Przez hola jest ok
Nuuvem - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Bez problemu, części nie są ze sobą powiązane fabularnie, a i XIII jest mniej archaiczna od poprzedniczek.
Moje pytanie: kupił ktoś 13-2 bez problemu? na reddicie pisali, że mają w bibliotece nuuvem, ale nie mają klucza steam :/
Moje pytanie: kupił ktoś 13-2 bez problemu? na reddicie pisali, że mają w bibliotece nuuvem, ale nie mają klucza steam :/
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Zależy czego oczekujesz w temacie o FF parę osób się wypowiedziało na temat serii XIII. Mi się gra podobała mimo, że jest o wiele prostsza od poprzedniczek. Jak kolega wyżej pisał, każda seria to inna historia a ta to taka typowa historia z anime o ratowaniu młodszej siostry i byciu naznaczonym jako osoba posługująca się magią, zła nie jest ale nie porywa.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
3maj: SteamLocks
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
O właśnie. Dziękuję.slawpe13 pisze: 3maj: SteamLocks
- Podziękowania: 15 razy
- Kontakt:
A możesz ją zainstalować i grać? Stronka do sprawdzania locków pokazuje że gra jest w wersji region free, ale gdy chcę ją obejrzeć bezpośrednio w sklepie Steam otrzymuję komunikat że gra jest niedostępna w moim regionie. Czy aktywacja takiej gry (niedostępnej dla nas w sklepie Steam, kupionej/otrzymanej z innego legalnego źródła) jest bezpieczna?
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Pewnie z jakichś powodów została wycofana ze sklepu Steama (dla naszego regionu lub w ogóle). Jednak jej aktywacja kluczem nie będzie powodowała problemów: pewnie klucz pochodzi jeszcze sprzed decyzji o blokadzie. Wiec będziesz miał grę na koncie Steam, a nie będziesz miał jej widocznej w sklepie.
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
A z jakiej paki miałaby nie być??MaciekMaciek87 pisze:A możesz ją zainstalować i grać? Stronka do sprawdzania locków pokazuje że gra jest w wersji region free, ale gdy chcę ją obejrzeć bezpośrednio w sklepie Steam otrzymuję komunikat że gra jest niedostępna w moim regionie. Czy aktywacja takiej gry (niedostępnej dla nas w sklepie Steam, kupionej/otrzymanej z innego legalnego źródła) jest bezpieczna?
kto gra twardo, wygrać musi!
Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana!
Jak kraść to miliony jak zaliczać to księżniczki.
Zaryzykuj, sprawdź, jak dziesiątki przed Tobą i po Tobie... to jest 5,66 zł (płaciłem wczoraj) , za to nawet dwóch porządnych browarów nie kupisz, a takie doświadczenie steamowe zostanie Ci już na dłuuugo