https://gg.deals/pack/dragon-age-ii-complete/
O ile w porównaniu cen w sklepach oferta ze Steama się pojawia, o tyle na wykresie historii cen już nie. Jest to nieco mylące, bo jako druga najlepsza oferta ever pokazana jest oferta ze Steama za 19,44 zł, podczas gdy obecnie tytuł ten można tam kupić w tej samej cenie, co na EA.com, czyli za 13,99 zł. No chyba że w przypadku, gdy dany tytuł posiada identyczne ceny w tym samym czasie, to w przypadku oficjalnych sklepów pobiera się tylko jedną wartość.
GG.deals - porównywarka cenowa dla gier
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
https://gg.deals/announcement/new-featu ... ollection/
Można już importować gry z Epic Games Store, EA App, Battle.net, Ubisoft Connect, Microsoft Store i Amazon Prime Gaming do kolekcji GG.deals!
Myślę, że to będzie szczególnie interesujące dla Bazarowiczów, żeby ukryć sobie posiadane gry z launcherów innych niż Steam.
Można już importować gry z Epic Games Store, EA App, Battle.net, Ubisoft Connect, Microsoft Store i Amazon Prime Gaming do kolekcji GG.deals!
Myślę, że to będzie szczególnie interesujące dla Bazarowiczów, żeby ukryć sobie posiadane gry z launcherów innych niż Steam.
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 705 razy
- Kontakt:
Super, działa
Zaimportowałem gry z Battle.net, Epica, EA, Ubiosoftu i Xboxa. Niestety widzę tu jedną sporą wadę tego rozwiązania. Wszystkie gry, które odpalaliśmy w abonamentach (np. EA Access i Xbox Gamepass) są uznawane za naszą własność i dodawane do biblioteki gg.deals. Czy można coś z tym zrobić? Obstawiam, że raczej nie. Pewnie to wynika z tego w jaki sposób np. EA i Xbox zaprojektowali swoje biblioteki.

- Kontakt:
Dodaliśmy nowy ficzer na GG.deals. Od teraz można od razu zobaczyć, na której platformie posiadasz daną grę.
Ikonki platform zostały umieszczone bezpośrednio wewnątrz buttona "owned" na karcie gry, a także wewnątrz tooltipów po najechaniu na ikonkę informującą, że posiadasz dany tytuł.
Myślę, że to dość fajnie łączy się z innym ficzerem, który dodaliśmy 2 tygodnie temu, czyli zaciąganiem informacji o grach z kolekcji (np. Epica, Ubi, EA) za pośrednictwem Playnite.
Ikonki platform zostały umieszczone bezpośrednio wewnątrz buttona "owned" na karcie gry, a także wewnątrz tooltipów po najechaniu na ikonkę informującą, że posiadasz dany tytuł.
Myślę, że to dość fajnie łączy się z innym ficzerem, który dodaliśmy 2 tygodnie temu, czyli zaciąganiem informacji o grach z kolekcji (np. Epica, Ubi, EA) za pośrednictwem Playnite.
- Załączniki
-
- rayman2-tooltip.png (177.97 KiB) Przejrzano 5135 razy
-
- rayman-2-gdzie.png (729.7 KiB) Przejrzano 5135 razy
- Kontakt:
Dodaliśmy dzisiaj możliwość logowania się do GG.deals za pośrednictwem maila, Facebooka, Discorda i Twitcha.
Z innych nowości - można samodzielnie zmieniać nazwę usera, jest więcej opcji wyboru zdjęć profilowych, można sobie dodać hasło do konta. Jest też opcja odpięcia konta Steam i przypięcia innego (jeśli ktoś ma taką potrzebę)
Więcej informacji: https://gg.deals/announcement/starting- ... n-discord/
Z innych nowości - można samodzielnie zmieniać nazwę usera, jest więcej opcji wyboru zdjęć profilowych, można sobie dodać hasło do konta. Jest też opcja odpięcia konta Steam i przypięcia innego (jeśli ktoś ma taką potrzebę)
Więcej informacji: https://gg.deals/announcement/starting- ... n-discord/
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Czy jest możliwość, aby ustawione filtry działały wszędzie? Na chwilę obecną one przeszkadzają, a nie ułatwiają jak się nie wchodzi per gra, ino sprawdza ogólnie promocje.
O co chodzi. W profilu można ustawić sobie DRM, który działa tylko jak się wejdzie per gra, a nie na ogólne promocje.

