Humble Weekly Bundle: Eye Candy 3:
Dowolna kwota ($1+ na Steam):
Tengami,
Where is my Heart?,
Back to Bed
BTA (obecnie $3):
7 Grand Steps: What Ancients Begat,
Deep Under the Sky,
Valdis Story: Abyssal City
BTA + $1
The Dream Machine (Chapters 1-5)
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
Valdis bardzo dobre, czekam na sequel.
A co do reszty:
* The Dream Machine - świetna przygodówka wykonana z plasteliny i kartonu. Można by powiedzieć, że nieco mroczna i pokręcona. W tym roku ma wyjść ostatni epizod (6). Czekam z niecierpliwością.
* Deep Under the Sky - na Androida jest obecnie za darmo: http://www.amazon.com/Sarah-Northway-De ... er+the+Sky
A co do reszty:
* The Dream Machine - świetna przygodówka wykonana z plasteliny i kartonu. Można by powiedzieć, że nieco mroczna i pokręcona. W tym roku ma wyjść ostatni epizod (6). Czekam z niecierpliwością.
* Deep Under the Sky - na Androida jest obecnie za darmo: http://www.amazon.com/Sarah-Northway-De ... er+the+Sky
Naprawdę świetny weekly i to z niskim BTA. Tylko jedna wyraźna powtórka (Back to Bed). Swoją drogą nie polecam Dream Machine, biorąc pod uwagę, że nie zawiera jeszcze 6tej części, więc lepiej poczekać na kolejnego bundla już po premierze.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Jak chodzi o B 2 to w Goty masz dodatki fabularne natomiast w tym co obecnie wyświetla BTA są za to dodatkowe postacie, więc co kto lubi. Natomiast ostatni dodatek fabularny jest w progu za 15$ a sam chyba poniżej 5 euro nie schodzi.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
W goty sa zarowno postacie (mechro/krieg) jak i zawartosc season pass (4x kampania oraz UVH1), creature slaughterdome dlc, plus collectors edition dlc czyli kilka itemow na start. Nie ma tam zas wszelkiego rodzaju skorek/headhunter dlc/UVH upgrade pack 2.
- Podziękował: 46 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
W 3 progu masz zawartosc GOTY + wszystkie headhuntery, w 2 GOTY jedynki (4 dlc). Brakuje tylko skorek do dwojki, ktore sa pojedynczo sprzedawane. Nie wiem czy w season pass sie zawiera "Premiere Club DLC" ale to duzo nie wnosi - bron/relic na poczatku gry.
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
zawartość nowego Humble Weekly ujawniona
https://www.youtube.com/watch?v=h-SWOQsCEdc
Próg 1USD
Trine 2: Complete Story
Lumino City
Hack and Slash
BTA
The City Sleeps
the Marvelous Miss Take
12USD
Gravity Ghost
Sunset
Próg 1USD
Trine 2: Complete Story
Lumino City
Hack and Slash
BTA
The City Sleeps
the Marvelous Miss Take
12USD
Gravity Ghost
Sunset
Ostatnio zmieniony 2 lip 2015, o 16:35 przez skalsonPL, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Hmm... ciekawie wygląda na parę + do steam 
Ale co to za twór "Trine 2: Enchanted Edition"? Steam pokazuje "Trine: Enchanted Edition" lub "Trine 2: Complete Story".
P.S. Nie oglądałem filmiku

Ale co to za twór "Trine 2: Enchanted Edition"? Steam pokazuje "Trine: Enchanted Edition" lub "Trine 2: Complete Story".
P.S. Nie oglądałem filmiku

- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale dwie ostatnie są chyba w progu za 12$skalsonPL pisze: zawartość nowego Humble Weekly ujawniona
Próg 1USD
Trine 2: Enchanted Edition
Lumino City
Hack and Slash
BTA
The City Sleeps
the Marvelous Miss Take
Gravity Ghost
Sunset
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
Sunset - było pewne że niedługo do bundla trafi, Tale of Tales rozpacza nad niską sprzedażą tejże gry i prawdopodobnie ogłoszą zakończenie działalności w branży gier wideo (problemy finansowe i takie tam). Jak BTA będzie ~$5 to biorę.
Taa, na to wychodzi z filmiku. No nic, jeszcze będą w bundlach na bank. Ale Hack and Slash za $1 zgarnę.nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale dwie ostatnie są chyba w progu za 12$