Cdp.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 0
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Vector pisze: Pytanie odnośnie Giermaszu. Z czego wynika wymóg założenia/posiadania konta w cdp.pl odnośnie otrzymania pakietu 10 darmowych gier za zamówienie +50zł?
Pewnie z tego, że chcą powiększyć bazę klientów dla swojego sklepu z cyfrówkami. :trollface:
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękowania: 0
Kontakt:

Hemiq pisze: Ale np na allegro.pl jak się płaci poprzez PayU to się dostaje dane (nr konta, dane PayU itd.) i normalnie można tak realizować wpłaty. Przynajmniej tam.
To inaczej spytam. Jeśli zrobiłbym zamówienie na siebie, to czy kolega / jakiś krewny ze swojego konta bankowego mógłby zapłacić za moje zamówienie?
Tak, jeśli tylko masz taką możliwość możesz tak opłacić swoje zamówienie.
Vector pisze: Pytanie odnośnie Giermaszu. Z czego wynika wymóg założenia/posiadania konta w cdp.pl odnośnie otrzymania pakietu 10 darmowych gier za zamówienie +50zł?
Takie są założenia tej promocji. Wynikają one z chęci promocji naszego sklepu z cyfrową dystrybucją.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Hemiq pisze:
cdp.pl pisze:
Hemiq pisze: Zaraz mogę zostać oblany hejtem, ale co mi tam.
Płatność jest poprzez PayU. Ale jak nie posiadam konta bankowego to czy mogę zrealizować wpłatę poprzez przelew tradycyjny (vide Poczta Polska)?
Niestety płatność możliwa tylko poprzez system PayU.
Ale np na allegro.pl jak się płaci poprzez PayU to się dostaje dane (nr konta, dane PayU itd.) i normalnie można tak realizować wpłaty. Przynajmniej tam.
To inaczej spytam. Jeśli zrobiłbym zamówienie na siebie, to czy kolega / jakiś krewny ze swojego konta bankowego mógłby zapłacić za moje zamówienie?
Tak, miałem podobnie. Wybrałem Bank Pocztowy z nadzieją, ze będzie jak na allegro - możliwość przelewu na poczcie zwykłym przelewem (czym to się różni od opcji "tradycyjny transfer? otóż w momencie wprowadzenia przelewu do realizacji status w payu zmienia się natychmiast na zapłacone. W przelewie tradycyjnym czeka się na wpływ środków na konto + przetworzenie przez system). Niestety opcji takiej nie było. Wtedy w drugim zamówieniu wybrałem mbank i gdy przeniosło mnie do logowania na mbank skopiowałem link i wysłałem bratu a brat opłacił bez przeszkód. Takie mam uroki konta w Banku Spółdzielczym. Powinniście dodać chociaż płatność Visa/Master Card, którą PayU traktuje dość miło.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

cdp.pl pisze:Takie są założenia tej promocji. Wynikają one z chęci promocji naszego sklepu z cyfrową dystrybucją.
Ok, ale jak to zamierzacie weryfikować? Przyjdę po odbiór pudełek i co, będę się musiał zalogować :E
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Vector pisze: Ok, ale jak to zamierzacie weryfikować? Przyjdę po odbiór pudełek i co, będę się musiał zalogować :E
Nie aż tak :) Po Twoim mailu sprawdzimy czy jesteś w bazie użytkowników :)
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

cdp.pl pisze:Nie aż tak :) Po Twoim mailu sprawdzimy czy jesteś w bazie użytkowników :)
No to macie szczęście, że użyłem tego samego maila :mrgreen:
Dzięki za wyjaśnienia :tak:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Dlaczego macie tak kosmiczną cenę na Crusader Kings II i DLC do niego ? Bez problemu idzie kupić taniej o 1/3, a może nawet o 1/2...(w sklepach o aledrogo nie wspominając)
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

warhameron pisze: Dlaczego macie tak kosmiczną cenę na Crusader Kings II i DLC do niego ? Bez problemu idzie kupić taniej o 1/3, a może nawet o 1/2...(w sklepach o aledrogo nie wspominając)
Taką cenę narzucił nam sam deweloper. Jesteśmy świadomi, że można znaleźć te gry w lepszych cenach i walczymy o obniżenie ich u siebie.
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

