Dark souls za darmo

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Nawet nie otrzymałem od nich maila, chyba zabrakło im zniżek do rozdania. :D
Ale Dark Soulsa już zakupiłem. :D
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Nie wiem o co robicie tyle szumu. Zabrakło kluczy, koniec i kropka. Szkoda tylko, że zaliczyli kolejną wtopę i tego magazynu też nie dostaniemy.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

MadHunter pisze: Nie wiem o co robicie tyle szumu. Zabrakło kluczy, koniec i kropka. Szkoda tylko, że zaliczyli kolejną wtopę i tego magazynu też nie dostaniemy.
Tutaj nie chodzi o to ze sie skonczyly klucze, tylko jak o tym poinformowali nas. Mogli przeciez zablokowac giveaway po rozdaniu 10tys kluczy a oni dalej zbierali nasze dane i czas.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

To róbmy teraz giwełeje, dajmy na to, że posiadamy 100000000 kluczy do GTA V, zbierzmy bazę maili, a potem nikomu nie wyślijmy.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

tomas1395 pisze: To róbmy teraz giwełeje, dajmy na to, że posiadamy 100000000 kluczy do GTA V, zbierzmy bazę maili, a potem nikomu nie wyślijmy.
Hmm, też o tym rozmyślałem, czy nie chodziło im o maile. Tyle,że ja podałem starego maila, którego używam na takie sytuacje więc mnie akurat to nie ruszyło. Rozumiem natomiast co czuje osoba, która podała swojego głównego maila.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Nie zapominaj o Steam ID - które jak się okazuje nie było do niczego potrzebne, bo podobno kody dostawali ludzie, który go nie podali.

W końcu dostałem mail z kodem do prenumeraty gazetki, którego nawet nie mogę wykorzystać, bo nie jest dostępna dla naszego kraju! Normalnie aż skaczę z radości!
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

MadHunter pisze:
tomas1395 pisze: To róbmy teraz giwełeje, dajmy na to, że posiadamy 100000000 kluczy do GTA V, zbierzmy bazę maili, a potem nikomu nie wyślijmy.
Hmm, też o tym rozmyślałem, czy nie chodziło im o maile. Tyle,że ja podałem starego maila, którego używam na takie sytuacje więc mnie akurat to nie ruszyło. Rozumiem natomiast co czuje osoba, która podała swojego głównego maila.
Mail to nie są dane osobowe, chyba ze ktos tam wpisal sobie adres i nr pesel oraz nip :E Czasem jakis spam przyjdzie i o co tyle paniki? Ja mam ok 35tys maili z czego 18k nieprzeczytanych :E
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

pelikulas pisze:
MadHunter pisze:
Mail to nie są dane osobowe, chyba ze ktos tam wpisal sobie adres i nr pesel oraz nip :E Czasem jakis spam przyjdzie i o co tyle paniki? Ja mam ok 35tys maili z czego 18k nieprzeczytanych :E
BTW
Zgodnie z decyzja GIODO adres e-mail może być daną osobową. W związku z tym zbiór danych składający się z adresów email użytkowników powinien zostać zgłoszony do rejestracji GIODO.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Adres e-mail czy pseudonim to są jak najbardziej dane osobowe, nie na darmo we wszelkich formularzach zamieszczone są klauzule o zgodach na ich "obróbkę", potwierdzają to komunikaty rożnych agend tak UE jak i państwowych, potwierdzają to orzeczenia polskich sądów i opinie częsci doktryny.

Akcja z rozdawnictwem- żenada na maksa. Mogli wyjść z twarzą rozdając chociażby jakieś inne gierki Bandai Namco typu Beware Planet Earth (swoją drogą polecam) czy nawet jakieś normalne zniżki. Nawet mniejsze przedsiębiorstwa/organizacje mają blokowanie giveawayów po osiągnięciu danej liczby zapytań.

Zapisałem się wczesnym rankiem 4;00? 5;00? Z pewnością przed 6:00. Dostałem trzymiesięczną sub. na ich gazetkę i jakąś śmieszną zniżkę.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 4 razy

:E Eh to sklep zagraniczny, więc raczej umowy międzynarodowe mają większą wartość i raczej nie martwią się naszym giodo
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 1 raz

Rozdawali już Mafię 2, Cywilizację V, XCOM i bodajże Bioshock Infinite a pewnie coś jeszcze przeoczyłem. Mało wam? Jak tak to płaczcie dalej :)
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

BTW
Zgodnie z decyzja GIODO adres e-mail może być daną osobową. W związku z tym zbiór danych składający się z adresów email użytkowników powinien zostać zgłoszony do rejestracji GIODO.
Tak jak pisalem bedzie troche spamu przychodzić i tyle nic strasznego, nikt na podstawie naszego maila czy pseudonimu (pseudodane osobowe) nie wezmie na nas kredytów na 500 milionow euro, co innego jakby mieli pesel i serie dowodu, ktore sa faktycznymi danymi osobowymi.
Awatar użytkownika
Łowca

ffrreeaakk pisze: Rozdawali już Mafię 2, Cywilizację V, XCOM i bodajże Bioshock Infinite a pewnie coś jeszcze przeoczyłem. Mało wam? Jak tak to płaczcie dalej :)
Bioshocka nie rozdawali. To był kupon dzięki któremu można było grę kupić za 1€. Nie pamiętam już jak z tym było, ale chyba dodatkowo ograniczyli wtedy metody płatności do karty i Paypala.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 4 razy

Poza tym tak za darmo tego też nie dawali. Nie pamiętam już dokładnie ale trzeba było wypełnić jakąś ankietę czy coś

Edit: Dalej nie dostałem żadnej wiadomości. Czyżby szykowali już nagrodę pocieszenia do nagrody pocieszenia :P Jakaś darmowa ulotka i 0,5 % zniżki do ich sklepu na jedną grę :E

Edit2: Jednak zapeszyłem jest gazetka
Ostatnio zmieniony 17 mar 2016, o 22:20 przez Primo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

U mnie też lipa ;(

Due to limited stock and unprecedented demand you have not been successful in your application for a Dark Souls Prepare to Die Edition download key.
But there is still some good news!
We really appreciate you taking the time to visit us and, because we don’t want anyone to leave the Golden Joystick Store empty-handed, we’re giving you a free three month subscription to the digital edition of the brilliant PC Gamer magazine.

Rzeczywiście super news -.-
Mix
Awatar użytkownika
Mix
Predator
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

no koniec świata
jak w przedszkolu
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 40 razy
Kontakt:

Moim zdaniem ten temat można już zamknąć. Kto za, kto przeciw?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Jestem za. Ludzie zachowują się tu gorzej niż stare przekupy na targu.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

"
Unlucky, but there is still some good news!
Due to limited stock and unprecedented demand you have not been successful in your application for a Dark Souls Prepare to Die Edition download key."

Dali mi na pocieszenie kod na 3 miesięczną subskrybcje PCgamera...
DRT
Awatar użytkownika
DRT
Łowca
Podziękowania: 13 razy

Po takiej fali hejtu jaki ludzie teraz na nich wylewają nie spodziewałbym się kolejnych givewayów od nich.
Ostatnio zmieniony 18 mar 2016, o 00:16 przez DRT, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany