5 dolarów paypal.

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Czy ktoś ma jakiś dowód, że brał udział w promocji? Bez tego może być cieżko
Na maila nic przychodziło.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

upperi pisze: A to nie jest tak, że ta promocja miała być tylko dla tych, którzy dostali informacje o niej (i linka) na maila, ale dobre duszyczki podzieliły się linkiem z resztą internetu i promocja szybko się zakończyła? Najpierw pierwotny link zaczął przenosić na główną stronę PP, ale dobre duszyczki udostępniły nowy link do ostatniego kroku "ankiety" :E
Taki zapis dopisano dopiero na 2 dzień promocji, więc teoretycznie tak nie było. Praktycznie jest tak, że osoby, które nie dostały maila i tak dostały kupon/zasilenie salda, więc argument z POKu paypala o tym, że tylko "direct communication" jest inwalidą.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

A no to w takim razie dali d*py i nie potrafią wyjść z sytuacji z twarzą.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Macie problemy robic z igly widly, jak wiadomo od samego początku ze to jest małorealne ze kazdemu dadzą... A nawet jakby dawali to ja biedny jestem ale mam honor i nie bede zebral o 5$ jak cebulak :) Za te 5$ nawet sie gry nie kupi, więc nawet nie wchodziłem na to, bo szkoda czasu i olałem grubym ciepłym siurkiem :)
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

pelikulas pisze: Macie problemy robic z igly widly, jak wiadomo od samego początku ze to jest małorealne ze kazdemu dadzą... A nawet jakby dawali to ja biedny jestem ale mam honor i nie bede zebral o 5$ jak cebulak :) Za te 5$ nawet sie gry nie kupi, więc nawet nie wchodziłem na to, bo szkoda czasu i olałem grubym ciepłym siurkiem :)
Nie chodzi o te 15 zł bo to grosze, ale traktowanie swoich userów przez PP. To jest kłamanie userom prosto w monitor :E
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 118 razy
Podziękowania: 81 razy
Kontakt:

pelikulas pisze: Macie problemy robic z igly widly, jak wiadomo od samego początku ze to jest małorealne ze kazdemu dadzą... A nawet jakby dawali to ja biedny jestem ale mam honor i nie bede zebral o 5$ jak cebulak :) Za te 5$ nawet sie gry nie kupi, więc nawet nie wchodziłem na to, bo szkoda czasu i olałem grubym ciepłym siurkiem :)
Ok,
ale od szanowanej wielkiej instytucji finansowej
co prowadzi kampanię facebookową "Koniec z oszustwami"
oczekiwałbym przynajmniej nie kłamać w odpowiedziach i niewalić cenzurą na zwykłe kulturalne pytania.
Pozdrawiam
Edit: Zgadzam się z tym co powyżej.
Awatar użytkownika
Zbanowany

Prawda jest taka jakby mieli dac kazdemu kto sie zlapie na to/zostanie poinformowany przez innych to paypal poszedłby z torbami bo cebulactwo ogromne jest w swiecie - multikonta itd... wystarczy zeby zglosilo się np 100 milionów ludzi z calego swiata to juz muszą dać 500 milionów dolarów... a znając realia to napewno zglosilo sie wiecej cebuli. Takze nie dziwie sie im, że sie bronią bo nie chcą iść z torbami ;p
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

A jak 100 milionów ludzi zrobi tygodniowo zakupy, za które zapłaci PayPalem, to ile PP na tym zarobi? :D

Odpowiedź brzmi: nie obchodzi mnie to. Zupełnie tak samo jak nie obchodzi mnie ile kosztuje ich ta akcja promocyjna.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

A mi się wydaje, że tak wielka i poważna firma jak PayPal powinna zdawać sobie sprawę z natury
"konkursów" które robią, umieć odpowiednio skonstruować regulamin, mieć rozeznanie w strefie internetu (bo na pewno przewidzieli, że taka masowa akcja zakładania kont może mieć miejsce) itp.

Amazon.com bez problemu uznawał kupony rabatowe $5 podczas styczniowej wyprzedaży i nikt z tym problemu nie miał. Nikt nie mówił, że kupony są losowe i jak ktoś wcześniej nakupił DLC za kilkanaście centów dalej miał możliwość wykorzystania swoich kuponów. A firma jakoś nie poszła z torbami.
Awatar użytkownika
Zbanowany

Wiem najlepiej byc cebulakiem i brac jak daja, a jak sie nie dostanie to płakac... Nie ma czegoś takiego jak pieniądze za darmo, widze że ludzie nadal sie nie nauczuli i nie nauczą :) Ja tam wole kupować za swoje ciężko zarobione pieniądze w tym cebulackim kraju, niż zalic sie ze nie dostałem czegoś, co od początku było wiadome ze nie dostane dlatego wiekszość takich promocji - wypelnij ankiete dostaniesz bon itd omijam szerokim łukiem :)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 118 razy
Podziękowania: 81 razy
Kontakt:

pelikulas pisze: Wiem najlepiej byc cebulakiem i brac jak daja, a jak sie nie dostanie to płakac... Nie ma czegoś takiego jak pieniądze za darmo, widze że ludzie nadal sie nie nauczuli i nie nauczą :) Ja tam wole kupować za swoje ciężko zarobione pieniądze w tym cebulackim kraju, niż zalic sie ze nie dostałem czegoś, co od początku było wiadome ze nie dostane dlatego wiekszość takich promocji - wypelnij ankiete dostaniesz bon itd omijam szerokim łukiem :)
Ty na serio piszesz czy trolujesz?
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

