Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 37 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

dodatek do DA:I juz wyszedl i kosztuje ok 40zl

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=26921
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 0

A tak z innej beczki - wciąż da się aktywować na Originie klucze, które wyświetlają się jako cdkey na Steamie?
Bo ostatnio próbowałem tak z Burnoutem (nie z bundla) i wyświetlało tylko "klucz wykorzystany", a widzę, że DS 2 ma taki klucz.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Powiem szczerze ,że nie spodziewałem się jak dla mnie tak świetnego bundla szkoda że nie które gry są na orgina nie na sztima .
Mix
Awatar użytkownika
Mix
Predator
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

A co za roznica ?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 24 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Taka że jak masz grę na steama, to masz szacun na dzielni wśród łowców, a jak masz z innej biblioteki, to wciąż jesteś nikim innym, jak tylko posiadaczem kolejnej gry do swojej indywidualnej biblioteki. Nie pisz tylko, że tak samo jest na steam, bo zjedzą cię żywcem.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

DJSurprise pisze: Taka że jak masz grę na steama, to masz szacun na dzielni wśród łowców, a jak masz z innej biblioteki, to wciąż jesteś nikim innym, jak tylko posiadaczem kolejnej gry do swojej indywidualnej biblioteki. Nie pisz tylko, że tak samo jest na steam, bo zjedzą cię żywcem.
I co, ten "szacun" uruchomi dla mnie gry EA, które wyszły od czasów Mass Effect 3 ? Niektórzy grają dla "szacunu", inni to czynią dla własnej przyjemności. Jak masz z biblioteki steam jesteś kolejnym subskrybentem gier do swojej biblioteki,a jakby EU wpadło na pomysł prawnego uregulowania odsprzedaży subskrybcji, to od Wujka Gabena pożyczałbyś gry jak książki z biblioteki, z naliczeniem odsetek za dłuższy czas użytkowania.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

tigritron pisze:
DJSurprise pisze: Taka że jak masz grę na steama, to masz szacun na dzielni wśród łowców, a jak masz z innej biblioteki, to wciąż jesteś nikim innym, jak tylko posiadaczem kolejnej gry do swojej indywidualnej biblioteki. Nie pisz tylko, że tak samo jest na steam, bo zjedzą cię żywcem.
I co, ten "szacun" uruchomi dla mnie gry EA, które wyszły od czasów Mass Effect 3 ? Niektórzy grają dla "szacunu", inni to czynią dla własnej przyjemności. Jak masz z biblioteki steam jesteś kolejnym subskrybentem gier do swojej biblioteki,a jakby EU wpadło na pomysł prawnego uregulowania odsprzedaży subskrybcji, to od Wujka Gabena pożyczałbyś gry jak książki z biblioteki, z naliczeniem odsetek za dłuższy czas użytkowania.
Ja widzę, że szanowny kolega chyba nie rozumie idei steama, odznak, leveli, itp.. Co więcej obawiam się, że kolega może uważać, że gry służą do grania. :geek:
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

raistand pisze: Co więcej obawiam się, że kolega może uważać, że gry służą do grania. :geek:
Niestety, jestem jednym z ostatnich przedstawicieli tej wymierającej społeczności :geek:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

To Wy gracie w Swoje gry? :-D
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

Nie mam czasu na granie, przecież promocje same się nie sprawdzą, a bundle nie kupią :P
A tak nieco bardziej serio. To, że ludzie wolą jak jest na steama, może wynikać z faktu a) masz ładne statystyki ile w co grałeś = lans na dzielni / ewentualnie wśród nerdów :D b) możesz sobie odblokować osiągnięcia (dodatkowy lans) c) karty steam :D d) mnie osobiście wkurza, że systemów jest tyle, wolałbym mieć wszystko w jednym miejscu i w sumie mam, bo na origina wchodzę od święta (dodać darmowe gry :D )
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

No wiesz, niektórzy nie odróżniają "woleć" od wszechmocnego uwielbienia, głębokiego przekonania, nieomylnej pewności o świętości i dobrodziejstwie bóstwa najwyższego Gabena oraz poczynań jego, dozgonnej konieczności miłowania pośladków jedynego i wspaniałego.
Mix
Awatar użytkownika
Mix
Predator
Kontakt:

Niepotrzebne było moje pytanie :D
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Ja tam liczę na więcej takich pytań, przynajmniej można się wykazać swoimi komentarzami i głupotą. Ale dobra koniec offtopu, bo takie tematy jak już to do ogólnego tematu o steamie :p
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

https://www.humblebundle.com/weekly

Obrazek

Frozen Synapse Prime Frozen Synapse Prime
Shattered Planet Shattered Planet
Skulls of the Shogun Skulls of the Shogun

Pay more than the average of $6.49 to unlock!

CastleStorm CastleStorm
Bloodsports.TV Bloodsports.TV

Pay $12 or more to unlock!

Endless Space® - Emperor Edition Endless Space® Emperor Edition
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

To Endless Space za 12$ to kompletny strzał w stopę, gdy steam daje to samo za 4,79 euro ...
A próg dolarowy ok, chciałem spróbować Shattered Planet. A i nowe Frozen Synapse (mimo kontrowersjnych opinii) najtaniej ever.
A BTA tak pięknie spada, że chyba się skuszę dla Castle Storm :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 43 razy
Kontakt:

Dla samego Castle Storm warto kupić BTA ;)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Pytanie ile czekać na spadek, bo już 2,85$ :P
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Ciekawe ile jeszcze obniży się BTA... Jak na razie udało się złapać na 2,78$. A nie jakieś 4$+. A ten Endlesik trochę niepoważny... 12$? Gdyby cena BTA była wyższa, to może ktoś dopłaci parę dolców do drugiego progu BTA.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Ogólnie to castle storm takie dobre jest? Bo widzę dużo pozytywów, a jakieś szybkie podsumowanie, dlaczego ta gra jest warta dopłacenia by się przydała do ocenienia :p
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Nikt chyba o tym nie wspominał, ale Frozen Synapse Prime po aktywacji dodaje gifta do ekwipunku, ale z notką: "Ten prezent może być aktywowany jedynie w wybranych krajach."
ODPOWIEDZ