Pochwal się nowym zakupem
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:

kupilem 2-pak smart gniazdek za 88zl (pojedynczo są po 50zl) i normalnie to tu bym nie pisał gdyby nie pytanie z nimi związane do kogoś kto używa do takich gniazdek appek na telefon Tuya i Smart life - mianowicie która appka na dzień dzisiejszy jest lepsza i czym się różnią w skrócie?
zakup bardziej jako "zabawka" gadżet niz do konkretnego zastowania wysterowania jakiegoś urządzenia - będzie na moim gniazdku siedział sobie mój laptop(z paru różnych względów, mniejsza z tym) a drugie dam dziecku na prezent na urodziny (oryginalny prezent prawda? xD)
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Dobre promocje, to czemu nie. Kioxia sprawdza się bardzo dobrze, lexar może w piątek wyląduje.
- Załączniki
-
- 20230420_002945.jpg (1.16 MiB) Przejrzano 4389 razy
- Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post (w sumie 2):
- RedEvil • MDA
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
sorry za późną odpowiedz. Nie wchodzę często na forum. Nie grałem i nie mam CP77. Gram na 1920x1080
Sparowany jest z ryzenem 5 5600
Nie mam problemów z grami. W domu mam rozpiskę z 3d marka. Nowe osiągnięcia odblokowałem.;p
W końcu doszła, maszynka do ogrywania zaległych hentajów i po trudnosci z zalogowaniem ożyła i mozna instalowac białe kruki
Wersja 512 gb bo groszowa róznica była na wyprzy miedzy minimum a maximum...

- Ci użytkownicy podziękowali salukilep za ten post (w sumie 4):
- Armin • Salas • Vlad_Paskudnyk • Per Panicz
Ajajaj ty multikonciarzu, doigrałeś się tym razem:salukilep pisze: 21 lip 2023, o 12:23 W końcu doszła, maszynka do ogrywania zaległych hentajów i po trudnosci z zalogowaniem ożyła i mozna instalowac białe krukiWersja 512 gb bo groszowa róznica była na wyprzy miedzy minimum a maximum...
20230721_121506.jpg
20230721_121719.jpg

https://steamcommunity.com/id/pelikulas
Zaraz wylecisz w końcu.
Każdy o tym wie a niektózy łapią dopiero po kilku miesiącach... specjanie nawet taki nick sobie dałem żeby było łatwiej rozpoznać... ale widać że cięzko u niektórych o czytanie ze zrozumi9eniem i myslenieBillieJoeArmstrong pisze: 22 lip 2023, o 21:38Ajajaj ty multikonciarzu, doigrałeś się tym razem:salukilep pisze: 21 lip 2023, o 12:23 W końcu doszła, maszynka do ogrywania zaległych hentajów i po trudnosci z zalogowaniem ożyła i mozna instalowac białe krukiWersja 512 gb bo groszowa róznica była na wyprzy miedzy minimum a maximum...
20230721_121506.jpg
20230721_121719.jpg
Zaraz wylecisz w końcu.

Definicja multikonta = przynajmniej 2 aktywne i używane jednocześnie konta. Ja mam 1 konto aktywne (bo oryginalne zbanowane) wiec nie jest to multikonto... Lepiej przyjrzyj się innym, bo masa ludzi na łowcach ma multikonta w prawdziwym tego słowa znaczeniu

