Konsoleigry.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Podobno już nie ma kluczy do Wiedźmina 3.
Mam go dodanego do koszyka, zniżka zaakceptowana - czyli mogę go kupić (klucz jest zarezerwowany) czy raczej go nie dostanę?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękowania: 0
Kontakt:

Zone14 pisze:
Lukop pisze: Zróbcie daily deal na Football Manager 2014 za 10zł. to się skuszę. ;]
jest za 15 zł
http://konsoleigry.pl/gry-na-pc-klucze/ ... pl-pc.html
Też chcielibyśmy, żeby kosztował jak najtaniej, ale uwierzcie, 15 zł to było maks. co wynegocjowaliśmy od wydawcy.
grzonu pisze: Czy jest jeszcze szansa, że Alan Wake jeszcze będzie dostępny?
Jak wspominałem na Disquasie - Alan Wake jeszcze wróci, spokojnie. :)
yuppy pisze: Podobno już nie ma kluczy do Wiedźmina 3.
Mam go dodanego do koszyka, zniżka zaakceptowana - czyli mogę go kupić (klucz jest zarezerwowany) czy raczej go nie dostanę?
Jeśli kod rabatowy aktywował Ci się w koszyku to spokojnie - Wiedźmin 3 jest Twój w nizszej cenie. :piwo:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Konsoleigry.pl pisze: Jeśli kod rabatowy aktywował Ci się w koszyku to spokojnie - Wiedźmin 3 jest Twój w nizszej cenie. :piwo:

Niestety nic z tego - grę dodałem do koszyka jak jeszcze klucze były na stanie.
Po wyczerpaniu zapasów magazynowych nie miałem już opcji wyboru płatności, czyli mimo, że kod się aktywował to nie mogłem zapłacić.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

yuppy pisze:
Konsoleigry.pl pisze: Jeśli kod rabatowy aktywował Ci się w koszyku to spokojnie - Wiedźmin 3 jest Twój w nizszej cenie. :piwo:

Niestety nic z tego - grę dodałem do koszyka jak jeszcze klucze były na stanie.
Po wyczerpaniu zapasów magazynowych nie miałem już opcji wyboru płatności, czyli mimo, że kod się aktywował to nie mogłem zapłacić.
Proszę odezwij się na prv, załatwimy ten problem.
Awatar użytkownika
Łowca

Ten post powyżej powinien być wzorem do naśladowania dla innych sklepów. Tak właśnie należy dbać o klienta i robić PR. Gratuluje profesjonalnego podejścia, którego niestety czasem brakuje innym.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy

grzonu pisze: Ten post powyżej powinien być wzorem do naśladowania dla innych sklepów. Tak właśnie należy dbać o klienta i robić PR. Gratuluje profesjonalnego podejścia, którego niestety czasem brakuje innym.
Tak szczerze konsoleigry w ogóle są bardzo udanym sklepem. Także jeżeli chodzi o obsługę zamówień i promocje - może mają nieczęsto ale jak już coś przecenią, zazwyczaj warto zwrócić uwagę. Szkoda tylko że słychać o nich tak rzadko, że niektórzy się boją, że to kolejny keyshop. Może, skoro teraz mają tydzień promocji z ofertami dnia, warto by było, żeby admini przypięli to na głównej obok (lub zamiast) tego odpustu od cdp?
Ostatnio zmieniony 26 cze 2015, o 13:08 przez Humanista, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Pewnie nie ma zbytnio szans na TESO za około 100zł? :-)
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Humanista pisze:
grzonu pisze: Ten post powyżej powinien być wzorem do naśladowania dla innych sklepów. Tak właśnie należy dbać o klienta i robić PR. Gratuluje profesjonalnego podejścia, którego niestety czasem brakuje innym.
Tak szczerze konsoleigry w ogóle są bardzo udanym sklepem. Także jeżeli chodzi o obsługę zamówień i promocje - może mają nieczęsto ale jak już coś przecenią, zazwyczaj warto zwrócić uwagę. Szkoda tylko że słychać o nich tak rzadko, że niektórzy się boją, że to kolejny keyshop. Może, skoro teraz mają tydzień promocji z ofertami dnia, warto by było, żeby admini przypięli to głównej obok (lub zamiast) tego odpustu od cdp?
Dziękujemy za te słowa, mamy nadzieję, że pomimo problemów jakie niekiedy się trafiają przy tej promocji, okaże się ona dla Was udana - jest to tak naprawdę pierwsza, tak duża akcja promocyjna z grami cyfrowymi w naszym sklepie, więc poniekąd trochę też się uczymy na naszych błędach.
mw609 pisze: Pewnie nie ma zbytnio szans na TESO za około 100zł? :-)
Wiesz, to jest tak, że tytuł ten jest niby już stary (bo od roku na rynku), a tak naprawdę nowy (przez te zmiany abonamentowe). Ponieważ edycja Tamriel pojawiła się dopiero w tym miesiącu to wydawca nie zgodziłby się na przecenę już tak wcześnie.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Dwie sprawy:
Pierwsza jet taka, że chcę kupić Dead Island. Mogę zapłacić w poniedziałek przez pocztę zwykłym przelewem?

