Lista kluczy o zerowej wartości do zbanowania na Bazarze

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcowego Bazaru
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Moja ulubione z tych linków to "zamienie na gierom co nie mom". Jakoś wątpię, żeby chcieli zatwora za to :trollface:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

I o to właśnie chodzi. Trzeba odfiltrować ten shit. Jeśli są pojedyncze sztuki danej to wiadomo ,że nie jest darmowa tak mi się wydaje.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 12 razy

Nie są darmowe.
1. Trzeba było się zarejestrować.
2. Trzeba było podać swojego maila.
3. Trzeba było zagłosować w określonym czasie.
4. Żeby otrzymać CoH2 SF trzeba było trafić odpowiednią frakcję.
W porównaniu do konieczności spełnienia tych wszystkich warunków cena kilkadziesięciu groszy na bazarze nie wygląda na zły interes.
dKc
Awatar użytkownika
dKc
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

a że ja tak spytam: czy istnieją osoby, które te gry kupiły? osobiście pierwszy raz słyszę o tych grach od remika.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Paw79 pisze:
McSnake pisze: Kolejne darmowe kluczyki pojawiające się na bazarze :)
W porównaniu do konieczności spełnienia tych wszystkich warunków cena kilkadziesięciu groszy na bazarze nie wygląda na zły interes.
I z tym się zgadzam w 100%. Też wolę zapłacić za taką grę 0,50 PLN, niż podpisywać cyrograf na jakiejś podejrzanej stronie. Błagam, nie róbcie z bazaru komuny tylko dlatego, że kilku użytkownikom jest ciężko przewinąć przez gry, których nie chcą. Więcej na ten temat napisałem TUTAJ.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

dKc pisze: a że ja tak spytam: czy istnieją osoby, które te gry kupiły? osobiście pierwszy raz słyszę o tych grach od remika.
A wiesz, że ja się zastanawiam czy tych gier nie kupić?
Dlaczego?
Bo to jest opcja legalnego wejscia w posiadanie roma który można później legalnie użyć w innym emulatorze :)

Część z tych gier mam bo pochodziły z różnych paczek ale część z nich mnie korci a 50gr mnie nie zuboży

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Gry z Make War Not Love 4 nie są zbanowane. Zasada była, że banujemy aktualne darmówki. Tutaj jest inna sytuacja - ktoś otrzymał klucz po tym jak się zapisał do newslettera i zagłosował. Nie można cofnąć się w czasie i zapisać ponownie.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Trafiłem na dwie oferty kluczy do gier F2P. Zgłaszać czy wchodzić z dyskusję z autorem?
Awatar użytkownika
Łowca

Po wprowadzeniu opcji whishlisty, znalazłem trzy oferty za 5 zł., na grę Sang-Froid - Tales of Werewolves, która jest na mojej. Sęk w tym, że jest już na steamie za darmo. Oferty te mają po kilkanaście dni i pewnie wtedy jeszcze nie było giveawaya, ale rzucam informacyjnie.
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

Maczeta pisze: Po wprowadzeniu opcji whishlisty, znalazłem trzy oferty za 5 zł., na grę Sang-Froid - Tales of Werewolves, która jest na mojej. Sęk w tym, że jest już na steamie za darmo. Oferty te mają po kilkanaście dni i pewnie wtedy jeszcze nie było giveawaya, ale rzucam informacyjnie.
Tego typu problemy często się tu przewijają. Mogę zbanować Sang-Froid, ale zaraz zlecą się obrońcy wolnego rynku, którzy chcą zapłacić 50 groszy za +1 do licznika gier.

Usuń sobie Sang-Froid z wishlisty Salenauts albo dodaj do kolekcji.
Awatar użytkownika
Łowca

Nie ma problemu. Co prawda mówimy o kwocie 5 zł. za +1 do biblioteki, ale słyszałem już tu tak zwariowane usprawiedliwienia na wyrzucanie pieniędzy w błoto, że dyskusja przestaje mieć sens... skoro to kogoś bawi. Widzę, że trzymasz nad tym pieczę, to już więcej zgłaszał nie będę. Wishlista jest czad.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

Lazarus
Klucz do wersji BETA rozdawany od 3 tygodni za darmo. info: viewtopic.php?f=4&t=13078&p=333020#p333020
Nadal można samemu otrzymać klucz na stronie: http://www.playlazarus.com/blog podając email.
Przetestowałem przed chwilą i klucz otrzymałem.
Gra docelowo ma być Free2Play o czym zapewniali jej autorzy.

Ciekawe czy nie jest wstyd tej osobie wystawiać takie klucze, bo tytuł ewidentnie podpada pod zbanowanie (rozdawany non stop od 3 tygodni), zwłaszcza że to tylko beta.
https://bazar.lowcygier.pl/offer/18868
:trollface:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

I to jeszcze moderator. I jeszcze jakby tego było mało, to wystawił 2 klucze. Ale wstyd :trollface:
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

Lazarus zbanowany. Tak samo jak GrottyScape.

