P.S. Będzie ban za otwarte okienko konkurencji

185 z kw z kabelkiem ktory dodalem bo nie mialem 5m hdmi wyszlo 205 ? chwile pozniej dokupilem jeszcze 5m zasilajacy zeby jakos to wszystko połączyć wyszlo ~235 za to co chcialem , obraz w pochmurny dzien - dosc ciemno jest ok ,bez rolet podgumowanych - tych super ciemnych w normalny dzien/poranek ogladac sie raczej nie da za mala jasnosc no ale za te cene ja zlego słowa na ten temat nie powiem - wieczorem albo z ciemnymi roletami jest naprawde spoko troche bolalo natywne 720p no ale cena ... mi sie udało osiagnac 1,3x2,45m co daje przekątna 110" czy bylem zadowolony tak w tej cenie moim zdaniem naprawde nie ma na co narzekac android11 fif6 bt itp. wszystko obsluguje ma wbudowany 5w glosnik no on moze wystarczy dla dzieciaka zeby sobie bajki ogladał ale bezproblemowo mozna sparowac z głosnikiem bezprzewodowym po bt jaki sie ma pod rekąQuoyque pisze: 22 sty 2024, o 12:51 Za ile to małe cudeńko kupiłeś? Nawet niezły obraz daje w ciemności.
P.S. Będzie ban za otwarte okienko konkurencji![]()
![]()
przy tego typu tanich projektorach z aliexpress czy innych chinczykow do filmow/seriali musi być bardzo ciemno w pomieszczeniu inaczej nie da się tego oglądać, no chyba że ktoś ma niskie, bardzo niskie standardy odbieranego obrazuMaliBali pisze: 11 lut 2024, o 11:17 Faktycznie całkiem niedrogo, patrząc z perspektywy tego ile kosztuje nowy monitor czy telewizor, ciekawe tylko jak z jakością oglądanych filmów.
Zależy, jak te kable puścił, jak dołem i bokiem, to nic nie będzie.Armin pisze: 14 lut 2024, o 15:24 a to do minusow nie mozna dodać - wiecej kabli=gorszy przeplyw powietrza w budzie?
Jak tak patrzę, to ubył mi jeden kabel z PSU ale doszły mi te sześć z przełącznika. Ciężko mi sprawdzić bo w budzie mam tak, jak na zdjęciu.Armin pisze: 14 lut 2024, o 15:24 a to do minusow nie mozna dodać - wiecej kabli=gorszy przeplyw powietrza w budzie?
Nigdy nie brałem w mojej budzie przepływu powietrza pod uwagę. Zresztą moja buda jest cały czas otwarta bo wiatraki do GFXa nie mieszczą się. Taa. Zalmana chłodzenie założyłem bo oryginalny wiatrak padł. Jakieś dwa dodatkowe wiatraki podwiesiłem, które są sterowane z poziomu windowsa. Włączam je na ~95%, gdy jakieś 3d gry odpalam. Sam nie wykrywa, że karta pali się więc muszę trochę uważaćbolesna prawda pisze: 14 lut 2024, o 17:20 Zależy, jak te kable puścił, jak dołem i bokiem, to nic nie będzie.
Szczerze powiem, że sam nie wiem, po co to, skoro jak dysku potrzebujesz od święta, to równie dobrze może sobie leżeć w szufladzie, a kiedy trzeba, to wpiąć przez usb, bo slot sata chyba i tak zajęty czy włączone, czy nie w tym czymś.
Zapłaciłem 45 zł + dostawa 5 zł + haracz 4,35 złArmin pisze: 15 lut 2024, o 06:46 co do zużycia prądu, no nie napisałeś czy chodzi o dyski HDD czy SSD ale sądząc po tych kablach chyba o HDD, wiec podaje przykładowe zużycie prądu aby było śmieszniej dla bardzo starego dysku HDD Seagate 500 GB / 7200 RPM, dzisiejsze dyski mają jeszcze mniejsze zużycie
nie napisałeś ile zapłaciłeś za to "urządzonko" ale obawiam się że jego zakup nie zwroci ci się na oszczędności prądu nawet po kilku latach jego używania
to tak tylko nawiasem mowiąc wtrąciłem swoje 3 grosze i to nie ważne co piszę, najważniejsze jest że jesteś szczęśliwy z zakupu![]()
Wiem, że ta funkcja istnieje w windzie. Nawet ustawiłem sobie wygaszanie. Testowałem trochę ale... stawiam, że to był explorer odpalał mi te dyski co jakiś tam czas. Doszedłem do wniosku, że takie uruchamianie i wygaszanie gorzej wpłynie na sprzęt, nie wspomnę o lagu całego systemu. Bo to musiało się rozkręcićlewriczin pisze: 16 lut 2024, o 23:06 Zadam chyba głupie pytanie, ale dlaczego zwyczajnie nie ustawić sobie wyłączania dysku po iluś tam minutach w ustawieniach power managementu pod windą?
Taa, wygląda na literówkę. Literka Y i U znajdują się obok siebie.