Podobno już nie ma kluczy do Wiedźmina 3.
Mam go dodanego do koszyka, zniżka zaakceptowana - czyli mogę go kupić (klucz jest zarezerwowany) czy raczej go nie dostanę?
Konsoleigry.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Też chcielibyśmy, żeby kosztował jak najtaniej, ale uwierzcie, 15 zł to było maks. co wynegocjowaliśmy od wydawcy.
Jak wspominałem na Disquasie - Alan Wake jeszcze wróci, spokojnie.

Jeśli kod rabatowy aktywował Ci się w koszyku to spokojnie - Wiedźmin 3 jest Twój w nizszej cenie.

- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Niestety nic z tego - grę dodałem do koszyka jak jeszcze klucze były na stanie.
Po wyczerpaniu zapasów magazynowych nie miałem już opcji wyboru płatności, czyli mimo, że kod się aktywował to nie mogłem zapłacić.
Tak szczerze konsoleigry w ogóle są bardzo udanym sklepem. Także jeżeli chodzi o obsługę zamówień i promocje - może mają nieczęsto ale jak już coś przecenią, zazwyczaj warto zwrócić uwagę. Szkoda tylko że słychać o nich tak rzadko, że niektórzy się boją, że to kolejny keyshop. Może, skoro teraz mają tydzień promocji z ofertami dnia, warto by było, żeby admini przypięli to na głównej obok (lub zamiast) tego odpustu od cdp?
Ostatnio zmieniony 26 cze 2015, o 13:08 przez Humanista, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kontakt:
Dziękujemy za te słowa, mamy nadzieję, że pomimo problemów jakie niekiedy się trafiają przy tej promocji, okaże się ona dla Was udana - jest to tak naprawdę pierwsza, tak duża akcja promocyjna z grami cyfrowymi w naszym sklepie, więc poniekąd trochę też się uczymy na naszych błędach.Humanista pisze:Tak szczerze konsoleigry w ogóle są bardzo udanym sklepem. Także jeżeli chodzi o obsługę zamówień i promocje - może mają nieczęsto ale jak już coś przecenią, zazwyczaj warto zwrócić uwagę. Szkoda tylko że słychać o nich tak rzadko, że niektórzy się boją, że to kolejny keyshop. Może, skoro teraz mają tydzień promocji z ofertami dnia, warto by było, żeby admini przypięli to głównej obok (lub zamiast) tego odpustu od cdp?
Wiesz, to jest tak, że tytuł ten jest niby już stary (bo od roku na rynku), a tak naprawdę nowy (przez te zmiany abonamentowe). Ponieważ edycja Tamriel pojawiła się dopiero w tym miesiącu to wydawca nie zgodziłby się na przecenę już tak wcześnie.
Oferta na DA: Inkwizycja wygląda genialnie, ale proszę o jedną informację - jak wygląda sprawa z wersją językową? Mogę ustawić jakiś inny język audio (byle nie polski!) i ewentualnie napisy dopasowane do tego języka, czy to naprawdę jest tylko polska wersja? Ma to dla mnie bardzo duże znaczenie, bo język polski zwykle całkowicie zabija mi klimat rozgrywki. Byłbym niezmiernie wdzięczny za dokładne informacje na ten temat. Dziękuję.
EDIT: A tak nawiasem mówiąc, właśnie to miałem na myśli, pisząc parę postów wyżej o nieczęstych ale dobrych promocjach u was.
EDIT: A tak nawiasem mówiąc, właśnie to miałem na myśli, pisząc parę postów wyżej o nieczęstych ale dobrych promocjach u was.
- Kontakt:
Z tego co wiem to audio jest po angielsku, po polsku są jedynie napisy - ale tu już przydałoby się podpytać bardziej zorientowanych w temacie.Humanista pisze: Oferta na DA: Inkwizycja wygląda genialnie, ale proszę o jedną informację - jak wygląda sprawa z wersją językową? Mogę ustawić jakiś inny język audio (byle nie polski!) i ewentualnie napisy dopasowane do tego języka, czy to naprawdę jest tylko polska wersja? Ma to dla mnie bardzo duże znaczenie, bo język polski zwykle całkowicie zabija mi klimat rozgrywki. Byłbym niezmiernie wdzięczny za dokładne informacje na ten temat. Dziękuję.
Konsoleigry.pl pisze:Z tego co wiem to audio jest po angielsku, po polsku są jedynie napisy - ale tu już przydałoby się podpytać bardziej zorientowanych w temacie.Humanista pisze: Oferta na DA: Inkwizycja wygląda genialnie, ale proszę o jedną informację - jak wygląda sprawa z wersją językową? Mogę ustawić jakiś inny język audio (byle nie polski!) i ewentualnie napisy dopasowane do tego języka, czy to naprawdę jest tylko polska wersja? Ma to dla mnie bardzo duże znaczenie, bo język polski zwykle całkowicie zabija mi klimat rozgrywki. Byłbym niezmiernie wdzięczny za dokładne informacje na ten temat. Dziękuję.
Czyli ok, polskich dubbingów boję się najbardziej. Dziękuję za szybką odpowiedź.
EDIT:
Jeżeli po zakupie przyszła mi wiadomość informacją "Twoje zakupione kody:" i pustym miejscem tam, gdzie powinien być kod, zgłaszać od razu problem, czy to normalne teraz opóźnienie w wysyłce i mam cierpliwie czekać?
- Kontakt:
Zgłoś od razu przez formularz kontaktowy - problem z automatem musimy naprawiać ręcznie.Humanista pisze:Konsoleigry.pl pisze:Z tego co wiem to audio jest po angielsku, po polsku są jedynie napisy - ale tu już przydałoby się podpytać bardziej zorientowanych w temacie.Humanista pisze: Oferta na DA: Inkwizycja wygląda genialnie, ale proszę o jedną informację - jak wygląda sprawa z wersją językową? Mogę ustawić jakiś inny język audio (byle nie polski!) i ewentualnie napisy dopasowane do tego języka, czy to naprawdę jest tylko polska wersja? Ma to dla mnie bardzo duże znaczenie, bo język polski zwykle całkowicie zabija mi klimat rozgrywki. Byłbym niezmiernie wdzięczny za dokładne informacje na ten temat. Dziękuję.
EDIT: A tak nawiasem mówiąc, właśnie to miałem na myśli, pisząc parę postów wyżej o nieczęstych ale dobrych promocjach u was.Czyli ok, polskich dubbingów boję się najbardziej. Dziękuję za szybką odpowiedź.
EDIT:
Jeżeli po zakupie przyszła mi wiadomość informacją "Twoje zakupione kody:" i pustym miejscem tam, gdzie powinien być kod, zgłaszać od razu problem, czy to normalne teraz opóźnienie w wysyłce i mam cierpliwie czekać?