Bardziej im pasuje robić 1-key bundle, w których Civka dostaje wybrane przez nich DLC ale w 1 kluczu, przez to jak coś już masz i aktywujesz klucz - specjalnie na tym nie tracą, a swoje zarobią
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Musisz kupić sporo gier bundlowych, żeby kupić tą grę AAA za walutę gabena. Jak można mówić o zwrocie w kartach w przypadku gier, które w co najmniej 50% przechodzi się po łepkach, albo wcale nie gra, a kupuje się bo jest tanio lub bo gra ma karty. To jest zwykła relokacja środków na steam wallet.Kuwejt pisze: Porównałem to do jednorazowych gier na konsolki ponieważ odpowiadałem osobie (@tigritron), która wspomniała o konsolce. Poniesione koszty na gry bundlowe zwracają się w kartach oraz można dzięki sprzedanym kartom i boosterom kupić gry AAA za walutę gabena. A wyszło,jak widać. Rozmowa zeszła na inne tory.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Poza tym nic nie stoi na przeszkodzie by gre uzywana na PS3 kupiona po taniosci na przyklad na OLX po przejsciu spokojnie sobie odsprzedac, nawet zyskujac co nie co na tym
Wystarczy odrobine orientowac sie w rynku.
Gry z bundelkow na stale przypisuja sie do konta Steam i o odsprzedazy nie ma mowy. Faktycznie kupujemy je bardzo tanio, ale nalezy sie liczyc z tym, ze jest to wydatek calkowicie bezzwrotny

Gry z bundelkow na stale przypisuja sie do konta Steam i o odsprzedazy nie ma mowy. Faktycznie kupujemy je bardzo tanio, ale nalezy sie liczyc z tym, ze jest to wydatek calkowicie bezzwrotny

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Nieograniczony rozwój komputerów=coroczna lub częstsza modernizacja sprzętu.Zmniejszony popyt na gry, zmniejszona sprzedaż gier. Niekorzystne dla dewelopera i kupującego. Rynek jest oparty o sprzedaż dla przeciętnego Kowalskiego, a nie hardkora co roku wydającego 3k na modernizację sprzętu.Te zwalanie winy na konsole to trochę jak szukanie chłopca do bicia.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Humble Mobile Bundle 19
https://www.humblebundle.com/mobile
1$
Chameleon Run
Ys Chronicles 2
Hitman Go
5.15$ (średnia)
Punch Club
Super Stickman Golf 3
więcej w przyszłym tyg.
6$
Banner Saga
Dropsy
https://www.humblebundle.com/mobile
1$
Chameleon Run
Ys Chronicles 2
Hitman Go
5.15$ (średnia)
Punch Club
Super Stickman Golf 3
więcej w przyszłym tyg.
6$
Banner Saga
Dropsy
- Kontakt:
Sprawdzalem na stronie Humble, wszystkie gry sa po angielsku.
https://support.humblebundle.com/hc/en- ... /222588267
A miał ktoś tutaj porównanie z Banner Saga na PC Steam vs Android telefon?
Opinie w Googleplay są różne, również negatywne co do optymalizacji, ale wiadomo, że zawsze się takie trafią. ;s
Kusi mnie ten 6$ próg mimo iż nigdy nie grałem na telefonie w sumie, bo po drodze Hitman GO czy Dropsy w ostatnim progu też bardzo sympatyczne na androida się wydają.
Opinie w Googleplay są różne, również negatywne co do optymalizacji, ale wiadomo, że zawsze się takie trafią. ;s
Kusi mnie ten 6$ próg mimo iż nigdy nie grałem na telefonie w sumie, bo po drodze Hitman GO czy Dropsy w ostatnim progu też bardzo sympatyczne na androida się wydają.

- Kontakt:
Nom cena przyzwoita i baaardzo paczuszka kusi
Banner Saga ma siakies niziutkie wymagania wiec kompletnie nie bylo sensu je zanizac na Andku
Ludzie opiniuja, ze gierka dziala bez zarzutu na kazdym sprzecie oraz wspominaja o perfekcyjnie przystosowanym sterowaniu i na Androidzie i nawet na Vicie
@Monek22 jesli sie ciebie zarty nie trzymaja
to bardzo dzieki za info! 

@Monek22 jesli sie ciebie zarty nie trzymaja

- Discord: silas#0117
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
Pewien anon na 4chanie twierdzi że humble da najlepszy bundel od czasów bundla EA, po którym spadną nam buty
Sry wczesniej to był błąd w tłumaczeniu XD

Ostatnio zmieniony 26 lip 2016, o 19:05 przez Silas, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 4 razy
- Kontakt:
Dang it. A ja akurat nie mam butów, bo jest za ciepło żeby w nich po domu chodzić D :
No i EA nie ma już nic do zaoferowania poza ME3 (stare i tona DLC) oraz DA:I (za nowe). Do tego nic z tego nie jest na steam.
No i EA nie ma już nic do zaoferowania poza ME3 (stare i tona DLC) oraz DA:I (za nowe). Do tego nic z tego nie jest na steam.