Gameminer
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
http://gameminer.ru/payment/xsolla bądź stworzyć giveaway za złoto (gift musi być odpowiedniej wartości, gdzieś po ich stronie wymagania czy lista tytułów chodzi z tego co się orientuje).
Jest jeszcze gold za acziki ale to się w sumie podłącza do tego co wyżej http://gameminer.ru/achievements
- Kontakt:
Z tego co pamiętam to są to giveawaye nowych użytkowników jak wystawią odpowiednią ilość to przechodzą do regular.
Znalazłem w FAQ What is the difference between sandpit and regular giveaways?
The sandpit giveaways are created by new members who doesn't have or have just a few approved key giveaways. You should enter them with caution, especially if it's expensive game.
The sandpit giveaways are created by new members who doesn't have or have just a few approved key giveaways. You should enter them with caution, especially if it's expensive game.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 19 razy
- Kontakt:
http://promo.gameminer.net/ <--- developerski giveaway ^^
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
dzięki, tak przypuszczałemPiccoloPL pisze: Z tego co pamiętam to są to giveawaye nowych użytkowników jak wystawią odpowiednią ilość to przechodzą do regular.

dopiero dzisiaj postanowiłem tam się zalogować, 5 minut dziennie tam poklikać nie zaszkodzi ^^
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 44 razy
- Kontakt:
EDIT: Nie zauważyłem że już ktoś info wrzucił
Wzorem SG, Gameminer wprowadził właśnie deweloperskie giveawaye - oto pierwszy z nich:
http://promo.gameminer.net/

Wzorem SG, Gameminer wprowadził właśnie deweloperskie giveawaye - oto pierwszy z nich:
http://promo.gameminer.net/
Ostatnio zmieniony 13 sie 2014, o 20:52 przez dudu66, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kontakt:
udało mi się wygrać pierwszą skromną gierke, mam pytanie - czy jak odebrałem gre w formie giftu to gdzieś jeszcze trzeba zaznaczać na gameminer, że otrzymałem gre?
A drugie pytanie czy da się cofnąć punkty przeznaczone na wejście do giveawaya i z niego zrezygnować, czy jednak jak wejde do losowania to już zostaje do końca?
A drugie pytanie czy da się cofnąć punkty przeznaczone na wejście do giveawaya i z niego zrezygnować, czy jednak jak wejde do losowania to już zostaje do końca?
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
wygrane otrzymane w postaci steam giftu potwierdzaja sie automatycznie - nic juz nie trzeba zaznaczac.Armin pisze: udało mi się wygrać pierwszą skromną gierke, mam pytanie - czy jak odebrałem gre w formie giftu to gdzieś jeszcze trzeba zaznaczać na gameminer, że otrzymałem gre?
gratuluje wygranej!
- Kontakt:
dziękujęszala1981 pisze:wygrane otrzymane w postaci steam giftu potwierdzaja sie automatycznie - nic juz nie trzeba zaznaczac.Armin pisze: udało mi się wygrać pierwszą skromną gierke, mam pytanie - czy jak odebrałem gre w formie giftu to gdzieś jeszcze trzeba zaznaczać na gameminer, że otrzymałem gre?
gratuluje wygranej!

- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 44 razy
- Kontakt:
Kolejne stress testy serwerów Gameminera już w tym tygodniu:
1. Another stress test will be held on Wednesday (countdown timer will be available later today). Come again, abuse our serves (we did some optimization work). We're gonna give away gifts in fast giveaways with 0 coal entry fee as usual. Hope everything goes smooth this time.
- Kontakt:
Teraz zamiast Gun Monkey rzucą The Shipdudu66 pisze: Kolejne stress testy serwerów Gameminera już w tym tygodniu:
1. Another stress test will be held on Wednesday (countdown timer will be available later today). Come again, abuse our serves (we did some optimization work). We're gonna give away gifts in fast giveaways with 0 coal entry fee as usual. Hope everything goes smooth this time.

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Brałem udział już w wielu rozdawankach na Gameminer (coś ponad 1200) i tylko raz coś wygrałem... Ja robię coś nie tak ?
Na steamgifts co miesiąc średnio coś wpada. Ma ktoś jakieś porady kiedy i jak wchodzić ?
/ref/

/ref/
- Kontakt:
Na SG masz o wiele więcej pkt niż coal na gameminerze, wiec się nie dziw. Średnio stać mnie u nich na wejście do 2-3 pozycji na dzień kiedy na SG to i z 10 a jak jest wysyp jak teraz był tropico to nawet nie nadążam z wydawaniem ptk. Ja wygrałem chyba z 7 razy z czego 50% nie odpowiadało opisowi (wrzucali darmowe klucze do bety innej gry w nadziei na regiftowanie bez sprawdzania) i dawałem, że klucz nie działa. Przy czym brak zwrotów coal w takiej sytuacji boli. SG zwraca pkt wszystkim uczestnikom giveawaya przynajmniej.