A drugą prezentuję tutaj: Obrazek. Drobna literówka. :)
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

strategos pisze: Dwie sprawy:
Pierwsza jet taka, że chcę kupić Dead Island. Mogę zapłacić w poniedziałek przez pocztę zwykłym przelewem?

A drugą prezentuję tutaj: Obrazek. Drobna literówka. :)
Jasne, dzisiaj możesz złożyć zamówienie, a na opłacenie masz 10 dni.
Za chochlikiem literowym wysłaliśmy list gończy, dzięki za zwrócenie uwagi.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Dzięki za odpowiedź. :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Potwierdzam w 100%
Konsoleigry.pl Jeszcze raz dzięki za pomoc!
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Ok, dzięki za odpowiedź :-) Poczekałem aż usuną abonament to poczekam jeszcze z rok na jakąś większą promocje :-)
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Witajcie,
dzisiaj nowy tytuł główny, Dragon Age Inkwizycja za 49,99zł! Tradycyjnie kodem rabatowym jest odpowiedź na zagadkę, którą znajdziecie na naszym profilu na facebooku.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Dobra pormocja :tak:
Załapałem się :tak:
Awatar użytkownika
Łowca

Oferta na DA: Inkwizycja wygląda genialnie, ale proszę o jedną informację - jak wygląda sprawa z wersją językową? Mogę ustawić jakiś inny język audio (byle nie polski!) i ewentualnie napisy dopasowane do tego języka, czy to naprawdę jest tylko polska wersja? Ma to dla mnie bardzo duże znaczenie, bo język polski zwykle całkowicie zabija mi klimat rozgrywki. Byłbym niezmiernie wdzięczny za dokładne informacje na ten temat. Dziękuję.
EDIT: A tak nawiasem mówiąc, właśnie to miałem na myśli, pisząc parę postów wyżej o nieczęstych ale dobrych promocjach u was.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Humanista pisze: Oferta na DA: Inkwizycja wygląda genialnie, ale proszę o jedną informację - jak wygląda sprawa z wersją językową? Mogę ustawić jakiś inny język audio (byle nie polski!) i ewentualnie napisy dopasowane do tego języka, czy to naprawdę jest tylko polska wersja? Ma to dla mnie bardzo duże znaczenie, bo język polski zwykle całkowicie zabija mi klimat rozgrywki. Byłbym niezmiernie wdzięczny za dokładne informacje na ten temat. Dziękuję.
EDIT: A tak nawiasem mówiąc, właśnie to miałem na myśli, pisząc parę postów wyżej o nieczęstych ale dobrych promocjach u was.
Z tego co wiem to audio jest po angielsku, po polsku są jedynie napisy - ale tu już przydałoby się podpytać bardziej zorientowanych w temacie.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Nie ma polskiego dubbingu do DA:I, a origin nie daje możliwości zmiany języka w dragon age - chyba że masz konto założone na inny kraj.
Awatar użytkownika
Łowca

Konsoleigry.pl pisze:
Humanista pisze: Oferta na DA: Inkwizycja wygląda genialnie, ale proszę o jedną informację - jak wygląda sprawa z wersją językową? Mogę ustawić jakiś inny język audio (byle nie polski!) i ewentualnie napisy dopasowane do tego języka, czy to naprawdę jest tylko polska wersja? Ma to dla mnie bardzo duże znaczenie, bo język polski zwykle całkowicie zabija mi klimat rozgrywki. Byłbym niezmiernie wdzięczny za dokładne informacje na ten temat. Dziękuję.
Z tego co wiem to audio jest po angielsku, po polsku są jedynie napisy - ale tu już przydałoby się podpytać bardziej zorientowanych w temacie.
Xupi pisze: Nie ma polskiego dubbingu do DA:I, a origin nie daje możliwości zmiany języka w dragon age - chyba że masz konto założone na inny kraj.
Czyli ok, polskich dubbingów boję się najbardziej. Dziękuję za szybką odpowiedź.

EDIT:
Jeżeli po zakupie przyszła mi wiadomość informacją "Twoje zakupione kody:" i pustym miejscem tam, gdzie powinien być kod, zgłaszać od razu problem, czy to normalne teraz opóźnienie w wysyłce i mam cierpliwie czekać?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Humanista pisze:
Konsoleigry.pl pisze:
Xupi pisze: Nie ma polskiego dubbingu do DA:I, a origin nie daje możliwości zmiany języka w dragon age - chyba że masz konto założone na inny kraj.
Czyli ok, polskich dubbingów boję się najbardziej. Dziękuję za szybką odpowiedź.

EDIT:
Jeżeli po zakupie przyszła mi wiadomość informacją "Twoje zakupione kody:" i pustym miejscem tam, gdzie powinien być kod, zgłaszać od razu problem, czy to normalne teraz opóźnienie w wysyłce i mam cierpliwie czekać?
Zgłoś od razu przez formularz kontaktowy - problem z automatem musimy naprawiać ręcznie.
ODPOWIEDZ