Jak się odświeża stronę to też mam taki błąd. Dopiero kliknięcie na główną stronę humbla (gdzie i tak przenosi na najnowszego) pomaga.
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
fajny humble retro bundle 

Ciężko się dziwić, po 25$ parę minut od ogłoszenia zestawu już ludzie wpłacili ;p
Top 10 to 25$ x10, szczerze to nie bardzo kojarzę takich dużych dotacji na start, owszem, pojedyncze nawet po po 100$ jak najbardziej, ale taka jedna dotacja to się zaraz rozmyła i średnia wracała do niezłej.
Ostatnio zmieniony 30 sie 2016, o 20:21 przez Fj00b, łącznie zmieniany 2 razy.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
oj posypią się wnioski o refund na stimie, jeśli nie ograły ludziska za dużo 
patrze na to BTA i nie wierzę, dawno już czegoś takiego nie widziałem, a interesują mnie tylko Gabriele i może Arcanum, choć do tego tytułu po latach już raczej nie wrócę (dobre było ale pamiętam, że w końcu zaczęło mnie męczyć i chyba nie ukończyłem ;P)

patrze na to BTA i nie wierzę, dawno już czegoś takiego nie widziałem, a interesują mnie tylko Gabriele i może Arcanum, choć do tego tytułu po latach już raczej nie wrócę (dobre było ale pamiętam, że w końcu zaczęło mnie męczyć i chyba nie ukończyłem ;P)
Niestety z częścią starych gier tak jest..Soul Reaver pisze: oj posypią się wnioski o refund na stimie, jeśli nie ograły ludziska za dużo
Sam FF VIII chwaliłem pod niebiosa (był to mój pierwszy FF i oglądałem obok jak brat gra) - takie miłe wspomnienia, pierwsza styczność w sumie z jRPG nawet i tak tę 'ósemkę' jakiś czas temu na Steamie kupiłem..w 1/3 gry odpadłem, nawet ciekawie się w to gra, ale mini gierki beznadziejne, a wymuszone i te walki, których nie da się zastopować w żaden sposób potęgowane GRINDOWANIEM 'Draw':
Attack

Niestety jak się to starej gry nie wróci, to się tego nie odczuje samemu. Nie mówię w żadnym wypadku, że Arcanum się zestarzało (żeby mnie ktoś nie zlinczował zaraz xD), bo z grą nawet styczności nie miałem, ale po prostu patrzymy przez różowe okulary na gry sprzed kilkunastu lat.
Później jak się wyszukuje dobrego RPGa np., to zamiast konkretnych tytułów same odnośniki do gier jeszcze zdecydowanie starszych niż Arcanum, bo z '93-'99, o których nawet bym wcześniej nie słyszał i kolejne wpisy jak to teraz gry duszy nie mają i co lepsze, które nawet na PC nie są dostępne.
- Kontakt:
pisałem o moim oryginalnym graniu w to lata temu, ot po prostu zaczęła mnie ta gra w pewnym momencie nudzić/nużyć, w kółko powtarzały się dialogi, trzeba było urządzać jakieśpuste spacery po świecie, ale patent na "sklejanie" różnych śmieci w jedną działającą, zabójczą całość - tego nigdy więcej już nie spotkałem w grach 
P.S.
poszukałem, mam ciągle pudło Arcanum z pisma GameStar (DVD, na płycie m.in. Gadu Gadu 6.1 i DivX w dwu wersjach: 98/Me oraz XP
)

P.S.
poszukałem, mam ciągle pudło Arcanum z pisma GameStar (DVD, na płycie m.in. Gadu Gadu 6.1 i DivX w dwu wersjach: 98/Me oraz XP

- Kontakt:
fakt, w zasadzie cała okładka to Arkanum
w dodatku pudło stoi obok Władcy Pierścieni, też z GameStar'a (równie piękna okładka z The One Ring ^_^), której to gry ... nigdy nie przegrałem :/ okazało się, że była zbyt wymagająca dla mojego sprzętu i udało mi się ją jedynie zainstalować. Kompletnie o tym tytule zapomniałem, może czas coś z tym zrobić

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 422 razy
- Kontakt:
W zeszłym tygodniu kupiłem Arcanum za 4 zł na pchlim targu, a tu proszę, nie dość że trafia na Steama, to jeszcze do bundal 
Może powstanie jakiś porządny poradnik jak odpalić grę po polsku w HD
.

Może powstanie jakiś porządny poradnik jak odpalić grę po polsku w HD

- Podziękował: 124 razy
- Podziękowania: 40 razy
- Kontakt:
A ja wczoraj na steam kupiłem, dobrze że tylko 2h pograłem to refunda zrobię i kupuje tego kundla za 20$.
A co do hd to udało mi się odpalić w ten sposób nawet ze spolszczeniem. Jestem w pracy jak coś to wal PM to jutro odpiszę co i jak.