Wyprzedaże gier w Biedronce

Okazyjne ceny gier z dystrybucji pudełkowej, wyprzedaże w Biedronce, tanie serie wydawnicze.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

Zdjęcia nie mam, ale opiszę. Dwa osobne pudełka w osobnych foliach każde, na które to nałożono papierową opaskę / nakładkę / wsuwkę (z 5 cm szerokości) oraz ponownie zostały zafoliowane w jedną łączną folię. W środku pudełek tylko DVD z grą, instrukcja skrócona na odwrocie okładki.
P.S. Opis od kolegi, co to kupił.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

W pudełkach tylko płytki
Obrazek
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Wielkie dzięki ridzio i Hemiq.

Z jednej strony chciałbym obie te gry w wydaniu DVD-boksowym. Z drugiej - marna wartość kolekcjonerska takiego wydania, które w środku ma samą płytkę...
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

Mimo to lepsze jest to wydanie, niż te z PKK. Tam masz bieda pomarańczowy BluRay box, ale masz pseudo-instrukcję :trollface:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Biedronkowy Rayman Legends wersja Ubisoft Exclusive to premierowe wydanie okryte kartonikiem.

Obrazek
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

Byłem dzisiaj w trzech stonkach.
W jednej kilkanaście tytułów w gablocie, oczywiście nikt nie miał klucza do gabloty...
W dwóch pozostałych towaru nie było na sklepie, drążyłem temat z pracownikami, jeśli w ogóle gry przyszły do nich, to dziś rano i jeszcze są na paletach, które stoją zafoliowane na magazynie.
Dajcie znać, jak u was, czy były jakieś tytuły spoza listy.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

U mnie tak samo. W dwóch nic nie było, a w trzecim 10 pudełek w gablocie, której nikt otworzyć nie mógł.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1292 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

Może mieszkacie w tej samej okolicy :>?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Dying Light za 59zł na PS4
AC 2, Brotherhood, Revelations każde oddzielnie po 19,90 zł, ale była też edycja ze wszystkimi trzema za 39 zł
Batman Arkham Collection na ps3 za 39 zł chyba też było

A tak poza tym to nic wartego zawracania se gitary
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

U mnie w Biedronce, w której gry zawsze były w pudłach dzisiaj również leżało kilka sztuk w gablotce. Dawanie gier w gablotce to jakaś parodia jest, by ją otworzyć trzeba prosić pracownika a nie chce mi się latać za nimi, by otworzyli po to bym stwierdził, że tam nic wartego uwagi nie ma. Jak chcą w te gabloty wstawiać gry to niech przynajmniej ułożą je bokami tak, by były widoczne :/
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

I jeszcze nawet poprzegladac nie można spokojnie, bo stoi nad Tobą i sapie. Biedronkowe giereczkowo skończyło się w 2014 imho.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

u mnie w niektórych biedronkach zamykaja w niektorych nie , raz pytalem babki i powiedziala ze to z powodu tego ze ludzie otwieraja pudelka i kradna klucze .
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Monek22 pisze: u mnie w niektórych biedronkach zamykaja w niektorych nie , raz pytalem babki i powiedziala ze to z powodu tego ze ludzie otwieraja pudelka i kradna klucze .
Ta, też niby to słyszałem i raz gościowi odpowiedziałem, że chleb i bułki niech też zamykają w gablotkach bo ludzie chodzą i bez rękawiczek macają jak pacany (wielokrotnie widziałem i odtąd nie kupuję tam pieczywa) :/
Nie miałbym nic przeciwko tym gablotkom gdyby wsadzano tam te gry jakoś tak, by było widać co jest ale one zawsze są włożone odwrotnie i to jedna na drugą. A jak mają takie problemy to najlepiej trzymać te gry na zapleczu a w gablotce dać tylko kartkę ze spisem tytułów dostępnych w danej Biedrze.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 28 razy
Podziękowania: 62 razy
Kontakt:

Na samym końcu gazetki, od 16 października za 10, 20 i 60 zł gry - m.in Assasyny

http://www.biedronka.pl/pl/press,id,aou ... a-od-16-10
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

nikopl pisze: Na samym końcu gazetki, od 16 października za 10, 20 i 60 zł gry - m.in Assasyny

http://www.biedronka.pl/pl/press,id,aou ... a-od-16-10
Ich już całkiem po** pamiętam jak kupowałem w Biedrze RE4 za 20 zł xD I to też w tej edycji, pudełko dalej mam na półce xD
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 25 razy

Hardkor pisze: Ich już całkiem po** pamiętam jak kupowałem w Biedrze RE4 za 20 zł xD I to też w tej edycji, pudełko dalej mam na półce xD
No to teraz jest przecież za 10zł to w czym problem? Za darmo byś chciał, czy co? :P
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Pewnie w tym problem, że przepłacił :D
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Ubaniku pisze: Swoją drogą - warto brać tego Residenta, jeśli ma się i wersję z CDA, i samą czwórkę na Steamie z ostatniego bundla od Capcomu? Czym te normalne wersje się różnią od HD?
Na Steamie masz edycję HD.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Warto assasin'y jeżeli w żadnego nigdy nie grałem? :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 28 razy
Podziękowania: 32 razy
Kontakt:

@haskii: kup jednego, najtańszego. Zagrasz w jednego to prawie tak, jakbyś grał we wszystkie. Jak się podoba to pomyśl nad kupnem kolejnego. Jeśli nie, no cóż, widocznie ta seria nie jest dla ciebie.
ODPOWIEDZ