Whishlista

Brak ofert z goga

Best Deals

Ten filtr powinien działać wszędzie, bo to ciągle myli jak często się widzi ciekawe promo, a jak się wejdzie to nima za podobną cenę w innych sklepach/drm, bo to było tylko tam, gdzie Cię nie interesuje.
O co chodzi. W profilu można ustawić sobie DRM, który działa tylko jak się wejdzie per gra, a nie na ogólne promocje.

Whishlista

Brak ofert z goga

Best Deals

Ten filtr powinien działać wszędzie, bo to ciągle myli jak często się widzi ciekawe promo, a jak się wejdzie to nima za podobną cenę w innych sklepach/drm, bo to było tylko tam, gdzie Cię nie interesuje.
- Kontakt:
Bardzo chciałbym mie taką opcję, ale ze względów wydajnościowych jest to dość trudne. Na pierwszy ogień mamy w planach inne zadania, ale docelowo będziemy się przyglądać temu tematowi. Szczególnie, że to jedna z najczęściej głosowanych próśb userów https://forum.gg.deals/d/702-exclude-se ... -sitewide/
- Ci użytkownicy podziękowali remike za ten post (w sumie 2):
- DreamerDream • Quoyque
Czy tylko mi nie ładuję się strona gg?
Albo gg.deals albo gamesplanet uk dostało jakiejś czkawki i pokazuje dość absurdalne promocje ale kod INYOURHEAD nie działa(przynajmniej dla niezalogowanego użytkownika).
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowania: 23 razy
dla zalogowanego również ... być może już coś załatalidarkwind pisze: 23 wrz 2024, o 12:31 Albo gg.deals albo gamesplanet uk dostało jakiejś czkawki i pokazuje dość absurdalne promocje ale kod INYOURHEAD nie działa(przynajmniej dla niezalogowanego użytkownika).
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
Przebudziłem się po nocce i myślałem, ze mi się przyśniło, że tyle gierek z listy na promocji 
No ale jeśli działało, to już nie działa.
Ostatnio też z Eneby przychodzą powiadomienia o grach za 2,74zł.

No ale jeśli działało, to już nie działa.
Ostatnio też z Eneby przychodzą powiadomienia o grach za 2,74zł.
- Kontakt:
Błędne ceny z Gamesplanet wynikały z pomyłki przy konfiguracji kodu rabatowego (miał dotyczyć jednego produktu, a został ustawiony na wszystko). Przepraszamy za pomyłkę i zrobimy wszystko, żeby więcej się to nie powtórzyło.
- Ci użytkownicy podziękowali remike za ten post (w sumie 3):
- xarlo12 • darkwind • TheLastJedi
- Podziękował: 122 razy
- Podziękowania: 472 razy
- Kontakt:
Coś się pokrzaczyło z cenami? AoE IV pokazuje w cenie nieco ponad 10zł w wielu kejszopach, ale jak się wejdzie w poszczególną ofertę, to już jest cena blisko 100zł. A już miałem nadzieję...
- Załączniki
-
- gg.jpg (266.47 KiB) Przejrzano 2051 razy
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Jest jakiś problem po stronie keyshopów z tym tytułem, już wywaliłem niepoprawne oferty.SK4ND4L pisze: 26 wrz 2024, o 09:53 Coś się pokrzaczyło z cenami? AoE IV pokazuje w cenie nieco ponad 10zł w wielu kejszopach, ale jak się wejdzie w poszczególną ofertę, to już jest cena blisko 100zł. A już miałem nadzieję...
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Mam małą sugestię dotyczącą strony - żeby dodać drugi znacznik w Deal Rating, spowodowane jest tym że czasem szuka się mało popularnych gier a podczas zmniejszania ratingu ciągle wyświetla się duża ilość gier z wyższą oceną.
- Załączniki
-
- dr.jpg (6.52 KiB) Przejrzano 1597 razy
Nie da się ustawić alertu dla keyshopów?
Czy jest opcja żeby porównać swoje biblioteki z steam i gog i np. wyeksportować ?
Chciałbym porównać sobie bilioteki na obu platformach, sprawdzić swoje wishlisty i pousuwać gry z wishlist ktore posiadam na steam/gog. Fajnie byłoby gdyby strona przewertowała gry z wishlisty na steam/gog i sugerowala, które gdie gry posiadamy i możemy pominąć.
Chciałbym porównać sobie bilioteki na obu platformach, sprawdzić swoje wishlisty i pousuwać gry z wishlist ktore posiadam na steam/gog. Fajnie byłoby gdyby strona przewertowała gry z wishlisty na steam/gog i sugerowala, które gdie gry posiadamy i możemy pominąć.