CDP.PL
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
No cóż,ale z obowiązku łowcy jak coś jest za darmo to trzeba brać 

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Guild Wars ponownie do wzięcia
Edit. I... koniec mili państwo niezły czas 17 min i wszystko (około 2000 kluczy jak pisze cdp) poszło
Udało się dziś zdobyć brakujące Guild Wars Eye of the North wiec nie narzekam, komplet na półce.
Edit. I... koniec mili państwo niezły czas 17 min i wszystko (około 2000 kluczy jak pisze cdp) poszło

Udało się dziś zdobyć brakujące Guild Wars Eye of the North wiec nie narzekam, komplet na półce.
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Kwis a po cholere Ci GW1? dwóch kont nie podepniesz pod to samo GW2

Wręcz przeciwnie - grę można spokojnie traktować również jak singleplayer bo nie dość, że od samego początku dostępnych masz Najemników (a jak mówi słynne przysłowie - better Henchman than a Frenchman) a wraz z dodatkami - bohaterów (których możesz dowolnie modyfikować, tak, jak modyfikowałbyś swoją własną postać). Mało tego, są buildy, z którymi AI (hero) radzi sobie dużo lepiej niż u "żywego" gracza. Zresztą, dla samej, dość przyjemnej fabuły oraz wbrew pozorom, grafiki, która mimo swojego wieku wciąż trzyma poziom warto pograć.
Pewnie trochę się wygłupie, ale :
Dodałem sobie to GW na półkę i teraz chciałem ją pobrać i popykać. Widzę, że na półce mam Guild Wars [klucz do gry] i po kliknięciu na to mam 404 not found. Rozumiem, że dodanie gry na półkę niczego nie załatwiało i powinienem szybko zabrać klucz i od razu go wykorzystać, póki były?
Dodałem sobie to GW na półkę i teraz chciałem ją pobrać i popykać. Widzę, że na półce mam Guild Wars [klucz do gry] i po kliknięciu na to mam 404 not found. Rozumiem, że dodanie gry na półkę niczego nie załatwiało i powinienem szybko zabrać klucz i od razu go wykorzystać, póki były?