestseller, może Gamebook jest tego tyle że hej...
No i od paru dni jest za 78 zł i dlaczego nie bierzesz?