Nowy projekt ekipy Łowców Gier
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
Do tej pory pchli targ był w ramach łowców, czyli nie przynosił sam w sobie żadnych korzyści. Tutaj mamy osobną stronę, co już daje więcej pola do popisu. A możliwe, że z czasem pojawią się jednak jakieś płatne opcje (jak choćby blablacar zrobiło).
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Bardzo dobry kierunek, bardzo mi sie podoba. Warto, a nawet nalezy zmierzac tam gdzie jest pieniadz, a dzis jest wlasnie w sferze handlu kluczami, owszem nie tylko, ale glownie. Do tego odwieczna zasada, ze kto pierwszy ten lepszy! Niby sa juz ze dwa inne serwisy, ale sa raczej malo przyjazne i obce wiec uwazam, ze Lowcy beda pierwsi i jako pionierzy. Trzymam kciuki za szybki rozwoj i zycze powodzenia, co najmniej na miare GOGa!
Oosobiscie zamierzam korzystac 

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Kim jestem? Jestem zwycięzcą! ;> Od razu zapytuję czy dostanę dostęp w PW czy jakimś innym torem? Multitaskinguję czytanie wszystkich wątków o nowym projekcie, ale informacji na ten temat nie widzę...remike pisze: Konkurs wygrała... Pikselowa!![]()
Nazwa nowego projektu to Łowcy Gier Bazar
Jutro ok 12:00 opublikuję na Łowcach zapowiedź projektu, wraz z dokładnym opisem, screenami i FAQ. Jutro też rozpoczniemy zapisy do bety.
Zamknięte testy rozpoczną się najprawdopodobniej w poniedziałek wieczorem, ale cały czas nie gwarantuję tego terminu. Jeżeli coś się wysypie na ostatniej prostej/ wyłapiemy poważnego buga/ coś przestanie działać/ zreflektujemy się, że coś nie jest gotowe, to przesuniemy betę na później. Ale przyszły tydzień raczej pewny.
A teraz - hype'ować się, bracia i siostry