W powiadommieniach wyskoczyło mi że Atlas Fallen Reign jest we "Freebie News" Po kliknieciu na to przekierowuje mnie do tego artykułu https://gg.deals/freebie/free-games-for ... e-roundup/ w którym nie ma nic o Atlasie
I druga sprawa, spoglądałem na ceny Cyberpunka i wyskoczyło mi że na Muve jest najtaniej ale zamiast po prostu kodu na GOG jest info biblioteka gog.com, bezpieczne to jest? Coś tam kiedyś jakieś problemy z muve mieliście, że nawet w kluczykarniach ich sklep wylądował, więc wolę się upewnić.
GG.deals - porównywarka cenowa dla gier
Czy istnieją jakieś plany na dodanie filtra w stylu "DLC do gier, które już posiadam"? Obecnie muszę posiłkować się w tym celu SteamDB, natomiast gdyby taki feature znalazł się na GG.deals, to już byłaby to w pełni kompletna stronka do przeglądania promocji na gry 
No, nie pogardziłbym też możliwością wybrania Steama jako serwisu do porównania historycznie niskich cen gier w oficjalnej dystrybucji (bo co mnie interesuje, że dane DLC było tańsze w Microsoft Store, skoro nie korzystam z tej platformy i wolałbym zobaczyć, czy obecna cena na Steamie to standard, czy może okazja)

No, nie pogardziłbym też możliwością wybrania Steama jako serwisu do porównania historycznie niskich cen gier w oficjalnej dystrybucji (bo co mnie interesuje, że dane DLC było tańsze w Microsoft Store, skoro nie korzystam z tej platformy i wolałbym zobaczyć, czy obecna cena na Steamie to standard, czy może okazja)

- Podziękował: 289 razy
- Podziękowania: 459 razy
- Kontakt:
Możesz zagłosować na ten pomysł https://forum.gg.deals/d/788-collection ... t-or-excel
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Dodaliśmy na GG.deals nowy ficzer - na boku strony gry pokazujemy jakie języki są dostępne w grze.
Jeżeli gra jest dostępna po polsku to język polski jest pogrubiony i wyświetla się pierwszy w kolejności.
Jeżeli gra jest dostępna po polsku to język polski jest pogrubiony i wyświetla się pierwszy w kolejności.
- Załączniki
-
- gg-jezyki.png (405.16 KiB) Przejrzano 5124 razy
- Ci użytkownicy podziękowali remike za ten post (w sumie 4):
- jobjoxPL • kon315 • joshep666 • CebulowyKrol
czy moglibyście dodać do porónywarki też ceny np. subskrypcji/kont/usług na różnych stronach ?
Są strony na których można kupować dostępy do stron czy kody aktywujące usługę, typu giftcardy itp.
Czy takie przypadki również moglibyście dodać do stronki ? Chciałbym mieć jedną wyszukiwarke do wsystkiego
Są strony na których można kupować dostępy do stron czy kody aktywujące usługę, typu giftcardy itp.
Czy takie przypadki również moglibyście dodać do stronki ? Chciałbym mieć jedną wyszukiwarke do wsystkiego

- Podziękował: 286 razy
- Podziękowania: 90 razy
- Kontakt:
Da się może jakoś ustawić profil tak, aby pokazywał ceny tylko z jednego sklepu? Wchodzę na gg deals, patrzę tam mafia 2 za 5zł (czyli pewnie klucze z prime), klikam no i pokazuje mi najtaniej za 22zł (bo mam domyślnie steama). I analogicznie fajnie jakby pokazywało hl dla steama oraz hl dla danego sklepu, bo ostatnio zastanawiałem się jaka była najniższa cena danej gry w humble store.
- Podziękował: 289 razy
- Podziękowania: 459 razy
- Kontakt:
Mam dobrą wiadomość, planowany jest powrót zielonych cen. Co do samej ikonki HL czy będzie dodatkowo, czy też jej nie będzie, to się jeszcze okaże. Niemniej najbardziej charakterystyczny element na 99% pojawi się ponownie ^^Frytq pisze: 12 mar 2025, o 16:39 Czy zmiana zielonych cen przy grach na ikonkę HL obok nich jest wprowadzona na stałe? Wg mnie pogorszyło to bardzo czytelność i wyszukiwanie interesujących okazji.
- Podziękował: 58 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Dlaczego gg.deals nie wyświetla ofert z IndieGala? Ani w oficjalnych sklepach, ani w keyshopach?
Przykładowo niezła oferta na Besiege (-90%) ale na gg.deals się nie pokazuje.
https://www.indiegala.com/store/game/besiege/346010
Przykładowo niezła oferta na Besiege (-90%) ale na gg.deals się nie pokazuje.
https://www.indiegala.com/store/game/besiege/346010
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 30 razy
Mam prośbę dotyczącą filtrów - żeby dorzucić do Release date opcję Early Access, chyba że jest wliczona do preorderów. Dla mnie to istotna informacja, bo omijam ea szerokim łukiem od momentu, gdy mam dwie gry w ea porzucone przez twórców z marnymi szansami na kontynuację. Przerwa ma dwa lata. Myślę, że innym też by się to przydało.
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Przeszukałem wątek i chyba nie było takiego tematu - rozbudowane filtry na wykresie cen.
Osobiście bardzo mi brakuje filtru, który kaskaduje wybrane wyżej w tabelkach zaznaczenia sklepów na wykres (lub chociażby ponownego wyboru sklepów etc. przy wykresach).
Czyli np. interesują mnie wyłącznie gry z DRM GOG, i chciałbym widzieć na wykresie jedynie oficjalny storefront i keyshopy oferujące dany tytuł na GOGa.
Osobiście bardzo mi brakuje filtru, który kaskaduje wybrane wyżej w tabelkach zaznaczenia sklepów na wykres (lub chociażby ponownego wyboru sklepów etc. przy wykresach).
Czyli np. interesują mnie wyłącznie gry z DRM GOG, i chciałbym widzieć na wykresie jedynie oficjalny storefront i keyshopy oferujące dany tytuł na GOGa.
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 2 razy
Nie wiem czy to we właściwym dziale piszę odnośnie znalezionego błędu na GG.deals, ale w sumie już nie pierwszy raz mi się on przytrafia. Otóż posiadając wszystkie 3 DLC [Bobmer Hat, Subject 2923, Swamps Of Corsus] do gry Remnant From The Ashes na Steam'ie nie dodało mi tych trzech DLC jako posiadanych w GG.deals, przez co omyłkowo mógłbym kupić wersję Remnant: From the Ashes - Complete Edition np. na Bazarze, gdybym nie sprawdził na Steam'ie, że już te DLC posiadam (zakupione 13.06.2023r. tak mi Steam pokazuje we właściwościach tej gry), miałem tak już kiedyś parę razy z innymi DLC do gier też, więc nie jest to raczej odosobniony przypadek, że storona GG.deals nie dodaje DLC do posiadanych przez nas gier.
- Podziękował: 45 razy
- Podziękowania: 134 razy
- Kontakt:
Jak długo żyję, jeszcze ani razu nie dodało mi żadnych dlc automatycznie. Gry tak, zawsze i bezproblemowo. Ale dodatki? Nigdy, przenigdy.$hake pisze: 1 lip 2025, o 13:07więc nie jest to raczej odosobniony przypadek, że storona GG.deals nie dodaje DLC do posiadanych przez nas gier.
- Podziękował: 1287 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
Na takiej samej zasadzie na Steamgifts da się wchodzić w DLCki, które już mamy. Ten temat jest do ogarnięcia przez manualne importowanie danych, które Steam udostępnia ale nie przez API. Tylko jakoś tego tematu nikt nie pociągnął dalej.
Na jakiej zasadzie gg.deals grupuje dany produkt? Przykładowo dla zestawu SpellForce Complete dostępny jest tylko jeden wpis, a po wejściu w niego i rozwinięciu listy ofert z keyshopów, widoczne jest coś takiego:

