Ale Dark Soulsa już zakupiłem.

Hmm, też o tym rozmyślałem, czy nie chodziło im o maile. Tyle,że ja podałem starego maila, którego używam na takie sytuacje więc mnie akurat to nie ruszyło. Rozumiem natomiast co czuje osoba, która podała swojego głównego maila.
Mail to nie są dane osobowe, chyba ze ktos tam wpisal sobie adres i nr pesel oraz nip
BTWpelikulas pisze:Mail to nie są dane osobowe, chyba ze ktos tam wpisal sobie adres i nr pesel oraz nipCzasem jakis spam przyjdzie i o co tyle paniki? Ja mam ok 35tys maili z czego 18k nieprzeczytanych
Tak jak pisalem bedzie troche spamu przychodzić i tyle nic strasznego, nikt na podstawie naszego maila czy pseudonimu (pseudodane osobowe) nie wezmie na nas kredytów na 500 milionow euro, co innego jakby mieli pesel i serie dowodu, ktore sa faktycznymi danymi osobowymi.
BTW
Zgodnie z decyzja GIODO adres e-mail może być daną osobową. W związku z tym zbiór danych składający się z adresów email użytkowników powinien zostać zgłoszony do rejestracji GIODO.
Bioshocka nie rozdawali. To był kupon dzięki któremu można było grę kupić za 1€. Nie pamiętam już jak z tym było, ale chyba dodatkowo ograniczyli wtedy metody płatności do karty i Paypala.