Zaraz wylecisz w koncu mówi swiezynka co ma 6 postów - czyli multikonto xD utworzone 15 lip 2023, o 23:57
Ostatnio zmieniony 22 lip 2023, o 21:53 przez salukilep, łącznie zmieniany 1 raz.
Skoro zostałeś zbanowany, to masz zakaz uczestniczenia w forum. A ty tworzysz nowe konto i tu śmiecisz.salukilep pisze: 22 lip 2023, o 21:51Każdy o tym wie a niektózy łapią dopiero po kilku miesiącach... specjanie nawet taki nick sobie dałem żeby było łatwiej rozpoznać... ale widać że cięzko u niektórych o czytanie ze zrozumi9eniem i myslenieBillieJoeArmstrong pisze: 22 lip 2023, o 21:38Ajajaj ty multikonciarzu, doigrałeś się tym razem:salukilep pisze: 21 lip 2023, o 12:23 W końcu doszła, maszynka do ogrywania zaległych hentajów i po trudnosci z zalogowaniem ożyła i mozna instalowac białe krukiWersja 512 gb bo groszowa róznica była na wyprzy miedzy minimum a maximum...
20230721_121506.jpg
20230721_121719.jpg
Zaraz wylecisz w końcu....
Definicja multikonta = przynajmniej 2 aktywne i używane jednocześnie konta. Ja mam 1 konto aktywne (bo oryginalne zbanowane) wiec nie jest to multikonto... Lepiej przyjrzyj się innym, bo masa ludzi na łowcach ma multikonta w prawdziwym tego słowa znaczeniu
Zaraz wylecisz w koncu mówi swiezynka co ma 6 postów - czyli multikonto xD
Tak samo ty stworzyłes kolejne multi konto 15 lipca... Ohoho zadrosc bierze biedaczka bo pochwalilem sie kupnem stemdecka wersja 512gb i bede na nim ogrywał hentaje... prawdziwy polak z ciebie mulciaczku.BillieJoeArmstrong pisze: 22 lip 2023, o 21:53Skoro zostałeś zbanowany, to masz zakaz uczestniczenia w forum. A ty tworzysz nowe konto i tu śmiecisz.salukilep pisze: 22 lip 2023, o 21:51Każdy o tym wie a niektózy łapią dopiero po kilku miesiącach... specjanie nawet taki nick sobie dałem żeby było łatwiej rozpoznać... ale widać że cięzko u niektórych o czytanie ze zrozumi9eniem i myslenieBillieJoeArmstrong pisze: 22 lip 2023, o 21:38
Ajajaj ty multikonciarzu, doigrałeś się tym razem:
Twój zakup mnie nie boli, Steam Deck mi niepotrzebny, mam Switcha
A gry ze Steama ogrywam na PC.
Kłania się definicja multikonta
przynajmniej 2 aktywne i używane jednocześnie konta. Ja mam 1 konto aktywne (bo oryginalne zbanowane) wiec nie jest to multikonto

Kłania się definicja multikonta

Idże juz spac mulciaczku zapewne catalysta xD i nie uzywaj definicji multikonta ktorą napisalem zeby teraz sie wybronic bo zostales juz po raz 3ci przylapany na multikoncie Catalyscie Damianku.... czy jak ci tam byloBillieJoeArmstrong pisze: 22 lip 2023, o 21:55 Twój zakup mnie nie boli, Steam Deck mi niepotrzebny, mam SwitchaA gry ze Steama ogrywam na PC.
Kłania się definicja multikontaprzynajmniej 2 aktywne i używane jednocześnie konta. Ja mam 1 konto aktywne (bo oryginalne zbanowane) wiec nie jest to multikonto
Ostatnio zmieniony 22 lip 2023, o 21:59 przez salukilep, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 74 razy
- Podziękowania: 116 razy
- Kontakt:
Przyganiał kocioł garnkowi.BillieJoeArmstrong pisze: 22 lip 2023, o 21:53Skoro zostałeś zbanowany, to masz zakaz uczestniczenia w forum. A ty tworzysz nowe konto i tu śmiecisz.salukilep pisze: 22 lip 2023, o 21:51Każdy o tym wie a niektózy łapią dopiero po kilku miesiącach... specjanie nawet taki nick sobie dałem żeby było łatwiej rozpoznać... ale widać że cięzko u niektórych o czytanie ze zrozumi9eniem i myslenieBillieJoeArmstrong pisze: 22 lip 2023, o 21:38
Ajajaj ty multikonciarzu, doigrałeś się tym razem:
- Discord: povi
- Podziękował: 157 razy
- Podziękowania: 110 razy
- Kontakt:
Dostałeś odpowiedź na Discordzie od Seya, nie zrozumiałeś jej i jeszcze wyłapałeś bana za zachowanie. Zamiast zrozumienia tych kilku zdań wybrałeś spamowanie pod artykułami na ŁG i nie tylko tym. A teraz lecisz z ostrym offtopiciem. To normalne? Do trybunału jeszcze się z tym odniesiesz?BillieJoeArmstrong pisze: 22 lip 2023, o 21:55 Twój zakup mnie nie boli, Steam Deck mi niepotrzebny, mam SwitchaA gry ze Steama ogrywam na PC.
Kłania się definicja multikontaprzynajmniej 2 aktywne i używane jednocześnie konta. Ja mam 1 konto aktywne (bo oryginalne zbanowane) wiec nie jest to multikonto