PS: przypominam, że ban trwa tylko na czas trwania giveawaya + 2 tygodnie karencji. Jeśli ktoś chce potem kupić taką grę, to proszę mi napisać w tym wątku i odblokuję.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ufolec pisze:
Leigam pisze: Uniemożliwić zdobywanie reputacji i przydzielić tej liście gier maksymalną kwotę sprzedaży, to w zupełności załatwia sprawę.
słuszna uwaga, proponuję, aby wszystkie gry z listy gier o znikomej wartości miały stałą cenę 10 groszy (aby nie można było edytować tej ceny w okienku z dodawaniem/edycją oferty). Da radę zrobić remike? :) i oczywiście w okienku tworzenia oferty notka, że ta gra została uznana, za mało wartościową i co tym skutkuje, aby wystawiający miał świadomość dlaczego cena jest zablokowana :)

// edit: plus dodatkowo wszystkie aktualnie trwające oferty dotyczące tych gier zmienić na 'nieaktywne' wraz ze zmianą ceny, tak aby w kwestii wystawiającego było tylko to, aby kliknąć 'przywróć grę na bazar' czy coś w ten deseń, tak by widział, że będzie wystawiona za 10 groszy :)
I to chyba jest najlepszy pomysl. Owca syt i wilk caly. Jak ktos zauwazyl, nowi "zbieracze" zawsze chetnie zgarn nawet za takie symboliczne 10 groszy mozliwosc dodania do biblioteki i dropniecia kart. W sumie chyba z kart wiecej dropnie niz zaplaca za klucz....
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

bukiash pisze:
Ufolec pisze:
Leigam pisze: Uniemożliwić zdobywanie reputacji i przydzielić tej liście gier maksymalną kwotę sprzedaży, to w zupełności załatwia sprawę.
słuszna uwaga, proponuję, aby wszystkie gry z listy gier o znikomej wartości miały stałą cenę 10 groszy (aby nie można było edytować tej ceny w okienku z dodawaniem/edycją oferty). Da radę zrobić remike? :) i oczywiście w okienku tworzenia oferty notka, że ta gra została uznana, za mało wartościową i co tym skutkuje, aby wystawiający miał świadomość dlaczego cena jest zablokowana :)

// edit: plus dodatkowo wszystkie aktualnie trwające oferty dotyczące tych gier zmienić na 'nieaktywne' wraz ze zmianą ceny, tak aby w kwestii wystawiającego było tylko to, aby kliknąć 'przywróć grę na bazar' czy coś w ten deseń, tak by widział, że będzie wystawiona za 10 groszy :)
I to chyba jest najlepszy pomysl. Owca syt i wilk caly. Jak ktos zauwazyl, nowi "zbieracze" zawsze chetnie zgarn nawet za takie symboliczne 10 groszy mozliwosc dodania do biblioteki i dropniecia kart. W sumie chyba z kart wiecej dropnie niz zaplaca za klucz....
Tylko pewnie więcej będzie chciało wymienić ten klucz niż sprzedać za 10 gr. Tylko czy kupno nie ma pierwszeństwa na bazarze. Ci co będą chcieli wymienić będą musieli sami sobie poszukać chętnego do wymiany i nie wystawią na bazarze więc ofert śmieciowych byłoby mniej.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

A to nie o to chodzi zeby ofert smieciowych bylo mniej?
Tu jest ciekawostka.
https://bazar.lowcygier.pl/offer/19333
Oferta na TYMCZASOWY guest pass do gry.... serio? Ktos kaze sobie za to placic? To juz chyba gorsze od pospolitego "polskiego cebulactwa" To chyba tez powinno z rynku zniknac...
Awatar użytkownika
Robin Hood

bukiash pisze: A to nie o to chodzi zeby ofert smieciowych bylo mniej?
Tu jest ciekawostka.
Oferta na TYMCZASOWY guest pass do gry.... serio? Ktos kaze sobie za to placic? To juz chyba gorsze od pospolitego "polskiego cebulactwa" To chyba tez powinno z rynku zniknac...
Po aktywacji klucza daja az dwa guest pass-y :D
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Widziałem też inne gierki "tymczasowe" :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 62 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

bukiash pisze: A to nie o to chodzi zeby ofert smieciowych bylo mniej?
Tu jest ciekawostka.
lezy mi to w eq z pol roku i zalega nie mam co z tym zrobic a wystawic mi nie zaszkodzi, ja tu licze na wymiane za jakis rownie nic nie wartosciowy badziew +1 do biblioteki, juz raz tak mi sie udalo i ja bylem zadowolony jak i kupujacy, nie kazdy chce miec biblioteke pelna gier niektorzy kupia gre przejda w tydzien ona zniknie a oni co pograli to ich. Az tak Cie to boli ?

Ps. zawsze mozesz wrzucic mnie na czarną liste i nie będziesz musial ogladac :)
ODPOWIEDZ