Dark souls II

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Nagle wszyscy, którzy sprzedawali poniżej 100 zł na allegro zwinęli interes. :E Tzn. z promowanych ofert.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

petras_36 pisze: Nagle wszyscy, którzy sprzedawali poniżej 100 zł na allegro zwinęli interes. :E Tzn. z promowanych ofert.
Czuje ,że to grubsza sprawa jest pewnie Ci sprzedawcy z all dostali kody od kogoś innego powiedzmy za 20zł kupione skradzioną kartą i je sprzedawali za 40 zł ... zostali zrobieni na szaro chyba hehe
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Serwy działają. Tylko... o rany. Grałem kobitką a samo mi zmieniło na kolesia, wtf? Mam teraz postać gorzej niż z japońskich mmo.

Ahh to chyba w grze nieświadomie zrobiłem. :P W każdym razie dla tych co maja podobny problem z wersją z allegro, nic się nie traci, więc bądzcie przynajmniej o to spokojni

Edit: I jeszcze jedno. Dostałem zwrot kasy.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Leigam pisze: Serwy działają. Tylko... o rany. Grałem kobitką a samo mi zmieniło na kolesia, wtf? Mam teraz postać gorzej niż z japońskich mmo.

Ahh to chyba w grze nieświadomie zrobiłem. :P W każdym razie dla tych co maja podobny problem z wersją z allegro, nic się nie traci, więc bądzcie przynajmniej o to spokojni

Edit: I jeszcze jedno. Dostałem zwrot kasy.
Pewnie więcej osób zgłaszało problemy z kluczami, dlatego pouciekali z allegro. ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Leigam pisze: Serwy działają. Tylko... o rany. Grałem kobitką a samo mi zmieniło na kolesia, wtf? Mam teraz postać gorzej niż z japońskich mmo.
Zapewne wlazłeś do trumny :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Próbował ktoś z wersją, który wymaga aktywacji przez vpn? Po aktywacji można grać bez vpn?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

petras_36 pisze: Próbował ktoś z wersją, który wymaga aktywacji przez vpn? Po aktywacji można grać bez vpn?
Ja sprawdzałem rosyjską stronę steama - zawsze w przypadku występowania blokady regionalnej jest stosowna notka, w przypadku dark souls 2 jest to:

"Zakupy dokonane w Federacja Rosyjska mogą być dodane do twojej biblioteki tylko na terytorium krajów: Armenia, Azerbejdżan, Białoruś, Gruzja, Kirgistan, Kazachstan, Republika Mołdawia, Federacja Rosyjska, Tadżykistan, Turkmenistan, Ukraina i Uzbekistan."

Wiec tylko blokada dodania, w przypadku niektórych gier można grać tylko cały czas na ip z danych krajów,

A więc w tym wypadku spokojnie można kupować taniej :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Z tą zmianą płci to trumna zmienia, sam się na to naciąłem :)
ODPOWIEDZ