Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
WujekSarge pisze: Nikt chyba o tym nie wspominał, ale Frozen Synapse Prime po aktywacji dodaje gifta do ekwipunku, ale z notką: "Ten prezent może być aktywowany jedynie w wybranych krajach."
Też mnie to zdziwiło. Gift z HumbleBundla z ograniczeniem regionalnym giftowania? WTF? Gabenowi i spółce już chyba całkowicie palma odbija
A czym są te "wybrane kraje" ? Bo przy gifcie nie mogę znaleźć takiej informacji. Bądź co bądź ten gift to tylko dodatkowy bonus, więc bym się tak tymi blokadami regionalnymi nie przejmował. Mogli, ale nie musieli dać.
Mam problem, wcześnie zablokowałem średnia płacąc 1$ i teraz dopłaciłem do średniej i nie otrzymałem nic ze średniej - jest tak jak było przed zapłatą?
EDIT:
@Down
Już sprawa rozwiązana - dopłaciłem jeszcze 0,01$ i teraz zadziałało. Chociaż wcześniej przy płaceniu do średniej miałem informacje że odblokowałem średnią i zapłaciłem już w tedy o 0,01 więcej niż średnia zablokowania.
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2015, o 21:57 przez Zone14, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy Origin 2 doszedł w którymś momencie do średniej $5.61? Chciałem dzisiaj dopłacić do $1 i okazało się, że zablokowałem bundla na średniej $5.61, choć pamiętam, że w momencie zakupu wynosiła ona $4.61. Dziwne.
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2015, o 17:03 przez LPDawid, łącznie zmieniany 2 razy.
A próbowałeś robić ten trick z podwójnym wykorzystaniem linków - najpierw wykorzystałeś kod z progu dolarowego, a potem chciałeś dopłacić BTA i mieć 2 próg?
Dell na początku bundla tydzień temu pisał, że tak zrobił i kazało mu dopłacić średnią + $1.