A ta paczka 10 gier, to będą pudełka, czy kody do cdp.pl, bo nie mogę znaleźć?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

sergeron pisze: A ta paczka 10 gier, to będą pudełka, czy kody do cdp.pl, bo nie mogę znaleźć?
Wszystkie produkty w Giermaszu Wszechpolskim, łącznie z darmowymi grami, to pudełka.
Awatar użytkownika
Łowca

Czyli przy odbiorze dostanę X pudełek z grami które zamówiłem + 10 pudełek za to, że wydałem ponad 50zł? :shock: Byłem przekonany że te darmowe gry to będzie jedynie kod do wykorzystania w sklepie cdp.pl. Rozumiem że zamówienia będą zapakowane w jakiś kartonik czy coś?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

jose pisze: Czyli przy odbiorze dostanę X pudełek z grami które zamówiłem + 10 pudełek za to, że wydałem ponad 50zł? :shock: Byłem przekonany że te darmowe gry to będzie jedynie kod do wykorzystania w sklepie cdp.pl. Rozumiem że zamówienia będą zapakowane w jakiś kartonik czy coś?
Zgadza się, wszystkie zamówione gry i filmy są w wersji pudełkowej + 10 gier z pakietu również w pudełku. Całość zamówienia oczywiście zapakowane w kartonie.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

cdp.pl pisze: Całość zamówienia oczywiście zapakowane w kartonie.
I co stało na przeszkodzie, żeby wysłać te zapakowane w kartony zamówienia pocztą lub kurierem? Znam wiele osób, które z chęcią by z tego skorzystały - a są wśród nich też ludzie mieszkający w miastach, gdzie będzie punkt odbioru (wyjeżdżają na zaplanowane urlopy i nie będzie ich akurat wtedy w mieście).
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 8 razy

Całość będzie zapakowana w 1 pudło to jest nasze zamówienie + ten pakiet gier jak ktoś wydał ponad 50 zł ? Będzie to jakoś ładnie opisane żeby towar wydać jak najszybciej, bez kolejek ? :)
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Piecu pisze: Całość będzie zapakowana w 1 pudło to jest nasze zamówienie + ten pakiet gier jak ktoś wydał ponad 50 zł ? Będzie to jakoś ładnie opisane żeby towar wydać jak najszybciej, bez kolejek ? :)
Każde zamówienie będzie opisane w taki sposób by jak najszybciej można było wydać odpowiednią paczkę klientowi.
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

A jeżeli ktoś robił kilka osobnych zamówień, to będą w kilku kartonach? Ja swoje zakupy mam w czterech różnych zamówieniach.
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

@cdp.pl
Przed wyruszeniem w drogę ;) wrzućcie może zdjęcia tych paczek np. na fejsa, bo niektórzy odbierają po kilka i jedna taczka może nie wystarczyć :P
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

sergeron pisze: A jeżeli ktoś robił kilka osobnych zamówień, to będą w kilku kartonach? Ja swoje zakupy mam w czterech różnych zamówieniach.
Jeśli kupowałeś w kilku różnych zamówieniach, to prawdopodobnie każde z nich będzie w osobnej paczce - każde zamówienie system automatycznie wysyła do magazynu gdzie jest ono pakowane.
Vector pisze: @cdp.pl
Przed wyruszeniem w drogę ;) wrzućcie może zdjęcia tych paczek np. na fejsa, bo niektórzy odbierają po kilka i jedna taczka może nie wystarczyć :P
Postaramy się wrzucić fotkę, żebyście wiedzieli czego wypatrywać na miejscu odbioru :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy

Co będę potrzebować do odbioru paczki?
Awatar użytkownika
Łowca

Wystarczy przeczytać regulamin
2. Do odbioru zamówionych Produktów niezbędne jest podanie numeru zamówienia oraz danych osobowych podawanych podczas składania zamówienia: imię, nazwisko, adres poczty elektronicznej e-mail, adres zamieszkania, telefon.
ODPOWIEDZ