Nuuvem - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 15 razy
- Kontakt:
Dziękuję za odpowiedzi - gra kupiona, aktywuje się jako Call of Juarez 2: Bound in Blood Retail. Co ciekawe, pomimo braku informacji o tym na karcie produktu Nuuvem udostępnia również do pobrania wersję DRM-FREE. 

Kupiłem 8 i 13-2, do tej pory nie mam kluczy.
Użytkownik reddita dostał zaraz po zakupie i zgłoszeniu braku klucza taką odpowiedź:
Hello Mick
We have run out of keys for these games, but we are currently chasing the publisher to get a new batch of keys and assign the key to your order asap. We expect that this will be done by next week.
I'm very sorry for this inconvenience and if you are not willing to wait for the key, please, let us know and we can issue a refund to your Paypal account. *Atenciosamente,
Fabio suporte@nuuvem.com.br[1]
Więc to raczej problemy od strony wydawcy :/
Użytkownik reddita dostał zaraz po zakupie i zgłoszeniu braku klucza taką odpowiedź:
Hello Mick
We have run out of keys for these games, but we are currently chasing the publisher to get a new batch of keys and assign the key to your order asap. We expect that this will be done by next week.
I'm very sorry for this inconvenience and if you are not willing to wait for the key, please, let us know and we can issue a refund to your Paypal account. *Atenciosamente,
Fabio suporte@nuuvem.com.br[1]
Więc to raczej problemy od strony wydawcy :/
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Nowe promocje na Nuuvem, między innymi Prince of Persia.
Dodatkowo gra Relic Hunters Zero "za darmo", dodanie do kosza/checkout wymagane, bez Holi. Klucz Steam. W sumie tak jak w nazwie, zerowa promocja, bo gra jest za free na Steamie i tak.
http://www.nuuvem.com/item/relic-hunters-zero
Dodatkowo gra Relic Hunters Zero "za darmo", dodanie do kosza/checkout wymagane, bez Holi. Klucz Steam. W sumie tak jak w nazwie, zerowa promocja, bo gra jest za free na Steamie i tak.

http://www.nuuvem.com/item/relic-hunters-zero
bo zapewne nikt nie wiedzial czy jest lock czy go nie ma... ja sobie kupilem za te niecale 6z, choc mam pudelkowe z polskim jezykiem tyle ze nie bna steam ;p Teraz wszystkie call of juarez mam na steamie

Trzeba było użyć Holi by w ogóle zobaczyć i skorzystać z tej promocji a strona główna Łowców nie promuje takich praktyk.
Tak bylo... ale teraz sobie uzyj holi jak już jej nie mam, tzn przestała byc dodatkiem do przeglądarki i stała się osobnym programem vpn + playerem multimedialnym

Przestała być dodatkiem? W tej chwili mam po staremu, czyli po reinstalce Firefoxa stracę już Holę w dawnej formie?
Bo chce wlaczyc hole i widze ze nie ma, wchodze w dodatki i tam ze nie moglo zostac zweryfikowane i tylko opcja usun, wszedlem na strone holi klikam download i mi sie scioga holaplayer co 16mb zajmuje....
Teraz faktycznie widze ze u dolu takie ledwo widoczne cos jest.... ale nie chce sie zainstalowac, bo błąd poloczenia z hola... wtf pobier 1,9 mb czyli tyle ile ma pobrac i przy instalacji wywala bład