Pierwszy zestaw zawiera SpellForce Platinum Edition + SpellForce 2 Anniversary Edition + SpellForce 2: Faith in Destiny, drugi to samo + SpellForce 2: Demons of the Past (choć nie jest jasne, czy zawiera także DLC do Faith in Destiny), ale jest ograniczony wyłącznie do EU, natomiast trzeci zawiera wszystko, włącznie z rzeczonymi DLC.
Z opisami na Kinguinie bywa różnie, powinienem kierować się nimi, czy jednak zaufać gg.deals pod tym względem, że skoro zbundlowało te trzy paczki w jedną, to każda z nich zawiera dokładnie taki sam zestaw? Próbowałem posiłkować się SteamDb i faktycznie wskazuje on na 3 wersje zestawu SpellForce Complete - pierwsza zawiera SpellForce Platinum + Spellforce 2 Anniversary Edition + SpellForce 2: Faith in Destiny, druga dorzuca do tego zestawu DLC do Faith in Destiny, natomiast trzecia dokłada jeszcze SpellForce 2: Demons of the Past.
Wiem, że nieraz bundle gier na Steamie mają dokładane tytuły w miarę upływu czasu, więc mając kod aktywujący bundla "gra + DLC" można było po czasie mieć kod aktywujący bundle "gra + DLC + sequel", ale wydaje mi się, że w takich przypadkach gg.deals rozróżniało poszczególne edycje (tak jak jest to z Destiny 2, gdzie można znaleźć wpisy "Destiny 2: Legacy Collection (2023)", "Destiny 2: Legacy Collection (2024)", Destiny 2: Legacy Collection (2025)"), jednak w tym przypadku tak nie jest.

Pierwszy zestaw zawiera SpellForce Platinum Edition + SpellForce 2 Anniversary Edition + SpellForce 2: Faith in Destiny, drugi to samo + SpellForce 2: Demons of the Past (choć nie jest jasne, czy zawiera także DLC do Faith in Destiny), ale jest ograniczony wyłącznie do EU, natomiast trzeci zawiera wszystko, włącznie z rzeczonymi DLC.
Z opisami na Kinguinie bywa różnie, powinienem kierować się nimi, czy jednak zaufać gg.deals pod tym względem, że skoro zbundlowało te trzy paczki w jedną, to każda z nich zawiera dokładnie taki sam zestaw? Próbowałem posiłkować się SteamDb i faktycznie wskazuje on na 3 wersje zestawu SpellForce Complete - pierwsza zawiera SpellForce Platinum + Spellforce 2 Anniversary Edition + SpellForce 2: Faith in Destiny, druga dorzuca do tego zestawu DLC do Faith in Destiny, natomiast trzecia dokłada jeszcze SpellForce 2: Demons of the Past.
Wiem, że nieraz bundle gier na Steamie mają dokładane tytuły w miarę upływu czasu, więc mając kod aktywujący bundla "gra + DLC" można było po czasie mieć kod aktywujący bundle "gra + DLC + sequel", ale wydaje mi się, że w takich przypadkach gg.deals rozróżniało poszczególne edycje (tak jak jest to z Destiny 2, gdzie można znaleźć wpisy "Destiny 2: Legacy Collection (2023)", "Destiny 2: Legacy Collection (2024)", Destiny 2: Legacy Collection (2025)"), jednak w tym przypadku tak nie jest.