Muve.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Czy dołożycie jakieś nowe planszówki na przecenę z okazji cyber monday? :P Może dałoby radę z Kingdomino? :roll:
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękował: 0
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Refty pisze: Będą jeszcze dodatki do Cities: Skylines przecenione do 75%?
Część dodatków cały czas jest przeceniona, zobacz na: https://muve.pl/szukaj?query=skylines
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

muve.pl pisze:
Część dodatków cały czas jest przeceniona, zobacz na: https://muve.pl/szukaj?query=skylines
Cześć ja mam taki apel co do planszówek. Czy moglibyście podawać przy grach planszowych limit wieku? Czasem są ciekawe gry ale nie widać czy nadają się do gry z dzieckiem. :macha:
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

MDA pisze:
muve.pl pisze:
Cześć ja mam taki apel co do planszówek. Czy moglibyście podawać przy grach planszowych limit wieku? Czasem są ciekawe gry ale nie widać czy nadają się do gry z dzieckiem. :macha:
Mamy coś podobnego w planach, ale jeszcze chwilę trzeba będzie na to poczekać - wymaga to niestety ręcznego przejrzenia i uzupełnienia całego asortymentu plus pewnych zmian na stronie.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 114 razy

Obrazek

Just Cause 4 widzę też po taniości na premierę, specjalna cena dla Polaków ;)

a na GMG w tej cenie jest wersja GOLD 52.35 GBP

bez komentarza
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

robart_ pisze: Just Cause 4 widzę też po taniości na premierę, specjalna cena dla Polaków ;)
Tylko zauważ, że porównujesz cenę w sklepie, w którym masz towar bezpośrednio od oficjalnego dystrybutora, do kluczykarni, gdzie trudno powiedzieć, skąd pochodzą kody.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

muve.pl pisze:
robart_ pisze: Just Cause 4 widzę też po taniości na premierę, specjalna cena dla Polaków ;)
Tylko zauważ, że porównujesz cenę w sklepie, w którym masz towar bezpośrednio od oficjalnego dystrybutora, do kluczykarni, gdzie trudno powiedzieć, skąd pochodzą kody.

To GMG sobie to "OFFICIAL RETAILER" na górze strony wymyśliło? :gwizdany:
I to: https://www.greenmangaming.com/publishe ... evelopers/ tak sobie wymyślają, a wydawcy nic z tymi kłamstwami nie robią? :E Całkiem serio pytam, bo skoro zarzucacie coś takiego, to rozumiem że posiadacie takie informacje?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

GMG to kluczykarnia? Ja coś przespałem, czy zajadacie się bananami ze stokrotki?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 0
Kontakt:

Muve, to już nawet bezpośrednio na Steamie, JC4 jest tańsze niż u was: https://store.steampowered.com/app/517630/Just_Cause_4/ -> 249.99 zł...
Awatar użytkownika
Predator

ludi108 pisze: Muve, to już nawet bezpośrednio na Steamie, JC4 jest tańsze niż u was: https://store.steampowered.com/app/517630/Just_Cause_4/ -> 249.99 zł...
ekstra dyszka za pudełko :)

w oficjalnym sklepie wydawcy jest za 59,99 EURO czyli w zasadzie po tyle samo ale z Polszy szybciej dotrze
https://store.eu.square-enix-games.com/ ... cause-4-pc
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

matt444m pisze: To GMG sobie to "OFFICIAL RETAILER" na górze strony wymyśliło? (...)
Możliwe, że źle się wyraziłem - w naszym przypadku klucze pochodzą prosto od dystrybutora, a ceny uzależnione są (w dużej mierze) od cen, jakie oferuje rzeczony dystrybutor. To nie jest tak, że nakładamy sobie jakąś kosmiczną marżę.

