Dark souls II
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Czuje ,że to grubsza sprawa jest pewnie Ci sprzedawcy z all dostali kody od kogoś innego powiedzmy za 20zł kupione skradzioną kartą i je sprzedawali za 40 zł ... zostali zrobieni na szaro chyba hehe
Serwy działają. Tylko... o rany. Grałem kobitką a samo mi zmieniło na kolesia, wtf? Mam teraz postać gorzej niż z japońskich mmo.
Ahh to chyba w grze nieświadomie zrobiłem.
W każdym razie dla tych co maja podobny problem z wersją z allegro, nic się nie traci, więc bądzcie przynajmniej o to spokojni
Edit: I jeszcze jedno. Dostałem zwrot kasy.
Ahh to chyba w grze nieświadomie zrobiłem.

- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Pewnie więcej osób zgłaszało problemy z kluczami, dlatego pouciekali z allegro.Leigam pisze: Serwy działają. Tylko... o rany. Grałem kobitką a samo mi zmieniło na kolesia, wtf? Mam teraz postać gorzej niż z japońskich mmo.
Ahh to chyba w grze nieświadomie zrobiłem.W każdym razie dla tych co maja podobny problem z wersją z allegro, nic się nie traci, więc bądzcie przynajmniej o to spokojni

Ja sprawdzałem rosyjską stronę steama - zawsze w przypadku występowania blokady regionalnej jest stosowna notka, w przypadku dark souls 2 jest to:
"Zakupy dokonane w Federacja Rosyjska mogą być dodane do twojej biblioteki tylko na terytorium krajów: Armenia, Azerbejdżan, Białoruś, Gruzja, Kirgistan, Kazachstan, Republika Mołdawia, Federacja Rosyjska, Tadżykistan, Turkmenistan, Ukraina i Uzbekistan."
Wiec tylko blokada dodania, w przypadku niektórych gier można grać tylko cały czas na ip z danych krajów,
A więc w tym wypadku spokojnie można kupować taniej