Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 72 razy
- Podziękowania: 129 razy
- Kontakt:
Albo zostanie wydana z naprawdę dobrym wsparciem Velve VR jako pierwsza gra FPS zapewniająca rzeczywistą immersję i pisana od podstawa pod ten system. To byłby prawdziwy przełom i jeśli dobrze zrealizowane, to warte tylu lat czekania, bo jak dotąd VR miało tylko kilka falstartów.MSKOTOR pisze: Ja się założę, że Half Life 3 nigdy nie powstanie. Bo gra jest bardziej teraz memem i wyższą formą egzystencji w umysłach fanów, niż czymś realnym. I Valve (lub studio, któremu by było powierzone zrobienie gry) nigdy nie podołało by oczekiwaniom, które są w głowach graczy.
No chyba, że stworzyli by jako pierwsi grę z całkowicie realistyczną fizyką i nieograniczonym modelem zniszczeń![]()
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
z ich twittera (3godz temu)
Next Mobile Bundle is being pushed back again to April but tomorrow we have a new Main page bundle and Book/Weekly bundles later this week!
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Okazja na kupienie gier, w które się od razu nie zagra. Po to, żeby podbić sobie liczbę gier
I cieszyć się, że nie kupiło się jednak pozycji, jak była w promo -80% pół roku temu.
Kidding

Kidding
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Nie wiem czy już ktoś wrzucał ale na wszelki wypadek zapodam ciekawą stronę z wykresami średnich na HB dla poszczególnych bundli
http://murtada.nl/experiments/humblegraph/
Nie wiem też na ile dokładne są tam dane
Można zobaczyć kiedy BTA osiąga minimum
http://murtada.nl/experiments/humblegraph/
Nie wiem też na ile dokładne są tam dane

Można zobaczyć kiedy BTA osiąga minimum

- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
eee pytanko. Podobno automatyczna aktywacja gier na steamie jak miał kiedyś humbel miała być wstrzymana bo steam przestał obsługiwać tą opcję. Może mi ktoś wyjaśnić czemu gifta którego wygrałem na steamgifts.com mi aktywowało automatycznie?
Bo zmiany nie działają wstecz. Stare bundle nie dostały "nowego" sposobu aktywacji.