pelikulas pisze: Wiem najlepiej byc cebulakiem i brac jak daja, a jak sie nie dostanie to płakac... Nie ma czegoś takiego jak pieniądze za darmo, widze że ludzie nadal sie nie nauczuli i nie nauczą :) Ja tam wole kupować za swoje ciężko zarobione pieniądze w tym cebulackim kraju, niż zalic sie ze nie dostałem czegoś, co od początku było wiadome ze nie dostane dlatego wiekszość takich promocji - wypelnij ankiete dostaniesz bon itd omijam szerokim łukiem :)
Jeśli nie potrafisz zrozumieć idei tego "płaczu" jak to nazwałeś to dlaczego komentujesz? Nikt tu nie płacze o te 15 zł. Napisałem to już 4 razy i inni też napisali. Chodzi o traktowanie userów przez PP, okłamywanie ich, olewanie, zbywanie i banowanie bez najmniejszego powodu. Nie ma żadnej racjonalnej odpowiedzi od supportu, są same CAŁKOWICIE sprzeczne odpowiedzi. Nikt tu nie płacze o jakieś drobniaki, które można zdobyć w pół dnia na kartach steam czy na gmg. Poza tym nie dziw się, że ktoś chce 5$ za darmo do wykorzystania na gry na steamie czy na HB. To są łowcy gier a nie restauracja Magdy Gessler z drożdżówkami za 54 zł (widziałem, nie jadłem)
Awatar użytkownika
Zbanowany

@morganpl na serio piszę. Wole kupic za woje niz liczyć na cuda na kiju :)
@smugglersun rozumiem 1 i 2 strone... postaw sie w stytuacji gdybys ty w swojej firmie cos takiego oglosil i nie zareagował w jakikolwiek sposób to poszedłbys z torbami :}
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

pelikulas pisze: @morganpl na serio piszę. Wole kupic za woje niz liczyć na cuda na kiju :)
@smugglersun rozumiem 1 i 2 strone... postaw sie w stytuacji gdybys ty w swojej firmie cos takiego oglosil i nie zareagował w jakikolwiek sposób to poszedłbys z torbami :}

Chyba wiedzieli co ogłaszają?
Bez jaj chyba nie śa idiotami
Co spodziewali się 5 zgłoszeń?\

Nie potrafią też klasą sie przyznać do porażki
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

pelikulas pisze: @morganpl na serio piszę. Wole kupic za woje niz liczyć na cuda na kiju :)

Tylko weź pod uwagę, że w takiej firmie jak Paypal pracuje masa ludzi. Na 100% mają też ludzi od takich akcji jak ta i powinni przewidzieć jakie mogą być tego skutki.
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2014, o 15:32 przez Bielo7, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

A jeśli w paypalu ktoś tego nie przewidział, to bez urazy, ale powinien z roboty wylecieć, bo się do niej po prostu nie nadaje.
Poczekam ten regulaminowy tydzień i też z nimi popiszę.
A w dłuższej perspektywie poszukam jakiejś alternatywy dla PP :E
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Jedyną alternatywą na szerszą skalę jest tylko płatność bezpośrednia z karty.
Awatar użytkownika
Zbanowany

@compas1010 twoim typem rozumowania to tego idiote co pare lat temu wywołał ten sztuczny wielki kryzys finsnsowy na swiecie, bo o kilka zer za duzo wpisał, powinien dostać dozywocie i oddawac kase dozywotnio i 10 pokolen jego rodziny conajmniej :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Pani Klaudio, rozumiem, że chodzi o informacje, które pojawiły się w internecie na temat promocji, w której można otrzymać 5.00 USD.

Oferta została wysłana do wybranych użytkowników za pomocą osobnej komunikacji email i jeśli klient go nie otrzymał, nie bierze udziału w tej promocji, która generalnie nie była przeznaczona na rynek polski.

Jeżeli nie dostała Pani zaproszenia do wzięcia udziału w promocji w wiadomości email wysłanej na adres rejestracji konta, oznacza to, iż nie jest Pani w grupie osób, do których została ona skierowana.
Mi tak odpisali. Szkoda, że na łowcach nikt nie napisał, że trzeba mieć zaproszenie do tej akcji :) No trudno.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Duska pisze:
Pani Klaudio, rozumiem, że chodzi o informacje, które pojawiły się w internecie na temat promocji, w której można otrzymać 5.00 USD.

Oferta została wysłana do wybranych użytkowników za pomocą osobnej komunikacji email i jeśli klient go nie otrzymał, nie bierze udziału w tej promocji, która generalnie nie była przeznaczona na rynek polski.

Jeżeli nie dostała Pani zaproszenia do wzięcia udziału w promocji w wiadomości email wysłanej na adres rejestracji konta, oznacza to, iż nie jest Pani w grupie osób, do których została ona skierowana.
Mi tak odpisali. Szkoda, że na łowcach nikt nie napisał, że trzeba mieć zaproszenie do tej akcji :) No trudno.
Zapytaj się ich dlaczego kłamią, bo informacje, które podają są wyssane z palca, co zostało przez nas udowodnione. Mi już nie odpisują na 3 meile z rzędu :(
:trollface:
Zablokowany