Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Jest już jakieś info co będzie w nowym Killerze? Czemu ja nic nie wiem? 

- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Od lat nie było dobrego bonusu w HiB ie. Same powtórki lub kiszki. Spodziewam sie 1-3 odpadków z monthly (sporo tego szrotu dawali). A ten HiB 17 wyjatkowo słaby.
Ostatnio zmieniony 16 sie 2016, o 21:15 przez warhameron, łącznie zmieniany 1 raz.
Właśnie skończyłem beginners guide i... ło matko jaka kicha, Dear Esther było nudne ale przynajmniej miało od czasu do czasu sympatyczne widoczki, lecz tego dzieła nie mogę podpasować nawet jako symulator chodzenia
Właśnie specjalnie tam wszedłem i nic nie było, coś mi świtało, że przecież nigdy nie ma, ale zasugerowałem się bodaj Twoją wypowiedzą, że Killer będzie dużo lepszy, więc myślałem, że są jakieś przecieki...
~2h
Co do samej gry, to mi też się wydaje, że nie można tego zakwalifikować do "symulatorów chodzenia". Mi osobiście gra bardzo bardzo się podobała (właściwie opowieść narratora), a jako że jestem fanem The Stanely Parable to dla mnie must have.
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Jak dadzą jakiegoś rpg/rouge like a/ strategie to bundel będzie DUŻO lepszy od HiB 17 ( poprzeczka niestety jest bardzo nisko)
Każdy z dotychczasowych Killerów był dobry i opłacalny, czego nie można powiedzieć o najnowszym Indie bundlu, dlatego po prostu traktujemy to jako pewniak, że będzie lepiej, bo musieliby się naprawdę postarać by tak nie było.
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
Porywająca obecna paczka to nie jest ale The Begginer's Guide, Lovers in a Dangerous Space i STFU to ciekawy zestaw. Resztę poza Lethal League już miałem ale wziąłem BTA i duplikaty pozamieniam sobie na coś innego 

No i utrzyma się ta średnia powyzej piątki, na to niestety wychodzi ;/ spoko i tak nie mam za bardzo kasy poza steam wallet 

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Kupiłem poprzedniego bundla Survive gdzie był Rust. Kolega wczoraj niestety nie zdążył kupić dla siebie i pytanie czy istnieje możliwość kupienia jeszcze gifta dla niego? Bo wiem, że można dopłacać do innych progów ewentualnie, ale nie widzę opcji dokupienia gifcika.