Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Jest już jakieś info co będzie w nowym Killerze? Czemu ja nic nie wiem? :(
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

zdzisekMOCY pisze: Jest już jakieś info co będzie w nowym Killerze? Czemu ja nic nie wiem? :(
Już wiesz ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

No nic, nic tutaj dla mnie, poczekam na Killera zatem ;-)
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Gry nie są złe, ale na Indie bundla... czegoś brakuje :)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że jak na HIB jest słabo i drogo :/ Oby bonusy uratowały paczkę.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy

MadHunter pisze: Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że jak na HIB jest słabo i drogo :/ Oby bonusy uratowały paczkę.
Ostatnio bonusy nawet przy dobrych paczkach były strasznie słabe, chociażby ostatnio w 2K, gdzie każdy myślał o Borderlandsach wcześniejszych.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

MadHunter pisze: Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że jak na HIB jest słabo i drogo :/ Oby bonusy uratowały paczkę.
Od lat nie było dobrego bonusu w HiB ie. Same powtórki lub kiszki. Spodziewam sie 1-3 odpadków z monthly (sporo tego szrotu dawali). A ten HiB 17 wyjatkowo słaby.
Ostatnio zmieniony 16 sie 2016, o 21:15 przez warhameron, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Fj00b pisze:
Ostatnio bonusy nawet przy dobrych paczkach były strasznie słabe, chociażby ostatnio w 2K, gdzie każdy myślał o Borderlandsach wcześniejszych.
A dostali grę działającą tylko na Windows XP :trollface:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

FotelSkrzypi pisze: Już wiesz ;)
No właśnie nie wiem. :P Przynajmniej na forum nic nie napisali.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

FotelSkrzypi pisze: Gry nie są złe, ale na Indie bundla... czegoś brakuje :)
Na tle tego bundla (i mu podobnych) monthly będzie wyglądał jak milion dolarów i ludzie przestaną subskrypcje wycofywać :trollface:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 4 razy

Właśnie skończyłem beginners guide i... ło matko jaka kicha, Dear Esther było nudne ale przynajmniej miało od czasu do czasu sympatyczne widoczki, lecz tego dzieła nie mogę podpasować nawet jako symulator chodzenia
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

zdzisekMOCY pisze: Jest już jakieś info co będzie w nowym Killerze? Czemu ja nic nie wiem? :(
Jakbyś odwiedzał wątek na forum "Bundlestars" to byś wiedział. Nie, nie wiadomo co będzie, w bundlach od Bundlestars nigdy nie ma przecieków.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Primo pisze: Właśnie skończyłem beginners guide i... ło matko jaka kicha, Dear Esther było nudne ale przynajmniej miało od czasu do czasu sympatyczne widoczki, lecz tego dzieła nie mogę podpasować nawet jako symulator chodzenia

takie krotkie?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Revan pisze: Jakbyś odwiedzał wątek na forum "Bundlestars" to byś wiedział. Nie, nie wiadomo co będzie, w bundlach od Bundlestars nigdy nie ma przecieków.
Właśnie specjalnie tam wszedłem i nic nie było, coś mi świtało, że przecież nigdy nie ma, ale zasugerowałem się bodaj Twoją wypowiedzą, że Killer będzie dużo lepszy, więc myślałem, że są jakieś przecieki...
Awatar użytkownika
Łowca

Armin pisze:
Primo pisze: Właśnie skończyłem beginners guide i... ło matko jaka kicha, Dear Esther było nudne ale przynajmniej miało od czasu do czasu sympatyczne widoczki, lecz tego dzieła nie mogę podpasować nawet jako symulator chodzenia

takie krotkie?
~2h

Co do samej gry, to mi też się wydaje, że nie można tego zakwalifikować do "symulatorów chodzenia". Mi osobiście gra bardzo bardzo się podobała (właściwie opowieść narratora), a jako że jestem fanem The Stanely Parable to dla mnie must have.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

zdzisekMOCY pisze:
Revan pisze: Jakbyś odwiedzał wątek na forum "Bundlestars" to byś wiedział. Nie, nie wiadomo co będzie, w bundlach od Bundlestars nigdy nie ma przecieków.
Właśnie specjalnie tam wszedłem i nic nie było, coś mi świtało, że przecież nigdy nie ma, ale zasugerowałem się bodaj Twoją wypowiedzą, że Killer będzie dużo lepszy, więc myślałem, że są jakieś przecieki...
Jak dadzą jakiegoś rpg/rouge like a/ strategie to bundel będzie DUŻO lepszy od HiB 17 ( poprzeczka niestety jest bardzo nisko)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

zdzisekMOCY pisze:
Każdy z dotychczasowych Killerów był dobry i opłacalny, czego nie można powiedzieć o najnowszym Indie bundlu, dlatego po prostu traktujemy to jako pewniak, że będzie lepiej, bo musieliby się naprawdę postarać by tak nie było.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Porywająca obecna paczka to nie jest ale The Begginer's Guide, Lovers in a Dangerous Space i STFU to ciekawy zestaw. Resztę poza Lethal League już miałem ale wziąłem BTA i duplikaty pozamieniam sobie na coś innego :P
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

No i utrzyma się ta średnia powyzej piątki, na to niestety wychodzi ;/ spoko i tak nie mam za bardzo kasy poza steam wallet :)
Lui
Awatar użytkownika
Lui
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Kupiłem poprzedniego bundla Survive gdzie był Rust. Kolega wczoraj niestety nie zdążył kupić dla siebie i pytanie czy istnieje możliwość kupienia jeszcze gifta dla niego? Bo wiem, że można dopłacać do innych progów ewentualnie, ale nie widzę opcji dokupienia gifcika.
ODPOWIEDZ