dodatek do DA:I juz wyszedl i kosztuje ok 40zl
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=26921
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
A tak z innej beczki - wciąż da się aktywować na Originie klucze, które wyświetlają się jako cdkey na Steamie?
Bo ostatnio próbowałem tak z Burnoutem (nie z bundla) i wyświetlało tylko "klucz wykorzystany", a widzę, że DS 2 ma taki klucz.
Bo ostatnio próbowałem tak z Burnoutem (nie z bundla) i wyświetlało tylko "klucz wykorzystany", a widzę, że DS 2 ma taki klucz.
- Podziękował: 24 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
Taka że jak masz grę na steama, to masz szacun na dzielni wśród łowców, a jak masz z innej biblioteki, to wciąż jesteś nikim innym, jak tylko posiadaczem kolejnej gry do swojej indywidualnej biblioteki. Nie pisz tylko, że tak samo jest na steam, bo zjedzą cię żywcem.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
I co, ten "szacun" uruchomi dla mnie gry EA, które wyszły od czasów Mass Effect 3 ? Niektórzy grają dla "szacunu", inni to czynią dla własnej przyjemności. Jak masz z biblioteki steam jesteś kolejnym subskrybentem gier do swojej biblioteki,a jakby EU wpadło na pomysł prawnego uregulowania odsprzedaży subskrybcji, to od Wujka Gabena pożyczałbyś gry jak książki z biblioteki, z naliczeniem odsetek za dłuższy czas użytkowania.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 45 razy
- Kontakt:
Ja widzę, że szanowny kolega chyba nie rozumie idei steama, odznak, leveli, itp.. Co więcej obawiam się, że kolega może uważać, że gry służą do grania.tigritron pisze:I co, ten "szacun" uruchomi dla mnie gry EA, które wyszły od czasów Mass Effect 3 ? Niektórzy grają dla "szacunu", inni to czynią dla własnej przyjemności. Jak masz z biblioteki steam jesteś kolejnym subskrybentem gier do swojej biblioteki,a jakby EU wpadło na pomysł prawnego uregulowania odsprzedaży subskrybcji, to od Wujka Gabena pożyczałbyś gry jak książki z biblioteki, z naliczeniem odsetek za dłuższy czas użytkowania.

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
Nie mam czasu na granie, przecież promocje same się nie sprawdzą, a bundle nie kupią 
A tak nieco bardziej serio. To, że ludzie wolą jak jest na steama, może wynikać z faktu a) masz ładne statystyki ile w co grałeś = lans na dzielni / ewentualnie wśród nerdów
b) możesz sobie odblokować osiągnięcia (dodatkowy lans) c) karty steam
d) mnie osobiście wkurza, że systemów jest tyle, wolałbym mieć wszystko w jednym miejscu i w sumie mam, bo na origina wchodzę od święta (dodać darmowe gry
)

A tak nieco bardziej serio. To, że ludzie wolą jak jest na steama, może wynikać z faktu a) masz ładne statystyki ile w co grałeś = lans na dzielni / ewentualnie wśród nerdów

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
No wiesz, niektórzy nie odróżniają "woleć" od wszechmocnego uwielbienia, głębokiego przekonania, nieomylnej pewności o świętości i dobrodziejstwie bóstwa najwyższego Gabena oraz poczynań jego, dozgonnej konieczności miłowania pośladków jedynego i wspaniałego.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
https://www.humblebundle.com/weekly

Frozen Synapse Prime Frozen Synapse Prime
Shattered Planet Shattered Planet
Skulls of the Shogun Skulls of the Shogun
Pay more than the average of $6.49 to unlock!
CastleStorm CastleStorm
Bloodsports.TV Bloodsports.TV
Pay $12 or more to unlock!
Endless Space® - Emperor Edition Endless Space® Emperor Edition

Frozen Synapse Prime Frozen Synapse Prime
Shattered Planet Shattered Planet
Skulls of the Shogun Skulls of the Shogun
Pay more than the average of $6.49 to unlock!
CastleStorm CastleStorm
Bloodsports.TV Bloodsports.TV
Pay $12 or more to unlock!
Endless Space® - Emperor Edition Endless Space® Emperor Edition
To Endless Space za 12$ to kompletny strzał w stopę, gdy steam daje to samo za 4,79 euro ...
A próg dolarowy ok, chciałem spróbować Shattered Planet. A i nowe Frozen Synapse (mimo kontrowersjnych opinii) najtaniej ever.
A BTA tak pięknie spada, że chyba się skuszę dla Castle Storm
A próg dolarowy ok, chciałem spróbować Shattered Planet. A i nowe Frozen Synapse (mimo kontrowersjnych opinii) najtaniej ever.
A BTA tak pięknie spada, że chyba się skuszę dla Castle Storm

Pytanie ile czekać na spadek, bo już 2,85$ 

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Ciekawe ile jeszcze obniży się BTA... Jak na razie udało się złapać na 2,78$. A nie jakieś 4$+. A ten Endlesik trochę niepoważny... 12$? Gdyby cena BTA była wyższa, to może ktoś dopłaci parę dolców do drugiego progu BTA.