Nie zaiwanił, tylko przygarnął. Podziekowalem kilka minut przed Tobą.
Kody do gier/gifty do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 118 razy
- Podziękowania: 81 razy
- Kontakt:
Naval War zabrany. Ty. Mam 3x kody tymczasowe(3 dniowe) do red orchestra. Pisać pw jeżeli ktoś chętny. Update Killing Floor zabrany x2.
Ostatnio zmieniony 25 paź 2013, o 17:03 przez morganpl, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 728 razy
- Podziękowania: 231 razy
- Kontakt:
Mała prośba, jeżeli naprawdę chcesz pograć w tą grę, weź kod, jeżeli tylko dodać pozycję do steama, PROSZĘ zostaw kod dla kogoś komu ta gra sprawi przyjemność ^^
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Ostatnio zmieniony 25 paź 2013, o 19:43 przez Furrak, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 728 razy
- Podziękowania: 231 razy
- Kontakt:
Jakiś czas temu zasugerowano aby zamiast podawać kodu pisać o kontakt pw. Ja po przemyśleniu uznałem że nie będę tak robił. Jeżeli ludzie nie są kulturalni to ich sprawa, niech im ziemia lekką będzie ^^ Ja mam satysfakcje że się podzieliłem z innymi i to mi frajdę sprawia

Po prostu jeśli wam zależy na tym by ktoś wam podziękował to przez pw a jak nie to tradycyjnie.Z drugiej strony zaś przydałoby się ograniczenie, że ten temat mogą ogląda tylko te osoby, mające określoną ilość postów.
Ostatnio zmieniony 7 lut 2018, o 22:21 przez Djofik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Może dałoby się zrobić tak, że nawet mając 1 post można dać kod, lecz zobaczyć go można od określonej liczby postów.
Może dałoby się zrobić tak, że nawet mając 1 post można dać kod, lecz zobaczyć go można od określonej liczby postów.[/quote]
Ale to nic nie da,i tak niektórzy nie podziękują więc niech będzie jak jest.W końcu zawsze można przez pw oddać.
Ale to nic nie da,i tak niektórzy nie podziękują więc niech będzie jak jest.W końcu zawsze można przez pw oddać.

Ostatnio zmieniony 7 lut 2018, o 22:19 przez Djofik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Jest wiele różnych metod, ale póki co można wpisać zużyty przez takiego osobnika kod na Steamie i klikać "odzyskaj konto". Gdyby kilkanaście osób tak zrobiło to "złodziejowi" przyjdzie na maila kilkanaście wiadomości, że ktoś chce odzyskać jego konto. Zawsze to coś...