Co do kluczykarni - zazwyczaj nie mamy informacji, skąd pochodzą te klucze, ale w wielu przypadkach ich cena (i nasza wiedza o cenach "w hurcie") sugeruje, że źródło musi być inne.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Awatar użytkownika
Predator

jak to co zagraniczni klienci będą mogli kupić ale odbiór towaru w siedzibie :trollface:

ja mam z kolei inne pytanie czy jest przewidziana jakaś rekompensata za zakup kolektorki Fallouta 76 ?

gra potaniała o 100 zł w przeciągu kilku dni i nieszczęsna torba nie jest z płótna a :E

Obrazek
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Podwyższą ceny, uzasadniając to rosnącymi kursami walut, dostosowaniem się do oczekiwań rynku zachodniego i konkurencją, która ma lepszy kantor i negocjatorów ma klucze nieznanego pochodzenia.
Bo muve jak wiesz dołącza certyfikat autentyczności, poświadczony notarialnie do każdej kopii gry, że jest z oficjalnego źródła i dzięki temu masz 100% pewność, że towar nie pochodzi z dostawy odnalezionej na torach czy, jak to czasami robią pewne sklepy, sprowadzają taniej z Niemiec, Włoch czy Argentyny.

Nie wiem, czego innego się spodziewasz :trollface:
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Możliwe że muve może spać spokojnie bo "Rozporządzenie nie obejmuje m.in. usług telekomunikacyjnych, transportowych, finansowych, towarów i usług objętych prawem autorskim w tym usług audiowizualnych."
Przynajmniej jeśli chodzi o same klucze, kiedyś chciałem kupić na wifi tesco to wyskoczyło że nie mogę kupić bo jestem poza granicami kraju :trollface:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 91 razy
Podziękowania: 259 razy
Kontakt:

robart_ pisze: ja mam z kolei inne pytanie czy jest przewidziana jakaś rekompensata za zakup kolektorki Fallouta 76 ?
To jest w rękach Beth, nie Muve -> https://twitter.com/BethesdaSupport/sta ... 49536?s=19

Tylko właśnie, muve.pl co ja mam im tam wysłać jako "Proof of Purchase" Na ekranie zamówienia nawet nie jest wypisane co to za produkt, a w pudełku też nic nie było?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

bolesna prawda pisze:
Jeżeli chodzi o gry wideo, to nowe prawo wyłącza je z wspomnianego nakazu. W przypadku gier planszowych, pracujemy nad dostosowaniem oferty do obecnie obowiązujących regulacji.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

GThoro pisze: To jest w rękach Beth, nie Muve -> https://twitter.com/BethesdaSupport/sta ... 49536?s=19

Tylko właśnie, muve.pl co ja mam im tam wysłać jako "Proof of Purchase" Na ekranie zamówienia nawet nie jest wypisane co to za produkt, a w pudełku też nic nie było?
W paczce z grą powinieneś mieć dowód zakupu. Jeżeli jednak przypadkiem go wyrzuciłeś (nie czarujmy się, większość z nas od razu pozbywa się takiej "makulatury" ;)) napisz do nas proszę na pomoc@muve.pl - wyślemy Ci dowód zakupu w wersji PDF.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 87 razy
Podziękowania: 125 razy

Chyba mnie coś ominęło, ale nie wiedziałem, że Muve współpracuje w Empikiem:

Obrazek

Taki apel, przy okazji, nie moglibyście się jakoś dogadać, żeby dało się odbierać Wasze paczki/przesyłki u nich w salonach? Nawet jeśli dostawa nadal nie byłaby darmowa. Łatwiej mi do salonu Empika podskoczyć, niż latać po paczkomatach, tym bardziej, że Inpost się czasem bawi w przekierowanie bez wiedzy odbiorcy.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

JasonTodd pisze: (...)
Taki apel, przy okazji, nie moglibyście się jakoś dogadać, żeby dało się odbierać Wasze paczki/przesyłki u nich w salonach?
Mogę powiedzieć tyle, że idea odbioru osobistego gdzieś tam co jakiś czas się u nas pojawia, ale też nie chciałbym niczego obiecywać - wierz mi, że to bardzo złożony temat, bardziej, niż mogłoby się z zewnątrz wydawać. Ale nigdy nie mówimy nigdy :)
ODPOWIEDZ