Gama-gama.ru - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Uff jakie szczęście że kupiłem tylko 1 sztukę i stracę tylko te głupie 17 zł.
Jak ktoś kupił duże ilości to współczuję
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

Mógłby ktoś pomóc, jak to wypełnić i gdzie wysłać?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

Jak sprawdzić czy nowy Rise of the Tomb Raider na gama ma locka?Ktoś już może orientuje się w tym temacie?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 68 razy
Podziękowania: 84 razy
Kontakt:

mariohyper pisze: Jak sprawdzić czy nowy Rise of the Tomb Raider na gama ma locka?Ktoś już może orientuje się w tym temacie?
Jakieś 6 czy 7 wpisów na Rosję jest na steamdb i to najgorsze, bo na run locka. Nie ma szans na klucz row IMO.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

O to straszna lipa ,a już się napaliłem. Kluczy z nviidi też na razie nie widać ,szkoda bo jestem napalony na ta gre.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy

Tento pisze:
Fj00b pisze: Nie bardzo rozumiem po co kupować gry u ruskich, z niepewnego źródła i nie wiedząc czy gra w ogóle zadziała w PL.
Przykładem jest chociażby Wasteland 2, 3 strony wcześniej, kupiony i jak się okazuje z blokadą na Rosję..

Przecież Shadow of Mordor w wersji GOTY był dopiero co na cdkeys za 23 zł.
Jakiego niepewnego źródła? Nie mam problemu z żadną grą kupioną u nich, a trochę ich kupiłem.

No to super. Jednak patrząc na ostatnie posty w tym temacie widać że nie wszystko jest cacy. Ale nie offtopuje i nie "zaśmiecam" tematu dalej, każdy zrobi jak uważa.
Johnsosss pisze:
siwy.prv.1991 pisze: Witam. Czy ktoś jeszcze dostał maila a propos zwrotów? Nie wiem czy wiecie, ale refundacja miałaby być na punkty na ich stronie lub na karte ale tylko dla osob z karta w Federacji Rosyjskiej. Masakra :/
no to nieźle zarobią na polskich Januszach :lol: dobrze że to tylko 17zł... :gwizdany:
Uważaj, bo Cię zjedzą w tym temacie. :P
Ostatnio zmieniony 12 sty 2016, o 18:55 przez Fj00b, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Generalnie miałem dość niemiłą sytuację z gama-gama.
Otóż kupiłem klucz, który okazał się zużyty (kupiłem go dla innego łowcy, ot taka pomoc).

Napisałem do supportu (użyłem tego okienka na ich stronie) po angielsku (ktoś o to pytał).
Support założył mi sprawę w sprawie zużytego klucza.

Najpierw próbowano mi wmówić, że aktywowałem klucz na innym koncie, następnie że mogą mi wymienić na te ich głupie punkty, których nie mogę wymienić na tą samą grę, aby w końcu po miesiącu otrzymać klucz.

Cały czas do mnie pisali po rosyjsku mimo, że kilka razy prosiłem o to, by pisać po angielsku (po takiej prośbie jeden / dwa maile pojawiały się po angielsku. Potem znów po rosyjsku.)

Generalnie ciężko się dogadać z nimi i domagać swojego. : )

Tak się daty rozkładały.
Obrazek
Ostatnio zmieniony 11 sty 2016, o 18:41 przez GrabkaMan, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ja miałem kiedyś problem z duplikatem klucza i po 3 mailach z nimi otrzymałem nowy klucz :)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 455 razy
Kontakt:

sergeron pisze: Też zamówiłem Mordora 5 stycznia i nadal nie dostałem klucza. Poczekam do środy i trzeba będzie do nich napisać.
nadal bedziesz czekal za sroda ?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Podejrzewam że to właśnie przez handlarzy pewnie zablokowali nowe klucze z resztą wspominane cd keys też mogło kupić na gama gama
Johnsosss pisze: Uff jakie szczęście że kupiłem tylko 1 sztukę i stracę tylko te głupie 17 zł.
Jak ktoś kupił duże ilości to współczuję
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

sitek4h pisze:
mariohyper pisze: Jak sprawdzić czy nowy Rise of the Tomb Raider na gama ma locka?Ktoś już może orientuje się w tym temacie?
Jakieś 6 czy 7 wpisów na Rosję jest na steamdb i to najgorsze, bo na run locka. Nie ma szans na klucz row IMO.
Mogę się dowiedzieć gdzie wyczytałeś te info?Ponieważ ja na STEAMBD lockinfo nie mam takich podanych informacji.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy

mariohyper pisze: Mogę się dowiedzieć gdzie wyczytałeś te info?Ponieważ ja na STEAMBD lockinfo nie mam takich podanych informacji.
Najwyraźniej źle patrzyłeś: 90468, 90039, 90470, 90040, 90041, 90042
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

knrdz pisze:
mariohyper pisze: Mogę się dowiedzieć gdzie wyczytałeś te info?Ponieważ ja na STEAMBD lockinfo nie mam takich podanych informacji.
Najwyraźniej źle patrzyłeś: 90468, 90039, 90470, 90040, 90041, 90042
Widać muszę się nauczyć jak szukać,przydałby się jakiś poradnik. Dragons Dogma też ma może locka na granie?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Witam. Czy ktoś jeszcze dostał maila a propos zwrotów? Nie wiem czy wiecie, ale refundacja miałaby być na punkty na ich stronie lub na karte ale tylko dla osob z karta w Federacji Rosyjskiej. Masakra :/
Awatar użytkownika
Łowca

siwy.prv.1991 pisze: Witam. Czy ktoś jeszcze dostał maila a propos zwrotów? Nie wiem czy wiecie, ale refundacja miałaby być na punkty na ich stronie lub na karte ale tylko dla osob z karta w Federacji Rosyjskiej. Masakra :/
no to nieźle zarobią na polskich Januszach :lol: dobrze że to tylko 17zł... :gwizdany:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

to zgłaszajcie zwrot bezpośrednio do waszego operatora karty nie może być tak że pobrali kasę i nie chcą zwrócić
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Chargeback. Kochamy Chargeback.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Jaki jest w końcu powód że nie otrzymaliście kluczy?Bo wcześniej nie było z tym sklepem żadnych problemów,może ubezpieczają się jak nuuvem i stwarzają problemy dla kupujących poza granicy rosyjskiej?Tylko że z nuuvem chyba nigdy nie było tak żeby nie wysyłali kluczy.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

powód jest taki, że nie mają kluczy, choć gra w dalszym ciągu w sprzedaży, ale już nie po promocyjnej cenie :/
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

siwy.prv.1991 pisze: powód jest taki, że nie mają kluczy, choć gra w dalszym ciągu w sprzedaży, ale już nie po promocyjnej cenie :/
czyli nie mają promocyjnych kluczy. W końcu też je gdzieś kupują.
ODPOWIEDZ