Którą FIfę? Czemu u Ruskich? Nie będzie taniej u Meksykańców?
Origin/EA Desktop/EA app - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 473 razy
- Podziękowania: 161 razy
- Kontakt:
omg omg! Dzięki wam ludzie za to info! kupię wreszcie sobie DLC do ME3. Ciekawe ile musze mieć tych BP żeby kupić wszystkie fabularne, pewnie 1600 nie starczy :/ Do dwójki zwątpiłem w to że kiedyś będą taniej i sobie "odblokowałem" żeby mieć więcej postaci w 3ce w save'ach. Ale w 3ce już jak najbardziej kupięrock91 pisze: ten kod działa na dlc za bioware points!!! wystarczy wejść do biblioteki gier na nowym origin, kliknąć zakładkę dlc, wybrać jakieś i potem jest wybór ile punktów. potem przy finalizacji jest opcja wpisania kodu i on działa!
dowód: http://imgur.com/a/AIArQ

Da się to kupić w formie jakiegoś kodu/gifta? jeśłi tak to na allegro można by się dorobić ^^
A tak BTW czemu nie ma info na głównej? czy przeoczyłem?
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
remike widzę że nie czytasz uważnie albo olewasz moje posty. Dodaj do newsa że DLC do Dragon Age II też można taniej kupić dzięki punktom BioWare bo tak to wychodzi że na głównej jest niepełny news.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Fifa 17. Na ruskich masz za 120 zł, u Meksyków jest za 59,99 dolców. Także różnica jest. U ruskich i tak jest j.pl, wcześniej brałem wszystko u nich, teraz PayPal nie przepuszcza nic. Każda transakcja odrzucona.
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 377 razy
- Kontakt:
Pełny dostęp do nowiutkiej Fify za 15 zł? Śmiem wątpić. A to trudno sprawdzić czy kod działa? Ale podpowiem Ci "z promocji wyłączone są [...], gry wydane przez wydawców trzecich". Więc sobie odpowiedz na pytanie 

- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
@blindobserver, kupowałeś normalnie przez tę stronęhttps://www.origin.com/rus/pl-pl/store/ ... rd-edition, będąc zalogowanym na swoje konto origin?
Zaktualizowałem dzisiaj origin, wchodzę, patrzę, nie ma C&C 3 i 4, przeczyściłem cache, przeinstalowałem całego origina i nic. Zajrzałem na konto przez stronę, a tam też brak gier. Mieliście może coś takiego?
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Kilka razy obiło mi się o uszy o znikających grach na Originie, ale na szczęście mnie to nie dotknęło.
W jaki sposób pozyskałeś te gry? Zakup bezpośredni na Originie? Jeżeli tak to w Historii zakupów na "Konta EA i płatności" powinien być wpis o zakupie. W przypadku kluczy to już trochę gorzej.
W każdym razie powinieneś kontaktować się z pomocą EA i prosić o wyjaśnienie.
No i co oczywiste sprawdź najpierw filtry wyświetlania gier, co zresztą już wyżej ktoś zasugerował.
W jaki sposób pozyskałeś te gry? Zakup bezpośredni na Originie? Jeżeli tak to w Historii zakupów na "Konta EA i płatności" powinien być wpis o zakupie. W przypadku kluczy to już trochę gorzej.
W każdym razie powinieneś kontaktować się z pomocą EA i prosić o wyjaśnienie.
No i co oczywiste sprawdź najpierw filtry wyświetlania gier, co zresztą już wyżej ktoś zasugerował.
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2016, o 10:07 przez Imperius ASK, łącznie zmieniany 1 raz.