Kody do gier/gifty do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Raz jeszcze wygrałem civ5 i oddaje ( z gameminera), zasady jak w cytacie nie akceptuje tym razem PW.wariat1125 pisze: Wygrałem civilisation 5 na gameminer właśnie, jako że sam mam już kopię oddam pierwszej osobie która zgłosi swoją chęć. Nie robie giveaway'a bo nie wiem czy klucz będzie działał (różne rzeczy się wygrywa na gameminer) ale jestem dobrej myśli, zatem czekam na posta poniżej
aha, warunek, musisz nie mieć tej gry jeszcze i podjąć próbę aktywacji na steam.
edit : przemek poszło zaproszenie na steamie odezwij sie.
Ostatnio zmieniony 25 paź 2013, o 23:19 przez wariat1125, łącznie zmieniany 2 razy.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
i jeszcze Serious Sam 2 -75%
Miło byłoby jeśli zainteresowani dali jedną losową kartę, ale niekoniecznie.
Ostatnio zmieniony 26 paź 2013, o 19:32 przez tigritron, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Train Simulator Horseshoe Curve - 20%
Train Simulator Munich - Augsburg - 20%
Train Simulator Portsmouth Direct Line - 20%
Train Simulator West Coast Main Line - 20%
Train Simulator Class A4 Pacifics - 25%
Train Simulator Baldwin Centipede - 25%
Train Simulator BNSF GP38-2 - 25%
Train Simulator DB BR Class 232 - 25%
Train Simulator ICE1 - 25%
Miło byłoby coś tam w zamian otrzymać, jakąś losową kartę. Kupony ważne do Thu Oct 31 2013
Train Simulator Munich - Augsburg - 20%
Train Simulator Portsmouth Direct Line - 20%
Train Simulator West Coast Main Line - 20%
Train Simulator Class A4 Pacifics - 25%
Train Simulator Baldwin Centipede - 25%
Train Simulator BNSF GP38-2 - 25%
Train Simulator DB BR Class 232 - 25%
Train Simulator ICE1 - 25%
Miło byłoby coś tam w zamian otrzymać, jakąś losową kartę. Kupony ważne do Thu Oct 31 2013
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Mam takowe dwa 
Klucz tymczasowy: Red Orchestra: Ostfront 41-45
Ten klucz tymczasowy daje ci dostęp do pełnej wersji tej gry przez ograniczony okres.
poszły oba

Klucz tymczasowy: Red Orchestra: Ostfront 41-45
Ten klucz tymczasowy daje ci dostęp do pełnej wersji tej gry przez ograniczony okres.
poszły oba
Ostatnio zmieniony 27 paź 2013, o 13:28 przez zabko92, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękowania: 43 razy
- Kontakt:
Klucze za darmoche ( mile widziana jedna losowa karta na Steam w ramach podziekowania ale niekoniecznie
)

Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.