Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Angrenbor pisze: Już się kody skończyły
Sorry. This link is dead.

Would you like to return to https://www.humblebundle.com?
Jak się odświeża stronę to też mam taki błąd. Dopiero kliknięcie na główną stronę humbla (gdzie i tak przenosi na najnowszego) pomaga.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

fajny humble retro bundle :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 0
Kontakt:

A może jest tak dlatego, żeby nie można było tak łatwo złapać dobrą średnią? :E
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

A jak z kluczami? Osobne?
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Mawo94 pisze:
Angrenbor pisze: Już się kody skończyły
Sorry. This link is dead.

Would you like to return to https://www.humblebundle.com?
Jak się odświeża stronę to też mam taki błąd. Dopiero kliknięcie na główną stronę humbla (gdzie i tak przenosi na najnowszego) pomaga.
Już normalnie można odświeżać.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 455 razy
Kontakt:

Ciekawe kiedy dadza CoDy do bundla skoro juz i nawet Activision sie polasilo ... :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

FotelSkrzypi pisze: Już normalnie można odświeżać.
Lepiej nie bo za każdym razem średnia rośnie :)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

5,62$ złapane, dziwi mnie trochę tak szybki przyrost BTA i to, że praktycznie nie spadało
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

PostScript pisze: A jak z kluczami? Osobne?
Osobne.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Cena kosmos (BTA) , taka wysoka średnia to ostatnio była, chyba przy star warsach.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy

warhameron pisze: Cena kosmos (BTA) , taka wysoka średnia to ostatnio była, chyba przy star warsach.
Ciężko się dziwić, po 25$ parę minut od ogłoszenia zestawu już ludzie wpłacili ;p
Top 10 to 25$ x10, szczerze to nie bardzo kojarzę takich dużych dotacji na start, owszem, pojedyncze nawet po po 100$ jak najbardziej, ale taka jedna dotacja to się zaraz rozmyła i średnia wracała do niezłej.
Ostatnio zmieniony 30 sie 2016, o 20:21 przez Fj00b, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

warhameron pisze: Cena kosmos (BTA) , taka wysoka średnia to ostatnio była, chyba przy star warsach.
Bo i sytuacja jest analogiczna - gry mają steamową premierę w bundlu
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

oj posypią się wnioski o refund na stimie, jeśli nie ograły ludziska za dużo :)
patrze na to BTA i nie wierzę, dawno już czegoś takiego nie widziałem, a interesują mnie tylko Gabriele i może Arcanum, choć do tego tytułu po latach już raczej nie wrócę (dobre było ale pamiętam, że w końcu zaczęło mnie męczyć i chyba nie ukończyłem ;P)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Wysokie BTa, ale sukcess finansowy to raczej nie będzie dla Acti. Przez wysokie bta, bundel sie kiepsko sprzedaje (3500 +)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy

Soul Reaver pisze: oj posypią się wnioski o refund na stimie, jeśli nie ograły ludziska za dużo :)
patrze na to BTA i nie wierzę, dawno już czegoś takiego nie widziałem, a interesują mnie tylko Gabriele i może Arcanum, choć do tego tytułu po latach już raczej nie wrócę (dobre było ale pamiętam, że w końcu zaczęło mnie męczyć i chyba nie ukończyłem ;P)
Niestety z częścią starych gier tak jest..

Sam FF VIII chwaliłem pod niebiosa (był to mój pierwszy FF i oglądałem obok jak brat gra) - takie miłe wspomnienia, pierwsza styczność w sumie z jRPG nawet i tak tę 'ósemkę' jakiś czas temu na Steamie kupiłem..w 1/3 gry odpadłem, nawet ciekawie się w to gra, ale mini gierki beznadziejne, a wymuszone i te walki, których nie da się zastopować w żaden sposób potęgowane GRINDOWANIEM 'Draw':

Attack -> Draw -> Attack -> Draw -> Draw -> Draw

Niestety jak się to starej gry nie wróci, to się tego nie odczuje samemu. Nie mówię w żadnym wypadku, że Arcanum się zestarzało (żeby mnie ktoś nie zlinczował zaraz xD), bo z grą nawet styczności nie miałem, ale po prostu patrzymy przez różowe okulary na gry sprzed kilkunastu lat.

Później jak się wyszukuje dobrego RPGa np., to zamiast konkretnych tytułów same odnośniki do gier jeszcze zdecydowanie starszych niż Arcanum, bo z '93-'99, o których nawet bym wcześniej nie słyszał i kolejne wpisy jak to teraz gry duszy nie mają i co lepsze, które nawet na PC nie są dostępne.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

pisałem o moim oryginalnym graniu w to lata temu, ot po prostu zaczęła mnie ta gra w pewnym momencie nudzić/nużyć, w kółko powtarzały się dialogi, trzeba było urządzać jakieśpuste spacery po świecie, ale patent na "sklejanie" różnych śmieci w jedną działającą, zabójczą całość - tego nigdy więcej już nie spotkałem w grach :)

P.S.
poszukałem, mam ciągle pudło Arcanum z pisma GameStar (DVD, na płycie m.in. Gadu Gadu 6.1 i DivX w dwu wersjach: 98/Me oraz XP :D )
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Soul Reaver pisze: P.S.
poszukałem, mam ciągle pudło Arcanum z pisma GameStar (DVD, na płycie m.in. Gadu Gadu 6.1 i DivX w dwu wersjach: 98/Me oraz XP :D )
I ładne pudełko DVD które nie było oblepione z każdej strony reklamami czy zawartością czegoś innego :tak:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

FotelSkrzypi pisze:
Soul Reaver pisze: P.S.
I ładne pudełko DVD które nie było oblepione z każdej strony reklamami czy zawartością czegoś innego :tak:
fakt, w zasadzie cała okładka to Arkanum
w dodatku pudło stoi obok Władcy Pierścieni, też z GameStar'a (równie piękna okładka z The One Ring ^_^), której to gry ... nigdy nie przegrałem :/ okazało się, że była zbyt wymagająca dla mojego sprzętu i udało mi się ją jedynie zainstalować. Kompletnie o tym tytule zapomniałem, może czas coś z tym zrobić :P
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

W zeszłym tygodniu kupiłem Arcanum za 4 zł na pchlim targu, a tu proszę, nie dość że trafia na Steama, to jeszcze do bundal :E
Może powstanie jakiś porządny poradnik jak odpalić grę po polsku w HD :P.
pst
Awatar użytkownika
pst
Robin Hood
Podziękował: 124 razy
Podziękowania: 40 razy
Kontakt:

serafek5 pisze: W zeszłym tygodniu kupiłem Arcanum za 4 zł na pchlim targu, a tu proszę, nie dość że trafia na Steama, to jeszcze do bundal :E
Może powstanie jakiś porządny poradnik jak odpalić grę po polsku w HD :P.
A ja wczoraj na steam kupiłem, dobrze że tylko 2h pograłem to refunda zrobię i kupuje tego kundla za 20$.
A co do hd to udało mi się odpalić w ten sposób nawet ze spolszczeniem. Jestem w pracy jak coś to wal PM to jutro odpiszę co i jak.
ODPOWIEDZ