Pewnie z tego, że chcą powiększyć bazę klientów dla swojego sklepu z cyfrówkami.

Tak, jeśli tylko masz taką możliwość możesz tak opłacić swoje zamówienie.Hemiq pisze: Ale np na allegro.pl jak się płaci poprzez PayU to się dostaje dane (nr konta, dane PayU itd.) i normalnie można tak realizować wpłaty. Przynajmniej tam.
To inaczej spytam. Jeśli zrobiłbym zamówienie na siebie, to czy kolega / jakiś krewny ze swojego konta bankowego mógłby zapłacić za moje zamówienie?
Takie są założenia tej promocji. Wynikają one z chęci promocji naszego sklepu z cyfrową dystrybucją.
Tak, miałem podobnie. Wybrałem Bank Pocztowy z nadzieją, ze będzie jak na allegro - możliwość przelewu na poczcie zwykłym przelewem (czym to się różni od opcji "tradycyjny transfer? otóż w momencie wprowadzenia przelewu do realizacji status w payu zmienia się natychmiast na zapłacone. W przelewie tradycyjnym czeka się na wpływ środków na konto + przetworzenie przez system). Niestety opcji takiej nie było. Wtedy w drugim zamówieniu wybrałem mbank i gdy przeniosło mnie do logowania na mbank skopiowałem link i wysłałem bratu a brat opłacił bez przeszkód. Takie mam uroki konta w Banku Spółdzielczym. Powinniście dodać chociaż płatność Visa/Master Card, którą PayU traktuje dość miło.Hemiq pisze:Ale np na allegro.pl jak się płaci poprzez PayU to się dostaje dane (nr konta, dane PayU itd.) i normalnie można tak realizować wpłaty. Przynajmniej tam.
To inaczej spytam. Jeśli zrobiłbym zamówienie na siebie, to czy kolega / jakiś krewny ze swojego konta bankowego mógłby zapłacić za moje zamówienie?
Ok, ale jak to zamierzacie weryfikować? Przyjdę po odbiór pudełek i co, będę się musiał zalogowaćcdp.pl pisze:Takie są założenia tej promocji. Wynikają one z chęci promocji naszego sklepu z cyfrową dystrybucją.
No to macie szczęście, że użyłem tego samego mailacdp.pl pisze:Nie aż takPo Twoim mailu sprawdzimy czy jesteś w bazie użytkowników
I co stało na przeszkodzie, żeby wysłać te zapakowane w kartony zamówienia pocztą lub kurierem? Znam wiele osób, które z chęcią by z tego skorzystały - a są wśród nich też ludzie mieszkający w miastach, gdzie będzie punkt odbioru (wyjeżdżają na zaplanowane urlopy i nie będzie ich akurat wtedy w mieście).
Jeśli kupowałeś w kilku różnych zamówieniach, to prawdopodobnie każde z nich będzie w osobnej paczce - każde zamówienie system automatycznie wysyła do magazynu gdzie jest ono pakowane.
Postaramy się wrzucić fotkę, żebyście wiedzieli czego wypatrywać na miejscu odbioru
2. Do odbioru zamówionych Produktów niezbędne jest podanie numeru zamówienia oraz danych osobowych podawanych podczas składania zamówienia: imię, nazwisko, adres poczty elektronicznej e-mail, adres zamieszkania, telefon.