Ja mam od nie dawna Redmi 4X Global, aktualizacja przez OTA poprzez zmianę regionu na Niemcy, wykryło aktualizację, zainstalowało i wróciłem do regionu Polska. Jeszcze kilka dni temu u kumpla na 4X w regionie Polska dalej brak oznak aktualizacji,
Może spr zmianę regionu?
Smartfony z chin
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Discord: 0x1e#0592
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 51 razy
- Kontakt:
Zobacz czy ci nie podpasuje Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB ~788 PLN z kodem BGRN8T4 na BG (możliwy VAT):
https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-N ... rehouse=HK
Opowiedz mi o tych problemach. Mam już 3 telefon z Chin i z żadnym nie dzieje się nic dziwnego. A może to Play taki mało wrażliwy na pochodzenie telefonu...Przemoknięty pisze: 8 mar 2020, o 13:40 Ja bym się nie skusił na jakąś małą oszczędność, ryzykując brakiem gwarancji i możliwymi problemami w europejskich sieciach